|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo osebno o ženskem poslanstvu
22.11.2007 13:06:55   
Anonimen
Zelo me je pretresla tem o paru, ki že 6 let poskuša zanosit. Takih bolečih zgodb sem na RR prebrala že veliko, pa tudi sama sem zelo trpela ko sem gledala druge ženske s trebuščki ali vozički. No, nama je uspelo. In zelo sem vesela , srečna, ponosna. Mama bom!
Iz vsega srca sem hvaležna, da obstaja RR! Toliko lepih Žensk na kupu težko najdeš! Vse Ženske na RR ste ženska z veliko začetnico! Ste skupina Ljudi, ki si zasluži posebna priznanja- ve ste ženske leta in fatalke! V Vaši družbi se lahko počutim samo sebi podobna-nobena od mene ne pričakuje ničesar in vse razumete moje strahove, žalosti in srečne trenutke.
Bolijo pa me vsi nepotrebni dodatki, ki se okoli RR nabirajo. Razne reklamne finte in portali, ki razkazujejo novorojenčke in trebuščke in srečne družine. In materinstvo označujejo za žensko poslanstvo. Ko gledaš te srečne obraze, se počutiš kot nižjerazredne bitje, ki ni sposobno okusit te neznanske sreče starševstva. Vsi so nasmejani in tako zelo lepi. Kaj pa jaz? Zakaj sem tako brezvezen človek, da nikoli ne bom imel  fotografije s trebuščkom, ki ga objema bodoči očka?
Zdaj, ko sem noseča, se mi te fotografije zdijo še bolj neumne! Moram vam vsem na RR povedat kaj si mislim, pa čeprav sem anonimna. Kljub temu, da sem rekla da me na RR vsi jemljete takšno kot sem, bom raje ostala skrita. Ker res, starševstvo niso reklame za vozičke, v katerih nastopajo lepi mladi očki, ki se strašno veliko ukvarjajo s svojimi dojenčki in starševstvo niso lepe mlade mamice, ki hodijo z avti po nakupih. Materinstvo ni žensko poslanstvo na katerem  industrija izdelkov za otroke gradi imperij!
Imeti otroke je velik privilegij.  Tisti, ki nimajo težav z zanositvijo, sploh ne vejo, kako velik privilegij. In tisti, ki delajo neumne reklame s srečnimi nasmejanimi ksihti mamic, očkov, nosečnic...  zelo dobro vejo, kako velik privilegij je to. In služijo na naših željah po srečnem družinskem življenju.
Ne nasedajte tem reklamam. Vsem Ženskam na RR, ki se trudijo zanosit, želim da čimprej postanejo mamice. In, da ostanejo Ljudje, da ne postanejo tisti, ki hrepenijo po lažnih podobah popolnosti. Same ste že zdaj  popolne!
Ne pozabite tega!
Pa ne me narobe razumet- tudi sama si ogledujem vozičke in stolčke in oblekce in vse. Veseli me, da je  industrija tako nepredovala, da imamo možnost izbire med lahkimi praktičnimi stvarmi, ki se perejo, ne uničujejo in povrh še dobro zgledajo. Ampak- zakaj, hudiča, delajo iz vsega tega tak cirkus? Zato ker padamo na finto! In zato sem prejokala mesece in leta, ker nisem bila tako poplna. Tako vsesplošno lepa in zdrava in sposobna zanosit.

No in je uspelo! Pa zdaj? Mož me ljubi. Jaz ljubim njega. Veseliva se otročička. Tudi slikala sva se. Ampak življenje je tako lepo in preprosto. Tako bolj popolno, tako drugačno od smeti, ki so me zavirale na poti do zanositve. Smeti in reklamne nesnage, ki mi je prodajala nasmeške drugih. Končno se smejem jaz! Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje!!!

VSEM ŽENSKAM IN DEKLETOM NA FORUMU ŽELIM, DA BI SE SPOŠTOVALE IN UŽIVALE V SREČI SPOZNANJA, DA SO EDINSTVENE IN NAJBOLJŠE! DO MATERINSTVA NAS LOČI DOLGA TRNOVA POT, KI JO BOMO PREMAGALE ZATO, KER SMO TEGA VREDNE!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo osebno o ženskem poslanstvu
22.11.2007 13:10:47   
fragola
user posted image user posted image user posted image Zelo lepo napisano!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 13:12:43   
lukec
Res smo tega vredne. Čestitke iz vsega srca, lepo nosečnost in neskončne užitke v materinstvu ti želim.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 13:13:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 13:13:30   
Anonimen
Tole si pa res lepo napisala. Res je kar pišeš. Tiste, ki smo zanosile že v  1.poskusu ne moremo vedeti, kaj doživljajo tiste, ki se trudijo mesece in leta.
Spoštujem pa vse. Čeprav se mi zdi tisto javno razkazovanje nosečniških trebuščkov res mal otročje. Jaz tega nisem in ne bi nikoli razkazovala taki javnosti, kot to počnejo nekatere.
Drugače pa želim, da vse, ki si želijouser posted image , da čimprej ugledajo + na testih!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 13:14:11   
Anonimen
Mene recimo ne motijo, pa sem tudi že dolgo med čakajočimi.

