Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Športen tip - kaj naj oblečem, da bo elegantno ? 22.11.2007 21:34:53
|
|
|
|
lumpy
|
Oj, vsem najprej lep pozdravček. Imam problem, po naravi sem športen tip, rada sem v trenirki, kavbojkah, lahkih hlačah in majčkah. Sedaj pa grem na nek izlet, kjer rabim za en večer nekaj elegantnega, saj gremo na koncert na grad in potem še tam na večerjo. Kaj naj si kupim, da bom zgledala urejeno elegantno, da bo in, ker pojma nimam kaj se nosi sedaj. Drugače pa rada nosim tudi krila. Vem da bom oblekla plašč, kaj pa spodaj????? Mi lahko kdo pomaga. ??? ČAO, ČAO
|
|
RE: Športen tip - kaj naj oblečem, da bo eleg... 22.11.2007 21:47:39
|
|
|
|
mamči
|
Mogoče kak preprost puli, krilo čez kolena, skornje. Lahko popestriš s kakšnim pasom ali vzorčastimi nogavicami.
|
|
|
|
RE: Športen tip - kaj naj oblečem, da bo eleg... 22.11.2007 21:55:33
|
|
|
|
kofetek2010
|
pleteno tuniko s kratkimi rokavi in spodaj srajčko ozke in dovolj dolge kavbojke salonarje ali ozek puli kratke hlače visoke škornje ali puli krilo pisane nogavice gležnarje
|
|
|
|
RE: Športen tip - kaj naj oblečem, da bo eleg... 23.11.2007 7:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupi si en črn puli z veliiiikim ovratnikom in mogoče črne škornje. To ti bo še kdaj prav pišlo. Vmes je pa potem že vseeno, kaj imaš, bo vse v redu. Pa kanšne srebrno-črne večje uhame za zraven ter kakšnen srebrn večji obesek na črnem štriku za okol vratu.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.