|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovni HSG
25.12.2004 18:19:57   
Čebelica - trot
Pozdravljene vse skupaj.
Želim vam lep božič.

Mam pa še tudi eno vprašanje. V maju sem imela HSG, pa ni bilo vredu in sem nato v juniju opravila še laparo in histro. Potem smo pa čakali....... in še vedno nič.
Sedaj sem bila v četrtek ponovno pri gin. in mi je rekel, da moram ponoviti HSG in če bo vse ok mi bo potem dal Klomifenčke.
A je katera imela tako pot?

Hvala za odgovore, lp, Čebelica.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ponovni HSG
26.12.2004 16:17:36   
Pia73
Čebelica-trot jaz bi šla na tvojem mestu še po enoi mnenje. Za vsak slučaj.

Čeprav, če se prav spomnim, so tebi delali utice, kajne? :zmeden: Če je to bilo pri tebi, potem se mi zdi logično, da ponoviš HSG, ker je možno, da so se ti jajcevodi spet zarasli oz. zabrazgotinili in v tem primeri ti bo Klomifen naredil več škode kot koristi.

Tako, da še enkrat stisni zobe, pa se ti mogoče potem nasmehne sreča. Jaz vsekakor držim pesti zate! :miska::miska::miska::miska::miska:

Ti si imela HSG par dni pred menoj, se spomniš?

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ponovni HSG
27.12.2004 8:49:56   
Čebelica - trot
Ja jaz sem ga imela nekje maja.
Delali pa so mi tudi utice, pa je blo takrat vse ok.

Jutri grem na HSG, če bodo izvidi krvi ok, grem jih danes iskat in potem bomo vidli, kaj se še da.
Upam, da bo na HSG vse ok in potem bo v novem letu vse lepše.

Lp, Čebelica:miska:

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?