|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sex z leti zori?
25.11.2007 6:47:10   
Anonimen
Sjebos narode moj,

Sem se odločil da k forumu prispevam eno temo, ki se mi je posvetila v trenutku inspiracije.

Zadnje čase ugotavljam, da nekateri na tem forumu precej manj seksamo kot v "mladosti", vidimo takšne in drugačne razloge, eni so otroci, drugi monotonija, zasičenost, rutina, karkoli, seks ni več to kar je bil in mi prihajamo pred dilemo in vprašanje kaj narediti, da bi zopet obudili odnose iz starih časov oz. se srašujemo ali se ovenelo rožo sploh še splača zalivati.

Z ozirom da se uvrščam v kategorijo ljudi, ki ob dveh otrokih in drugih obveznostih čutim kronično pomanjkanje seksa, sem pred kratkim doživel tudi to, da sva se z drago srečala - v postelji. Mislim, da vam ne opisujem podrobnosti, ker bi to že sodilo v kakšno temo vrelih zgodbic, nočem vas pa v tem trenutku provocirati, ker bi mi nemara lahko še kdo zavidal.

Skratka, da prekinem digresijo. Z ženo sva skupaj 12 let, že od konca srednje šole oz. začetka faksa. Prišel sem do zaključka, da je najin seks sedaj fantastičen, nekako neprimerno bolj kot včasih. Ne gre za samo dejanje in definitivno mi ne rabite citirati reka da se "lačen še kruha veseli". Gre za odnos, zaupanje, telesno komunikacijo, pogled, poljub, dotik,... Gre za neke vrste višjo stopnjo zavesti med partnerjema, spoštovanje v smislu zavedanja, da imata samo drug drugega in da je seks pač potreba, ki jo človek mora zadovoljiti in da zaradi suše doma resnično ne boš postavljal na kocko obstoja cele družine. Ker družina je svetinja.
Torej?
Če imava drug drugega si ne smeva dovoliti, da se najine poti razidejo, držati morava skupaj te vajeti življenja ker ljudje smo ranljivi in življenje je nepredvidljivo in te hitro potegne na stranpota. Mlad sem, ljubim življenje, včasih bi rekel ljubim ženske, danes bi rekel ljubim svojo ženo, ljubim seks in vse lepo ker pač pripadam sistemu in času, ki nas je razvadil, zato ne mislim trpeti pomanjkanja. Ampak če samo malo pozabimo na egoizem in predenj postavimo višje vrednote ugotovimo, da se splača potruditi. Splača stisniti zobe. Je vredno! Pa če seksaš enkrat na mesec. Ampak se takrat prepričaš, da je to tisto pravo. Kar te združuje s partnerjem. Vsaj mene.

Seks ni natepavanje, ni goli fizični akt, to je pretok energije, komunikacija brez viška nepotrebnih besed, in jok in smeh, in veselje in žalost, in strah in pogum, in jeza in odpuščanje, vse tvoje emocije, vse kar združitev partnerja posamezniku da in kar posameznik na svoj način čuti, strnjeno pa je samo v enem pojmu - ljubezen

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 25.11.2007 6:50:29 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sex z leti zori?
25.11.2007 7:47:22   
Dashenka
Jap, če sta ena od tistih redkih parov, ki jima je "uspelo", je to tako.

Zdaj pa se samo zamisli, kako dobro bo šele po 20letih.
Naj ti prišepnem, da še mnoooooogo bolje, mnjam....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2007 8:16:13   
eva1
ja se strinjam z teboj..tudi meni se zdi sex z mojim boljši in globji kot 10 let nazaj! pa mislim,, da odkar imava otroke sva 1000x bolj povezana, se znava bolje pogovarjat, se nasmejat in imava čisto drugi odnos kot predno sva imela otroke-tudi sexa hvala bogu ni nič manj,tako da jaz vseeno mislim,da tisto, 2 majhna otroka,služba,obveznost...bla, bla...sami izgovoriuser posted image -no včasih res pride vsega to mač, ne pa vsak dan,tedenuser posted image

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2007 9:12:58   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Seks ni natepavanje, ni goli fizični akt,

No kidding .... a da ni ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, sej se strinjam s tvojimi ugotovitvami, bolj ali manj. Se mi pa zdi, da si nekako na novo odkrival toplo vodo, no. No hard feelings user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2007 9:35:01   
Anonimen
Ne vidim pointa tvoje provokacije. Citirano si popolnoma vzel iz konteksta ker šele tistemu sledi bistvo. Daddy... Ne seri! 

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2007 9:40:43   
tanikaa
Pa saj ti je napisal, da se več ali manj strinja s tabo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2007 10:41:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Daddy... Ne seri! 

Od kod ti zdej potreba po jezni reakciji mi ni najbolj jasno. Sej si lepo napisal sestavek, pa tudi "no hard feelings" sem ti pripisal na koncu. Point mojega posta ( ki NI provokacija ) je v tem, da razlagaš nekaj, kar je več ali manj splošno znano - ni pa načeloma nič narobe s tem. Tak da, ne sekiraj se preveč, predvsem pa uživaj v svojih spoznanjih še naprej ( to bi ti moralo bit pa bistveno, ali ne? ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2007 12:05:22   
Anonimen
Bakfark user posted image ...al se men zdi al je tebi tvoja draga po doooolgem času polepšala dan oz. jutro user posted image ..in si sedaj po doooolgem času v 7 th heaven user posted image  user posted image ..paše ne? user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2007 12:18:54   
Anonimen
Eh, zdaj si mi še samo ti manjkala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2007 12:27:31   
Anonimen
user posted image  vem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2007 10:03:10   
Polonca s piko
Hej!
Ne vem, zakaj te mal zezajo, ampak men je pa blo ful lepo prebrat tvoj mail. Ful redko je namreč slišat, da je nekdo zadovoljn v zakonu. Ponavad se bere na forumu, kako kje škripa, kako je kateri/katermu všeč drug, ker ga/jo ful zrajca... Pa valda da una začetniška kemija mine, samo sem pa sigurna, da gre za čist drugi seks kot na začetku veze. U bistvu uno prej je sexs/natepavanje, uno pol je pa ljubljenje.
Kapo dol za odkritosrčnost pa to, da se mata še zmer rada in da vama laufa.

Zadnjič je en župnik reku, da mu je ena mamca potožila, da njen mož (bla sta čez 80) bi pa kar še kdaj... njo pa že kosti bolijo... pa ne more... Pa ji je reku: Ja kaj pa, kadar se potrudte, pa vseen... Pa reče ona: "je pa tooolk srečn, pa prjazn pol do mene..." In ji reče župnik: Ja pol se pa potrudte, če je pol tolk srečn pa prjazn...

A ni lepo slišat neki tacga?! Da se majo radi in se (CELO) ljubijo še po, ne vem, 60 letih zakona...

Jst pravm, trudmo se v tej smeri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2007 7:37:23   
najina pikica*
jupi user posted image komaj čakam da pridem v tvoja leta in do tvojega spoznanstva....če je z leti to vse še bol fantastično kot pa na začetku.....hm pol jst lahk po tolkih letih pričakujem EKSTRA FANTASTIČNO....user posted image ....
....ojoj me je na hitro prešinila misl,a bo moja tm uspot imela spoloh kej počitka....user posted image

no drugač pa brez heca,se strinjam z bakfarkom,tut pri nama z mojim user posted image  se mi zdi da je iz leta v leto večja fantazija,pa čeprav že kr nekaj let....gurava tole pot skupaj...user posted image

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?