|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to znak alergije?
24.11.2007 13:48:05   
rose
Moja bo stara 19 tednov in od 3eh tednov sem na dieti za KM in jajca. Včeraj pa sem probala zjutraj pol žličke jogurta in danes zjutraj je dobila na sencih en tak velik rdeč, ne vem a je izpuščaj. Podobno je kot če imaš podkožni mozolj. ???? Drgač pa nobenih pikic in mozoljčkov po telesu. Se je pa tudi dans ponoči zbujala na vsako uro. Kar pa je po moje bolj posledica zamašenga noska kot pa alergije. nevem. ???? Kaj menite ve, ki imate tudi izkušnje z alergijami? Ali ima še alergijo oz. ali naj še sprobam? Testirana ni bila.

Hvala za vsako vaše mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je to znak alergije?
25.11.2007 22:57:39   
ribicau
Zmeni se s P da ti da napotnico za testiranje. Tko boš vsaj vedla al je alergična al ni. Jest sem se s P morala skor skregat, da sem jo dobila, in na koncu je bila alergija potrjena. Ne boš ti zdej do nadaljnega na dieti, če je pa z otrokom mogoče vse OK (no upamo, da je OK), pa ko jo boš nehala dojit, še vedno ne boš vedala al je al ni alergična... 

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 18:38:35   
rose
Naša P pravi, da se pri tako majhnih otrocih zelo hitro spreminja in testi niso zanesljivi. Pa daj naj bom na dieti kar celo leto user posted image  Zato sem pa jaz mislila kar sama mal sprobat. Pa tko sem že prej po nesreči pojedla štrudl s skuto pa ni blo nič. Zdaj pa ne vem ????

Najbrž bom malo počakala, kakih 14 dni, potem bom pa spet malo probala, pa bom vidla reakcijo, če bo enaka???

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2007 20:50:55   
Naja30
rose, ti kar zahtevaj testiranje, boš vsaj vedla. Glej, naše tudi ni poslala na testiranje, pa imamo že od uvajanja GH ves čas neke težave in se pojavijo pikice, hrapava koža, rdeča lička, driska... In jaz sem sama ugotavljala, kaj bi to bilo. Ugotovila, da je alergična na rumenjak, ok ga ne dajem. In po mandarini je dobila rdeča lička, kar gorela so ji. Zdaj po uvedbi mleka, se je spet nekaj začelo. Ti povem, da ni prijetno in bi mi bilo dosti lažje, če bi vedela, kaj ji ne smem dajat.

Upam, da bo s tvojo princesko vse ok. user posted image  user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 20:05:31   
trdozimc
V bistvu ne vem, če ti bom s tem koristila oz. če ti bo odgovor všeč, pa vseeno.

Pri otrocih do enega leta testi (tako kožni kot krvni) niso zanesljivi, pomeni da po testu ne boš nič bolje vedela. So pa testi za malčka neprijetni, zate pa iz tega razloga stresni. To ti povem iz lastnih izkušenj, ker sem jaz tudi silila s testi, potem pa ni bilo nič dokazano, mali pa vseeno z alergijo (mozoljčki) na jajca in mleko - pregomin (ki smo ga dodajali) smo kupovali z lastnim denarjem, jaz pa na popolni dieti za alergike na oboje (saj se navadiš).

Nisi nič napisala, zakaj si ti na dieti? Če ste v družini alergiki oz. če je bil pri user posted image  postavljen tak sum, mi verjemi, da se ti splača malo potrpeti z dieto in ne še poskušat. Jaz bi ti svetovala, da počakaj vsaj do pol leta, ko se začne uvajat drugo gosto hrano tudi otrokom z alergijami, ker če poskušaš prej, otrok pa je alergičen na ta živila, mu samo škodiš, ker ga stalno senzibiliziraš in lahko razvije alergijo še na kaj, na kar trenutno ni občutljiv.

Tako bi ti jaz svetovala, odločitev je pa tvoja. LP, pa veliko veselja z user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?