Jančika_
|
Punce, hvala za lepe želje . Tinka, verjetno res boljše, da nisem vedela vseh podrobnosti, ampak odločila bi se verjetno vseeno, ker je bilo tako hudo, da sva zato preložila načrtovanje naraščaja. S takimi sinusi bi bila norost zanositi. Vnetje se je pozdravilo, je pa hudič, ker se vse res zelo počasi celi, zdaj smo pa doma vsi prehlajeni in imam spet čisto zabit nos. Tega, da bo tako dolgo trajalo, si prej tudi nisem mislila. Pa tudi mi živ boh ni povedal, da imam na pretinu šiv. Ko sem ga zatipala, sem bila čisto paf in sem klicala znanca, ki je specializant na ORL in je rekel, ja seveda imaš šiv . No, bi bilo fajn, če bi mi to kdo omenil, ne . Zadeva bi naj razpadla že prejšnji teden, pa še kr vztraja. Ampak zdaj po treh tednih je vse že toliko zbledelo, da si mislim, da tako zelo fejst hudo pa tudi ni bilo, da se ne bi dalo še enkrat. Naj pa še ob tej priliki pohvalim osebje na ORL v Celju. Not sem bila cel teden in jih lahko samo hvalim, vse od prvega zdravnika do zadnje čistilke, pa vse sestre različnih rangov vmes. Če kdo od vas to bere - hvala za vse, super ste! Prostori in oprema so predpotopni, ampak ob takih ljudeh je to čisto nepomembno.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.3.2008 12:02:07 >
|