|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sharm ali Hurgada
24.11.2007 9:48:18   
beli
Za novo leto nas vleče v Egipt, ampak še iščemo ugodno varijanto. Zanima me,če ste bile tam, kaj priporočate Sharm ali Hurgado, pa mogoče kak hotel,ki je bolj na samem? Sicer pa nameravamo sami rentat avto ali vzet taxi ali mogoče avtobus? Da ne bi bili odvisni od drugih, zaradi tamale. Kaj se splača pogledat? Katera agencija je dobra?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sharm ali Hurgada
24.11.2007 10:40:13   
travica
po mojih izkušnjah v tem letnem času v Sharmu bolj piha, tako da je prijetneje v Hurgadi. Dejansko ti  turistični letovišči nimata nekih znamenitosti. Priporočam da najamete taxi in se fajn dilate za ceno, ker jo res znajo nabit.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2007 10:55:57   
ma19teja
Bila sva v Sharmu - zelo super za kopanje, potapljanje... če pa hočeš znamenitosti pa mislim, da je boljša Hurgada, imaš vse bližje in sigurno več za vidit.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 13:22:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ma19teja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2007 15:50:57   
bumerang
Za kopanje vseeno, morje ima decembra manj kot 20 stopinj. user posted image

Sicer pa - Sharm za koralni greben in potapljanje, Hurghada za peščene zalive brez koralnega grebena ali z zelo oddaljenim. Oba kraja s temnim, navoženim puščavskim peskom. Bolj piha v Sharmu. Piha pa povsod zelo.

V tem letnem času je tema že pred 17.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2007 17:53:07   
Anonimen
Jaz sem bila poleti v Hurgadi, moja cimra pa v Sharmu. Meni je bilo zelo všeč. Jaz mam rada spoznavam nove kulture, ljudi... Zato mi je bilo v Hurgadi super, ker je bil namreč najin hotel že v starem delu mesta med samimi domačini. V Sharmu pa domačinov skoraj ne vidiš. Drugače pa Hurgada je bližje vsemu. Kairu, Luxor... Sva se pa tudi midva v Hurgadi potapljala in je bilo super. Za 15 eurov sva se 2x potapljala, dobila kosilo, in šli smo na rajski otoček (ki je res bil rajski :)). Cmra je pa rekla da je bilo tudi v Sharmu lepo. Lahko pošljem kakšne slike če hočeš. Drugače pa je v Egiptu lepo :) Piramide so fantastične :) jaz bom še šla nazaj :)

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2007 9:33:38   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Za kopanje vseeno, morje ima decembra manj kot 20 stopinj. user posted image

Sicer pa - Sharm za koralni greben in potapljanje, Hurghada za peščene zalive brez koralnega grebena ali z zelo oddaljenim. Oba kraja s temnim, navoženim puščavskim peskom. Bolj piha v Sharmu. Piha pa povsod zelo.

V tem letnem času je tema že pred 17.

Zgoraj napisanemu bi dodala samo še to:

Sharm - najbolj "monden", hitro razvijajoč kraj, ki je popularen predvsem zadnja leta, zame najlepši hoteli (imam pač rada luksuz, čeprav hotele s 5* najdeš seveda tudi v Hurghadi, da ne bo pomote)

Hurghada - dobro izhodišče za oglede

Dahab - najmanj skomercializiran, z nekaj lepimi zalivčki s kristalno čisto vodo. Prijazen kraj, kjer imaš res največ stika s "pravim" Egiptom. Bolj za študente oz. medium zahtevne.

Bila v vseh treh, absolutno bi ponovila Sharm el Sheikh, ostalih ne.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 16:51:14   
taya
Evo, mi smo se včeraj zvečer vrnili iz Hurgade (midva in 2,5 letnik).

Potovali smo s Palmo, vse je potekalo tako, kot mora, nobenih problemov.

Bili smo v hotelu Steigenberger al dau (5*+), ne moremo prehvaliti. Vreme je bilo prvi dan bolj tako-tako (cca 28 stopinj in zelo vetrovno), preostanek tedna je bil prečudovit. Ves čas malo čez 30 in rahel vetrič.
Včeraj pa se je spet poslabšalo.
V hotelu so rekli, da zdaj prihaja tista njihova prava zima, to pomeni nekje 15-20 stopinj podnevi, pa tudi veter zna biti neprijeten.

V bazenih se nismo kopali, ker je bilo morje še dovolj toplo, pa tudi ni nas vleklo, ker je ta voda res zelo klorirana.

Na daljše izlete nismo hodli zaradi malega, smo pa šli en dan na izlet z ladjico na koralni greben, pa malo do mesta, pa gledat kamele, .....
V glavnem bil je čudovit dopust, aprila ga nameravamo ponoviti.

Dan pa je resnično že kratek, ob petih se začne temniti, v roku 15 minut je popolna tema.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2007 15:00:51   
ella2006
Pred tremi leti smo bili v Hurgadi, ko je tamala bila stara 2,5 leti.
Videli smo tudi Luxor, Karnak in Dolino Kraljev, vendar smo najeli svoj kombi in svojega vodiča tako da nismo bili vezani na skupino in se je zelo vredu obneslo.
Letos gremo 20.12.2007 tudi v Hurgado. Verjetno se bomo bolj držali hotela ker imamo zdaj že 4 člana ki je napolnil 1 leto. No kakšen dan bomo že šli naokoli.
Če greste v tem terminu se mogoče lahko tudi vidimo, mi letimo iz Graza - vračamo pa se 27.12.2007.
Lani smo bili na Tenerifi v tem času, vendar vreme ni zanesljivo tako kot v Egiptu. Ampak z 2 mesečnim otrokom je lažje v civilizirani državi (če se slučajno kaj zgodi).

(odgovor članu taya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?