N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 tamlajša jih ima 18 let,pa če Timi faše norice,ne vem kaj bomo naredili,skupaj ne smeta bit,je že res,da mora mama bit na bolniški,ko otrok zboli,vendar,reci ti to delodajalcu.Torej naj bi ga jaz čuvala,bi bil pri nas doma.Moja Nika se kar boji,ker je tako velika,da jih dobi. Še sedaj mi je žal,da jo nisem,ko je bila majhna namerno okužila in bi sedaj imeli mir Naša je bila predtem sigurno 5x v tesnem stiku z noricami, pa jih ni dobila. Je pa tako, da je otrok najbolj kužen nekje 2 dni pred izbruhom izpuščajev in do takrat še niti ne veš, da jih ima. Enako je bilo pri nas. P je rekel, da jih je brezveze držat narazen, ker, če je preskočil, je takrat, ko še niti vedeli nismo, da ima Nika norice. Inkubacijska doba je 2-3 tedne od okužbe in običajno se pikice pokažejo 14 dan in če je to tako se je naš tamali okužil točno 2 dni pred Nikino prvo pikico, ker jih je dobil čez 12 dni. Zdaj pa bodi pameten pri tem, če si lahko? Mi bomo zdaj še 14 dni čakal, če se mož okužil. Od Nike se ni. Upamo, da se tudi od škrata ni.
|