Anonimen
|
Oh, anonimna kako te razumem... Naj napišem mojo plat zgodbe. No, bilo je že kar nekaj let nazaj, ko smo prišli na faks. Jaz samska. Moje kolegice ne. Mene to ni motilo. Njih pa je in so mi hotele na vsak način enega zrihtat. Z nobenim ni bilo nič, ker očitno nisem bila pripravljena na zvezo (sem imela od prej eno slabo izkušnjo in strt srček). Dobila pa sem en kup prijateljev. No, in enkrat gremo ven moja kolegica, ki bi me tko rada dobila v eno vezo, pa moj novi znanec in še nejgova dva kolega. In smo se cel večer noro zabavali, smejali... Druga dan dobim od enega izmed teh dveh kolegov mojega znanca SMS (št. mobitela mu je dal ta moj zannec) z vebino, ki je malo namigovala, da sem mu všeč, da si me še želi videti... No, videla sva se po naključju še enkrat in potem nič. Dolgo nič... dokler nisem že ene pol leta hodila z mojim sedanjim možem. Mislim, da sem drugič prespala pri njemu ali pa je bilo celo prvič in ponoči me nekdo kliče. Se oglasim, se mi predstavi kdo je in reče, da ne more spat in misli name. Mojga je kr v luft dvignilo. Pa rečem, da spim, da se slišimo ob kakšni bolj primerni uri in prekinem. Pa kliče nazaj - se en oglasim in ugasnem telefon. Moj pa ljubosumen. Pa kdo je to... Zjutraj pa SMS, da me nikakor ne more pozabiti in bla bla bla. Pa nisva imela nič. Jaz sem SMS ignorirala. In čez 14 dni al pa recimo en mesec zopet prespim pri mojmu drugič po tistem, ko je bil ta "incident" in kot naročeno on sper kliče sredi noči. In un na drugi strani hiti razlagat, naj ne prekinem, da mi mora povedat kolk sem mu všeč,... Najbrž mi ni treba razlagat reakcija mojega. Še cel drug adan sem ga poslušala in njegove kaj sta pa imela, pa če nista imela nič, akj te kliče, zakaj je pa to govoril,... Skratka štala za ****! In je rkel, da ga hoče poklicat in konec. No, ga kliče iz njegovega tel. pa se mu ne javi. Kliče iz mojega mobija, se javi takoj in ko sliši kr en glas (glas mojega) reče, če me lahko dobi. Moj pa znori, da kaj me ima za klicat,... da ne bom pisala kakšne žaljivke so padale iz ene in druge strani. No, od takrat me ni klical nikoli več. Pa je od tega že več kot 5 let. Ampak poanta te zgodbe ni končana. Pred vsem tem klicarjenjem je pa moj imel kr ene kolegice, ki so ga klicale, so hodili na pijačke - in to vedno kadar mene ni bilo, čez vikend, ko sem šla domov. Da ne rečem koliko stvari sem izvedela tko mimogrede od drugih kje in s kom vse je bil, kdaj, ko naj bi bil čisto nekje drugje - ampak mi baje ni hotel povedat, ker bi bla pol ljubosumna. Tega je še veliiiiiko. On bi se pa z unim pobil zaradi ničesar. No, in po vsem tem sva se vsedla dol in sem mu rekla, da še SMS brata ne smem dobit, da ne bi hodu v luft kdo mi piše, kdo me kliče... on pa ima neomejene pravice. In sem mu dala ultimat ali bo vse to čisto drugače ali pa ne vidimpoti naprej in je bolje, da se stvar konča tisti hip. No, stvari so se kasneje "unesle". Imava zelo odkrit odnos. Nobenega skrivanja. Vedno si takoj poveva vse. Kadar se skregava, se skregava max. za pol ure,... Ni nama hudega, pa čeprav na začetku po pol leta non-stop ene agonije, sem mislila da ne bova zdržala niti še enega meseca. Majčkeno sem bila dolga, ampak...
|