Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Eno 'bedno' vprašanje- dovolj mleka? 25.12.2004 21:16:40
|
|
|
|
HuAnita
|
Dan, vesel božič. Ker nimamo 'mlekometra', me zanima, kako veste, da je mleka dovolj? Pri meni ga je največ po kosilu, pa tudi zvečer še teče, ampak se mi zdi noče pojesti do konca, saj samo seslja, ko pa jo odstaivm, joče, pa jo spet pristavim, pa trikrat potegne, pa zadrema... Redi se pa minimalno.. Kaj menite? Aja, poskušala sem oarkrat z dodatkom, pa me je debelo gledala in je stekleničko zavračala. Torej - kakšni so znaki, da mleko presiha? Bi otork zelo jokal ali kaj? Zaskrbljena Hu:hudicek:Anita Aja, pa po kolikem času ste začele same opravljati vsa gospodinjska ela? (Saj ne, da bi ob dojenčici lahko kaj veliko naredila, pa vendarle...)
|
|
|
|
Eno 'bedno' vprašanje- dovolj mleka? 25.12.2004 21:23:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Če bi bila Pina lačna, bi se drla, brez skrbi. Če noče dodatka, potem ni lačna. Po moje tisto sesljanje ni lakota, bolj cartanje. Poskusi ji takrat dat dudo, da ti ne bo skoz na joški visela. Če ti mleko teče, ga je ziher dovolj. Jaz sem imela parkrat čisto prazne dojke, pa sem malega pogosto pristavljala in so se spet napolnile. Ne preveč dvomit vase, sprosti se, dobro jej in počivaj, pa bo! Gospodinjska opravila pa - če imaš koga, ki mu jih lahko naložiš, kar daj!:) Jaz sem kar kmalu počela vse, ampak včasih pa tudi nič:)-.
|
|
|
|
Eno 'bedno' vprašanje- dovolj mleka? 25.12.2004 21:27:14
|
|
|
|
lol
|
K dojiš dobiš naval mleka in imaš obe dojki trdi.Imaš lahko dovolj mleka pa nimaš kakovostnega in se mala minimalno redi.Veliko jej testenin in riž pa kruh pij pa tople napitke in sirupe.Ne že narejenega soka. gospodinjska dela pa po treh tednih,ker imam 3,5 leta starega in 3,5 meseca. Upam,da bo pomagalo pa veliko jej in pij,ne obremenjuj se s kilami.Najprej otroček potem vse ostalo.:duda:
|
|
|
|
Eno 'bedno' vprašanje- dovolj mleka? 25.12.2004 21:28:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Ej, Jančika, ti si očitno moj angel varuh oz. angel vodnik! Včasih sme tako negotova, pa poslušam mamo, ki je tri 'gor spravila', ko se Pina ful joče in reče: lačna je. Ni, rečem, zvija jo, za zizi se potolaži, ampak z dudo tudi... Pa mama še kar svoje - lej, kako se zvija proti prsim, sigorno je lačna... In potem se dojiva in itak vse zbruha, ko se krči od krčev... Ehhhhhhh. Pri drugem bom že bolj pametna :)! Se bova zmenili in se enkrat dobili, ok? Lep preostanek božiča! Hu:hudicek:Anita
|
|
|
|
Eno 'bedno' vprašanje- dovolj mleka? 25.12.2004 21:43:46
|
|
|
|
puri
|
Glede mleka,se vse strinjam z Jančiko,pomojem se res hoče bolj crkljati! Če bi bila lačna,bi to sigurno bolj pokazala z jokom! Z gospodinjskimi deli sem pa jaz začela zelo kmalu,že ko sem prišla iz porodnišnice po treh dneh domov,nisem vbistvu nič več ležala,delala sem skoraj vse,razen skuhala mi je moja mami ene 4 -krat! Res pa je,da sem se jaz po porodu kar dobro počutila,edino prvič so me boleli šivi,drugič pa tudi šivana nisem bila! Drugač pa pravijo,da je vseeno dobro malo več počivat,vsaj še ene 14 dni, 6 tednov se moraš pa itak mal bol merkat! Zato,če imaš možnost,da ti kdo kaj pomaga,jo kar izkoristi! lp:metulj:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.12.2004 21:44:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?