Pa trebuščke tudi rada pogledam.

Reklame so denar, denar da ta portal obstaja, sam mnde nihče ne pričakuje da so ga naredili zastojn. To je plača za delo ljudi ki so portal ustvarili. Potrebujejo reklame za obstoj. Ker se s tem financirajo. Zato me ne motijouser posted image .
To je tako kot na televiziji....kruh ljudi. Če ne bi bilo reklam, ne bi bilo portalov, ne bi bilo privat televizij....

Vsak pameten človek pa vse te reklame spusti čez "cedilo" in izbere tisto kar potrebuje in mu je všeč.

Drugače pa ti želim zdravo in lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2007 13:15:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tole si pa res lepo napisala. Res je kar pišeš. Tiste, ki smo zanosile že v  1.poskusu ne moremo vedeti, kaj doživljajo tiste, ki se trudijo mesece in leta.
Spoštujem pa vse. Čeprav se mi zdi tisto javno razkazovanje nosečniških trebuščkov res mal otročje. Jaz tega nisem in ne bi nikoli razkazovala taki javnosti, kot to počnejo nekatere.
Drugače pa želim, da vse, ki si želijouser posted image , da čimprej ugledajo + na testih!!!!!

Sem ena izmed tistih, ki je zanosila v prvem poskusu, vendar ta poskus je bil po operaciji. Pred tem sem imela boj več kot eno leto. In se popolnoma strinjam z napisanim, ker je res lepo napisano.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2007 13:26:47   
šemalo
user posted image user posted image user posted image  takih punc je premalo!!!!

se podpišem pod vse.....

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2007 13:48:34   
maja24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2007 13:54:07   
sayuri
Lepo napisano.user posted image Lepo, da nas nekdo razme. Smo pa fosilke z železno voljo in gremo neutrudno naprej - iz meseca v mesec, iz leta v leto iz postopka v postopek.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2007 13:56:41   
lelaval
user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2007 14:17:16   
jazzz27
Zelo lepo napisano. Osebno sicer ne zamerim reklamam in tistim, ki v prvo zanosijo(tudi jaz bi si želela to a žal ima višja sila z mano druge načrte)...BRAVO...zamerim takim, ki hodijo tu gor pisat, da so zdrave, pa da bi kr nekaj!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.11.2007 14:20:53   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Zelo lepo napisano. Osebno sicer ne zamerim reklamam in tistim, ki v prvo zanosijo(tudi jaz bi si želela to a žal ima višja sila z mano druge načrte)...BRAVO...zamerim takim, ki hodijo tu gor pisat, da so zdrave, pa da bi kr nekaj!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja, se strinjam......

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2007 14:22:48   
Anonimen
meni pa tudi ta tvoj sestavek zveni kot reklama, sem samo še pričakovala, da bo zadnja besede ne: ker smo tega vredne ampak: ker se cenimo.user posted image
Lepo nosečnost in zdravega otroka.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2007 14:59:41   
natalia
lepo in resnično.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.11.2007 15:16:32   
koala
Lepo napisano in z večino se strinjam. Ne pa z vsem, ajz sicer ne razkazujem javno slikic svojega rastočega trebuščka, ga pa zato toliko bolj rada pokažem v janosti, nanj se neizmerno ponosna, ravno zato ker me je do njega pripeljala dolga in trnova pot.

Glede reklam za vozičke in opremo, ja ziher da mora biti tisti ki reklamira izdelek oh in sploh zadooljen, je pa na nas da precenimo kaj v življenju za srečo potrebujemo, koliko materjalnih stvari mislim. Neme raznorazne reklame ne delajo vtisa.

In ja vsaka posebaj in vse skupaj si zaslužimo občutiti občutke ki se porajajo v lepem pričakovanju in prav vsaki posebaj privoščim da bi to občutila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 18:48:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
23.11.2007 19:06:17   
sonchek
zelo lepo napisano....user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?