|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Senčila za oči
24.11.2007 21:39:48   
petja
Zbiram predloge, katero senčilo za oči kupiti, ker zdaj po 2 urah nimam več senčila, ampak samo črto v pregibu veke user posted image

No, s predlogi na plan user posted image

Lp, petja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Senčila za oči
24.11.2007 21:45:17   
Anonimen
Meni se pa ta črta nikoli ne dela pa ne vem zakaj.user posted image  Ne kupujem pa tistih "masnih"senčil ampak take bolj prašne, suhe user posted image

(odgovor članu petja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2007 22:07:25   
Magi*
preden si daš sence na oči, si nanesi malo pudra v prahu ali kamnu in se ti senčilo ne bo nabralo v pregibu veke.

meni so dobra senčila od art deco, tista, ki so pakirana v zelo malih škatlicah, spodaj imajo magnetke in jih vstaviš v art deco škatlico z ogledalčkom.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2007 22:14:13   
arielca
Artdeco in Loreal.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2007 22:21:43   
Anonimen
Art deco....pa preden si naneseš senčilo nanesi na veke puder v kamnu ali v prahu.

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2007 22:26:50   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Art deco....pa preden si naneseš senčilo nanesi na veke puder v kamnu ali v prahu.

karin, midve sva pa glede kozmetike na isti frekvenci user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2007 22:29:49   
Anonimen
Ja...pa na istem forumu ideje pobiraviuser posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2007 22:36:49   
Magi*
a-a, tale je pa stara že skor tolk kot internet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2007 22:37:58   
Anonimen
Ja...jst sm to foro v smrklji pomoje pobralauser posted image ...uf kdaj žeuser posted image
Al pa v uni knjigi k sm jo mela...čas deklištva al neki tacga...

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2007 22:45:02   
Magi*
mene so profesionalne maskerke naučile malih trikov velikih mojstrov. ampak to...khm...dobrih 14 let nazaj user posted image  šele tako sploh ugotovim, da čas resnično beži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2007 23:40:21   
Anonimen
jst tut prsegam na art deco,supr senčke pa vse barveuser posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2007 7:04:03   
Maleal
Jaz imam tega od Loreala,ki imaš posebej za rjave,zelene,sive in modre oči,je sicer nekje 10€,a se res splača.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2007 8:42:55   
dory
Jst prisegam na art deco...ni boljših...

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2007 10:46:25   
Anonimen
Jaz imam pa svinčnike, tako da do tiste gube sploh ne sežem. Si samo obrobe naredim.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2007 11:27:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

preden si daš sence na oči, si nanesi malo pudra v prahu ali kamnu in se ti senčilo ne bo nabralo v pregibu veke.

meni so dobra senčila od art deco, tista, ki so pakirana v zelo malih škatlicah, spodaj imajo magnetke in jih vstaviš v art deco škatlico z ogledalčkom.

Magi, pri meni tudi pudranje ni pomagalo, vseeno se mi je senčilo nabiralo v gubi. Zdaj imam enega iz drogerije Tuš, je pa fuuul dobro, ne morem verjet, čisto majčkeno se sicer spaca ampak izgleda bolj "smokey".

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2007 11:48:37   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Magi, pri meni tudi pudranje ni pomagalo, vseeno se mi je senčilo nabiralo v gubi. Zdaj imam enega iz drogerije Tuš, je pa fuuul dobro, ne morem verjet, čisto majčkeno se sicer spaca ampak izgleda bolj "smokey".

kaj imaš tako vlažne veke ali kaj? to se moji mami dogaja, ki ima že precej povešene veke. pa odkar si s pudrom v prahu popudra, je veliko bolje.

najbrž je odvisno tudi od oblike oči (če so bolj vdrte, je pregib bolj na "udaru").

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2007 12:36:31   
helloKitty
Men od Isadore ful dolg držijo. Kupujem pa tiste, ki so 4 odtenki v eni.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.11.2007 12:57:27   
tinkamiška
a se preden si senčite oči namažete s kremo? al pa imate bolj  masten puder in si ga date tudi na oči? če ja, potem raje ne tega na oči dajat, ker se potem koža še prej zmasti in se ličila stopijo...

sama si moram namazat veke z korektorjem, ker imam tam kožo temnejšo kot na ostalem delu obraza, čes pa dam še transparentni puder, tako, da ni mastna koža na tem predelu, pa se mi včasih potem tudi nardi črta v pregibu, si pa hitro popravim. malo s čopičem potegnem preko narejene črte in na brzino nanasem malo senčke, pa je spet kot zjutraj, to je res en da tri.user posted image

lp
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2007 13:00:44   
Felicity
Artdeco ali IsaDora

pa kot so predhodnice napisale, najprej malo pudra v prahu oz. kamnu.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.11.2007 18:07:19   
citrončica
Ta kremna varianta-kot lipglos, pa je od Oriflame odlična, tista, ki se takoj posuši, super, enostaven nanos,dolgo zdrži...preverjenouser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.11.2007 8:20:47   
poliloni
Jaz sem si ravno v petek kupila (po dolgem premišljevanju : bi, ne bi) od Diorja - tiste, s petimi odtenki. Vzela sem si v črni, sivi, rjavi,... ker modro tako že imam. Nenormalno drago, a se miše nikoli ni nič spacalo oz. skrilo v gube. Sem zvečer že sprobala in so ostale na svojem mestu od osmih zvečer pa do petih zjutrajuser posted image user posted image user posted image
In sedaj se vsaj tolažim, da sem zapravila denar za nekaj res dobrega...user posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.11.2007 8:55:54   
tanaja*
Men so pa všeč od Essential....ker imajo bleščice noter...to mi je ful dobr, pa dolg zdržijo

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.11.2007 13:17:23   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ta kremna varianta-kot lipglos, pa je od Oriflame odlična, tista, ki se takoj posuši, super, enostaven nanos,dolgo zdrži...preverjenouser posted image

user posted image user posted image user posted image
Oriflame - sem včeraj dobila ta senčila v svinčniku, pa svinčnik za okoli oči - pa sem še kar nove barve naročila... Ko se naličim, sem videti skoraj urejena!user posted image

Res dobra fora, pa lepe barve imajo!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.11.2007 16:05:27   
tinčica
jaz sem si kupila od ardecoja podlago za senčila  taka v mini črmi škatlici in neverjetno sedaj mi tudi tista senčila najcenejša zdržijo cel danuser posted image  res dobra stvarca

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.11.2007 20:54:08   
natasarobi
v redu: AVON (sam ne vsi - 'svinčnik' mi ni v redu), VOLLARE, FLEUR DE SANTE

MANHATTAN - ne priporočam

Veke namažem s kremo, mal korektorja dam gor, pa včasih mal pudra,.... pa še vedno včasih nisem zadovoljna.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.