Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A mislite, da je to normalno?? 23.11.2007 14:20:26
|
|
|
|
san
|
hm, ja men se zdi to čudno. mene so po pdp-ju vedno pogledal če sem kaj odprta
|
|
|
|
RE: A mislite, da je to normalno?? 23.11.2007 14:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
je čudno,ane?? Sej se mi je kar zdelo..joj moram tega nesposobnega G čimprej zamenjat,ker je tok smotan..nismo mu me krive če se njemu ne da delat in je zato mirne volje površen!!
|
|
|
|
RE: A mislite, da je to normalno?? 23.11.2007 14:46:59
|
|
|
|
san
|
a v P ti pa še ni treba na pregled, jaz bi kar šla. no, jaz sem po pdp hodila v P na peglede na 2-3 dni in tam so me veno pogledal, če sem že kaj odprta.
|
|
|
|
RE: A mislite, da je to normalno?? 23.11.2007 14:49:42
|
|
|
|
srki
|
Ja, mene so v dnevih čez PDP tudi pregledovali vaginalno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2007 15:00:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A mislite, da je to normalno?? 23.11.2007 15:03:55
|
|
|
|
silvya
|
Jaz sem ti primer, ko sem bila brez popadkov 4 cm odprta. Zakaj mu nisi zatežila? Meni je zaradi tega ker nisem težila žal za vse življenje. Nočem te strašit, samo ti svetujem, da se postaviš zase in za svojega otroka. Če bi to storila jaz... bi po vsej verjetnosti bila situacija danes drugačna. Jaz sem pa slepo verjela, da je vse OK, pa ni bilo. Sem si pa obljubila, da NIKOLI ne bom več tiho, če se mi bo porodila samo senca dvoma.
|
|
|
|
RE: A mislite, da je to normalno?? 23.11.2007 15:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mhmmm. Pojdi se pokazat še v porodnišnico.
|
|
|
|
RE: A mislite, da je to normalno?? 23.11.2007 15:27:13
|
|
|
|
eva1
|
Ja in tudi če si odprta-pa kaj? Drugega pa z vaginalnim pregledom itak ne mora ugotovit! jaz sem bila že v 35 tednu 2 prsta odprta, pa smo ga v 38 tednu s CR ven zbezali-čeprav me je skot skrbelo, da bi bilo prej! ne vem, sej pomoje nekega ključnega podatka z pregledom ne more dobiti-glavno da je CTG ok!
|
|
|
|
RE: A mislite, da je to normalno?? 23.11.2007 15:58:51
|
|
|
|
Magi*
|
hm, no ja. zgleda, da res dela vsak po svoje. mene je danes (36 2/7) pregledal vaginalno, ker sem sicer že dalj časa 1 prst odprta in imam vse zmehčano...rekel pa je, da morava preverit, ker če sem preveč odprta, je bolje, da mi sprožijo porod, kot da mi odteče voda in lahko popokovnica izpade in jo glavica potem vklešči... kaj pa vem? prvič sem rodila točno tako, da se mi je predčasno predrl mehur in sem prišla v P že 4cm odprta in to brez popadkov.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?