|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEMENCA
26.12.2004 13:08:25   
p&b
Moj mali je dobil temenca ali mi ve katera,ki je to ze dala skozi svetovati,kako jih odpraviti.Pojavila so se mu tudi na obrveh.Pa se eno vprasanje,ce mi ve katera pomagati-pri:duda:sem opazila v ocesu nekaksno
prozorno prevlekico,ki se mu premika po ocesu,oci mu vsak dan umivam,vendar mu to ostane,se mu morda oci le cistijo,danes je star tocno 1 mesec,ali bi bilo bolje,da grem k zdravniku.Sicer sva bila z malim ze v posvetovalnici pa sem hotela,da zdravnica to vidi,pa se ravno takrat ni videlo,sicer sem upala da je izginilo,pa se mu je to pojavilo na drugem ocesu.
Hvala lepa za nasvete in pomoc.
LP
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TEMENCA
26.12.2004 13:18:05   
malika
Glede temenc;namaži mu glavico in obrvi s oljem(mandljevo, olivno), pusti eno uro, nato pa ga počeši s gostim glavnikom, nato mu glavico operi. Če jih je zelo veliko in to ne bo pomagalo, potem mu ponovno namaži glavico in s oljem prepoji tudi gazo, mu daj na glavico, čez še kapico in to naj ima celo noč. Zjutraj pa ponovno razčeši in operi. To lahko ponoviš večkrat, doker ne izginejo.

Kaj ima v očki pa ne bi vedela. Morda je zaspanček, to sem večkrat videla pri mojem in je samo šlo ven. Kaj več pa žal ne vem.

LP

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TEMENCA
26.12.2004 14:17:53   
Anonimen
Ja, s temenci kot je napisala Malika, tisto v učku je pa verjetno samo kakšna sluz, kot kakšen zaspanček v drugi obliki, ki pa ni nič hudega.

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   TEMENCA
26.12.2004 14:47:13   
idika
Naj te potolažim. Tudi moja punčka je imela temenca in to zelo veliko. Mi je pa potem pediatrinja napisala recept za raztopino za lasišče in ti povem, da zelo pomaga. Sestavljena je iz Ac.salicilicum 0,5, aleum ricini in olivae oleum aa od 100,0. Povej mi če bo tudi tebi pomagalo.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TEMENCA
26.12.2004 15:05:21   
LIALIA
Linola fett krema dela čudeže. :) Najprej sem mazala z oljem ene tri dni in bilo sprememb, potem pa sem le enkrat fino debelo namazala s to kremo, dala gor kapico, pustilo pribl. eno uro in z glavničkom za temenca (Chicco) spravila dol. Od takrat nima več temenc. Ta glavniček je pa tudi zelo fajn, ker je zelo zelo gost, pa vseeno mehek - ni iz trde plastike.
:sloncek:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TEMENCA
26.12.2004 16:27:24   
Pi-kica 1
Pozdravljena! Glede temenc so ti že tak druge vse povedale, očke pa se mu po mojem čistijo, ker ima tudi Samo nekaj podobnega občasno. Upam, da ste dobili sporočilo s slikicami. Jaz že nestrpno čakam na vaše!

LP

Pi-kica

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TEMENCA
26.12.2004 17:04:37   
Anja167
Glede temenc mogoče še, da so nam izginile, ko smo nehali glavo prati z vodo vsak dan. Prej so se pa kar naprej delale.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TEMENCA
27.12.2004 10:00:53   
asso
Jaz bi dodala samo še glede temenc na obrvih, ker tam ne moreš glih dati kape in nato skrtačiti. Pri naši :duda: smo imeli tako kar nekaj časa temence na obrvih, nakar sem ji začela mazati s kremo od Bübchen za obraz z ognjičem in temenc nima več :bravo::bravo::bravo::bravo:, pa še lepo gladko kožo po celem obrazku ima.

Lp asso

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TEMENCA
27.12.2004 14:15:55   
Anja167
Ko smo mi mazali s to isto kremico, so začele hudo smrdeti. :zmeden: Potem sem namazala z oljem in s prsti posvaljkala dol, pa je bilo bolje. No ja, vsak po svoje, najdite svojo, najboljšo pot. LP.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




plenice
Evica22

katere plenice uporabljate?

pampers (nemške) (35%)

pampers (avstrijske) (7%)

hoferjeve, lidlove (11%)

müllerjeve (27%)

DMove (10%)

ostalo (10%)


Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!