|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZCEDEK
24.11.2007 9:40:56   
Anonimen
jaz bi vas pa vprašala,če je katera imela rahel roza rjav izcedek v času ko bi morala dobituser posted image ,pa je bila potem noseča???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZCEDEK
24.11.2007 10:56:13   
gajka
Jaz sem imela rjav izcedek na dan, ko sem pričakovala M. Pa se je potem vlekel skoraj 4 dni, ampak je bil čisto majhen, na koncu že komaj omembe vreden. Po 5 dneh pa je test pokazal user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2007 15:06:00   
Anonimen
gajka,kaj ti je pa test pokazal na danuser posted image ,če si ga seveda probala nardit??
+ ali-???

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2007 17:48:10   
gajka
Prvi dan je pokazal -. Potem sem čez 5 dni delala ponovno test (ker je izcedek že po 4 dneh popolnoma izginil) z jutranjim urinom (ker je večja koncentracija nosečniškega hormona) - First Sign mini je pokazal zelo bledo 2. črtico, CB pa precej bolj očiten +. Ti pa lahko povem, da je bil edini dodatni znak morebitne nosečnosti malo drugače na otip boleče prsi in bolečina ni prenehala kar 1. dan predvidene M kot ponavadi pri M. Aja, pa za štos sem si 2 dni pred pozitivnim testom zjutraj merila BT in je obakrat pokazala preko 37°C. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2007 17:51:14   
lana38
Jaz sem imela tak izcedek 2 dni po pričakovani user posted image . Test sem delala šele 5 dni po tem izcedku, ker user posted image  ni bilo. Pokazal je user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2007 18:09:05   
cofk
pri meni je blo pa obratno... user posted image  ponavadi zmeraj dobim zjutraj, je točna kot urca, ta mesec pa mi je zamujala en dan, nakar se je zvečjr pojavil ta rjav izcedek ki ga je bilo zelo malo in je trajal kakšne tri dni...pa sedaj nism noseča

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?