Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razlike v cenah lego kock!!! 25.11.2007 11:03:29
|
|
|
|
sazi
|
m,arže in cene za posamezne države - saj je pri vseh artiklih tako kupujem keramične ploščice, pa so v tujini 40% cenejše, nakar mi znanec, ki prodajaj v trgovini s keramiko pove, da so marže tudi do 150% in se da vedno zmeniti za kak popust... O Amazonu ti pa žal ne vem povedati nič.
|
|
|
|
RE: razlike v cenah lego kock!!! 25.11.2007 11:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Maš jih tud v avstriji v metroju ful ceneje
|
|
|
|
RE: razlike v cenah lego kock!!! 25.11.2007 11:24:09
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3 v angliji pa 55 funtov, kar je nekje 40 evrov za isto igračko. kako je to mogoče??? Si malo narobe preračunala. 55 funtov je nekje 78€. Če imaš koga v Italiji npr lahko na njihov naslov naročiš preko lego.com spletne štacune. In Italija ali Avstrija so med cenejšimi državami. Tudi v spletni štacuni Lega so za različne države različne cene.
|
|
|
|
RE: razlike v cenah lego kock!!! 25.11.2007 13:03:28
|
|
|
|
Gordana-3
|
ups, sem se nekaj zatipkala pri funtih, no, ampak v avstriji in nemčiji so pri amazonu 54 evrov.
|
|
|
|
RE: razlike v cenah lego kock!!! 25.11.2007 21:14:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina_nana Maš jih tud v avstriji v metroju ful ceneje Ja, ampak moraš akcijo zadet Največji ZOO je bil 65€, v BC pa je 120€!
|
|
|
|
RE: razlike v cenah lego kock!!! 26.11.2007 8:18:06
|
|
|
|
spacey
|
Gordana, že po naših štacunah so take razlike, da te kap. Legice so najcenejše v Muellerju, preverjeno! Zdej imajo akcijo Bagerja na nekaj čez 17 €, drugod je 22-25€ in to je tudi že razlika. Evo, na sončkovi strani je tut drag.. klik Spletne trgovine pa imajo ceneje ja, ampak moraš fajn poiskat in trofit akcijo.
< Sporočilo je popravil spacey -- 26.11.2007 8:19:20 >
|
|
RE: razlike v cenah lego kock!!! 26.11.2007 8:24:24
|
|
|
|
orhideja75
|
preverjeno (en teden nazaj) najcenejša trgovina za lego kocke je ŠPAR. sam za primerjavo. ena škatla lego kock za letališče (baby center-116 eur, pikapolonica 87 eur, špar 79 eur).
|
|
RE: razlike v cenah lego kock!!! 26.11.2007 8:27:39
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3 kako je to mogoče??? Ker si eni pač takšno maržo nabijejo. Tudi mi kupujemo skoraj vse igrače, ne samo lego kocke v Šparu. So resnično najceneje.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?