|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oprostiti/neoprostiti
25.11.2007 16:38:25   
sokec
Velika večina stalnih na  forumu  se bo verjetno spomnila moje teme. Mož je zahteval, da naredim splav, ker je tako bolje za najin zakon, da se ponovno najdeva skupaj. Jaz sem splav naredila zaradi sebe, ker nebi mogla prenesti, da bi bila dva otroka brez očeta,  če bo  šlo tako naprej bo samo eden. In sedaj je prišlo do tega, da bi on živel tako kot do prej in da bi začela na novo graditi najin odnos. Naj povem, da sva skupaj 15 let. Da bi se imela ponovno rada tako kot prej. Jaz pa ne vem kako mu naj odpustim.  Pri najtežji stvari mi ni stal ob strani, ni šel z menoj čeprav sem ga prosila. On je dejal, da ne morava imeti otroka in konec.  Kako naj ga imam rada tako kot prej? Kaj naj naredim? Kako naj to pozabim? Kadar ga pogledam ali da me pokliče se spomnim na to.  Po eni strani bi naredila vse, da bi bilo tako, ker ne želim razdreti družine, po drugi strani mi pa srce pravi da ne gre. Koliko je kdo pripravljen narediti za družino, za odnos?
Je sla katera skozi to in potem še lahko ljubila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oprostiti/neoprostiti
25.11.2007 16:43:36   
Anonimen
Odvisno, koliko je zdaj tebi ta splav pomenil. Če te je mogoče mož prepričal v to, da si se potem tudi sama strinjala, da je bolje tako in daš vam trem morda še kakšno zadnjo možnost, kejr je bil (ne vem kako) otrok spočet brez njegove volje, potem bi verjetno lahko "oprostilla". Če pa je tebe ta odločitev zelo prizadela in boš zaradi tega sedaj težko živela ter si očitala vse življenje, potem pa mu jaz na tvojem mestu ne bi mogla odpustiti.
Ne vem, ampak se mi zdi, da imaš prav, da se je pozalo, koliko ti v kriznih situacijah tvoj mož stoji ob strani.

(odgovor članu sokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2007 16:49:51   
CatJa
Oprosti, jaz te sploh ne morem razumet. Že na prvi temi, ki si jo odprla, sem se spraševala, ali boš splav naredila samo zato, ker si tako želi mož. In točno tako si naredila. Očitno tebi ni bilo do tega. Se pravi, da nimaš rada niti sebe in ne vem, kako lahko imaš rada moža. Če bi mu tako hudo zamerila (ok, če si brez službe in to, bi razumela splav), ne bi ostala z njim in čakala - kaj, da se bosta ponovno zaljubila? Sori, ne razumem.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2007 16:56:46   
Lusa
Tudi jaz te ne morem razumet ,sorry.Poglej si kar si napisala pod drugo temo 22.11 in imaš odgovor itak na dlani!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2007 17:09:31   
Anonimen
Jaz tudi ne razumemuser posted image .
Zame bi bilo najine ljubezni konec že v trenutku ko bi zahteval splav.

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2007 17:34:54   
sokec
Vem, da me ne zastopite. Splav sem naredila ne zaradi njega ampak zaradi sebe. Jaz nimam službe imam enega otroka in nebi šlo z dvema. Po eni strani pa mi ni enostavno da se zakon razdre.  Pred otrokom naj bi se našla nazaj, da bi se ljubila tako kot sva se. Da otroka ne morava dobiti v tako situacijo kot je. Sprašujem pa samo  če je imela kakšna podobno situacijo in kako je potem naprej živela z možem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2007 17:36:36   
tanikaa
Meni je vse postalo kristalno jasno takrat, ko si napisala, da ti v kriznem trenutku ni stal ob strani.

Če mi nekdo ne stoji ob strani v težkem trenutku, ga tudi takrat ko sem srečna ne rabim. To je moj moto in preko njega ne grem. Pa ne zato, ker sem si to zabila v glavo, ampak zato, ker to čutim v srcu.

Ti pa sama pri sebi razčisti, koliko ti mož pomeni, ga še ljubiš ali pa je ljubezen umrla. Nihče ti ne more svetovat, ali naj ostaneš z njim, ali ne. Odgovor se skriva v tvojem srcu.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2007 17:37:57   
jade1
Upam, da si zaščitena, da ne boš čez par mesecev spet delala splav.

