|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpliv na otročka
23.11.2007 9:00:59   
KRISSY
Živjo punce.
S fantom rihtava stanovanje  in se greva pravo živčno vojno. Skratka veliko se jezim, sem žalostna če ni po moje, sem zaskrbljena, skratka imam same negativne občutke. In mi je dalo mislit, kako jaz s temi občutki vplivam na otročka (22 teden). Ali vpliva to na njegov razvoj, osebnost ko bo rojenuser posted image ..? Ali kaj razmišljate o tem oz. ali ima katera kaki link o teh zadevah.
Lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vpliv na otročka
23.11.2007 9:21:57   
Estrella*
Vsako tvoje razpoloženje vpliva tudi na otroka. Da bi zaradi tega imela kakšne hujše posledice(psihične, fizične) je zelo malo verjetno, vendar se proskusi malo umiriti in se ne razburjati. Največ lahko pripomoreš k temu sama. Nauči se kontrolirati svoja čustva..
Žal sem imela tudi jaz podobne probleme in mi je uspelo. Kar pogumno!

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2007 9:52:40   
Naja30
Tudi midva sva rihtala stanovanje, ko sem bila prvič user posted image  in je bilo mnogo živčnih vojn in kreganja z mojstri in še in še. Pa še pred tem sem sredi user posted image  izgubila službo in sem bila par dni kar pretresena. Mogoče bi se malo le morala umiriti in si rečt, da ni vredno. Meni ni nobena služba tega sveta vredna mojega otroka. Vpliva verjetno ne kaj dosti na otroka, čuti pa seveda vse kot čutiš ti. Vem, da je težko, ampak poskusi, da se ne obremenjuješ preveč in da si ne pustiš priti do živega.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 9:57:03   
jana81
hej
tud midva si urejava stanovanje, vendar pri meni ni problem razbujanja in živcev, bolj to da sem premikala omare in sama sva vse zbelila; so mi rekli da ta vonj barve in praha ni dobro za mojega user posted image , tako da me sedaj kar malo skrbi ko grem na naslednji pregled.
Drugače je pa tako, da bolj ko si sama mirna v nosečosti, bolj je tvoj otrok umirjen.
Držim pesti za vse naše malčke, da bodo čimbolj umirjeni prišli na svet.
PAPA

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2007 10:00:38   
Tiamo
kako jaz s temi občutki vplivam na otročka (22 teden). Ali vpliva to na njegov razvoj, osebnost ko bo rojen
če boš skoz premišljevala o tem se lahko zgodi, da bo kaj vplivalo, ampak zelo malo. Ni take panike!!! Drugače pa si vzemi par ur na dan za sprostitev, pa bo vse pozabljeno in še ti boš umirjena.

Je pa res, da zdaj k si noseča tvoji hormončki delajo 100na uro in te vse bolj razjezi, ražalosti itd. Tako, da punca slušalke na ušesa, pa kakšno sproščujočo muziko si naštimaj, a bo uredu..

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......