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2007 17:42:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sokec

Vem, da me ne zastopite. Splav sem naredila ne zaradi njega ampak zaradi sebe. Jaz nimam službe imam enega otroka in nebi šlo z dvema. Po eni strani pa mi ni enostavno da se zakon razdre.  Pred otrokom naj bi se našla nazaj, da bi se ljubila tako kot sva se. Da otroka ne morava dobiti v tako situacijo kot je. Sprašujem pa samo  če je imela kakšna podobno situacijo in kako je potem naprej živela z možem. 

Ja samo nekaj mi ne da miru že od une teme naprej: ti si tam napisala, da je tudi on bil za otroka takrat, ko se ga je delalo? A to drži?

(odgovor članu sokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2007 17:45:04   
sokec
Ja otrok je bil načrtovan. Potem pa se je v družini zgodila smrt in to ga je čisto udarilo. Že takrat je govoril, da bi še počakala na otroka (nisem še vedela da sem noseča). Ampak je že bilo to to.  Da bi najprej uredila vse zadeve, da bi se našla.

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2007 17:47:10   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Meni je vse postalo kristalno jasno takrat, ko si napisala, da ti v kriznem trenutku ni stal ob strani.

Če mi nekdo ne stoji ob strani v težkem trenutku, ga tudi takrat ko sem srečna ne rabim. To je moj moto in preko njega ne grem. Pa ne zato, ker sem si to zabila v glavo, ampak zato, ker to čutim v srcu.

Ti pa sama pri sebi razčisti, koliko ti mož pomeni, ga še ljubiš ali pa je ljubezen umrla. Nihče ti ne more svetovat, ali naj ostaneš z njim, ali ne. Odgovor se skriva v tvojem srcu.

user posted image user posted image  se podpišem pod tole, tanikaa si mi ukradla tekstuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2007 17:48:23   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

, tanikaa si mi ukradla tekstuser posted image

Pa me toži. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2007 17:50:26   
Anonimen
Aja, hm, a potem je on tudi imel fejst stresno situacijo? Samo vseeno ne vem, kako lahko to vpliva na vajin odnos. Kar naenkrat. O.K., verjamem, da bi se zaprl vase in mogoče tudi zavračal otroka zaradi stresa, ampak da bi pa vajin odnos kar naenkrat bil pod vprašajem pa da se je treba kar naenkrat nekaj iskat ... ne vem, ampak ne zdi se mi iskreno vse skupaj. Čeprav tule nekaj "ugotavlja" je res brez veze, ker v resnici je lahko vse skupaj čisto drugače, vsaka lahko prebere in razume tvoje pisanje drugače, ti pa si morda hotela pa spet čisto nekaj drugega povedat.
Tako da jaz mislim, da ti vseeno sama najbolje veš, kako in kaj, mi ti tu ne moremo čisto nič špomagati in je brez veze se zanašati na naše besede in  v resnici upoštevati kakšen "nasvet". Ker resnično življenje je po moje čisto nekaj drugega, kot tele pisarije tukaj. In tvoj problem je resničen, zato ga boš v resničnem svetu najbolje znala rešiti sama.

(odgovor članu sokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2007 17:53:33   
LIDJOČKA
IZVIRNO SPOROČILO: sokec

Ja otrok je bil načrtovan. Potem pa se je v družini zgodila smrt in to ga je čisto udarilo. Že takrat je govoril, da bi še počakala na otroka (nisem še vedela da sem noseča). Ampak je že bilo to to.  Da bi najprej uredila vse zadeve, da bi se našla.

Odločitev za splav sigurno ni lahkauser posted image user posted image , ampak bolj kot to berem manj so mi stvari jasne, pa user posted image  če je bil načrtovan in zaželjen, ga ena zrela osebnost ne more ignorirati iz svojih sebičnih vzrokov. Pač eni dogodki v naših življenjih ne izbirajo trenutka in tako bi jih morali sprejemati...

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2007 18:04:53   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

, tanikaa si mi ukradla tekstuser posted image

Pa me toži. user posted image

user posted image  No saj res, sposodila si si gauser posted image  ne bom te tožla, si fesjt puncauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2007 18:17:01   
Anonimen

. Splav sem naredila ne zaradi njega ampak zaradi sebe. Jaz nimam službe imam enega otroka in nebi šlo z dvema.

Ja komu zdaj ne moreš oprostit. Sebi al njemu???

(odgovor članu sokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?