|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tako sem vesela
24.12.2004 8:39:08   
Donja
da se bom ravno razpočila. V torek smo začeli z barvanjem novega stanovanja, v zgornji etaži naše hiše in smo sinoči že spali noter. Sicer smo si kar jogi na tla dali in je bilo fino. Pohištvo bomo sestavili v nedeljo do konca. Imamo pa take fine žive barve, da kot not stopiš si v nekem drugem svetu. Nam je ful všeč. Danes nam še dnevno do konca pobarvajo in potem odpakiramo sedežno in bo najlepši prvi božič v novem stanovanju. Pa snega ne bom nič pogrešala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tako sem vesela
24.12.2004 8:40:31   
dory
:bravo::bravo::bravo: to pa bodo posebni prazniki kaj?

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tako sem vesela
24.12.2004 8:43:41   
L&F&B
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tako sem vesela
24.12.2004 8:51:01   
Lenny
:bravo: :bravo: :bravo:
Uživajte!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tako sem vesela
24.12.2004 9:08:24   
Anonimen
Čestitam za pogum za barve! Meni je to tudi načeloma zelo všeč, pa ne vem, če bi imela toliko poguma, da bi to naredila.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tako sem vesela
24.12.2004 9:12:14   
Donja
Hvala za čestitke.
Splišni, v spalnici sem vedno hotela modro in ne presvetle. Ta barva je sinje modra, meni čudovita. Wc in kopalnica sta zelena, ker so pač ploščice zelene amapak nežna in živa barva, hodnik, kuhinja, jedilnica in dnevna pa so rumeni (dnevno danes barvajo)kot limona. Nam je všeč, kaj pa koga briga kako je, glavno da se mi dobro počutimo. Torej pogum v roke in na delo veselo. Sam pucanja (čiščenja) pa je ogromno, že tri noči do enih ali dveh ponoči.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tako sem vesela
24.12.2004 9:21:34   
Anonimen
Ne, ne mislim poguma zato, kaj pa če komu ne bi bilo všeč. Bala bi se, kaj če meni potem ne bo všeč ali pa da sem bom naveličala. Pa itak sedaj je brez veze, ko imamo dvosobno stanovanje in je tako založeno, da se sten skoraj ne vidi... A veš, da eni še radiatorje barvajo v različnih barvah? Pa pode imajo v vsaki sobi drugačne barve ipd. Holandci so npr. ful nori na barve. Lepo, meni je to všeč.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tako sem vesela
24.12.2004 9:22:33   
Jančika_
Pri nas smo tudi farbasti - spalnica ima dve steni čisto nežno rumeni, dve pa isti odtenek rumene, samo malo temneje; kuhinja ime dve beli in dve živo rumeni steni; v dnevni pa spet dve beli steni, dve pa sta barve buče (neka oranžna). Vsak, ki to prvič vidi, se navduši. Lahko se pohvalim, da je tako izbor odtenka kot barvanje samo moje delo (edino kuhinja je zdaj že drugič prepleskana, pa je to naredil Joe, prvič pa sem jo jaz).

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tako sem vesela
24.12.2004 9:26:46   
Donja
Nam se sedaj ful mudi, ker od torka do božiča hočem imeti lepo, pa sva oba v službi in samo popoldne je premalo časa, zato nama to delata dva fanta. In sta super naredila. Drugič bomo verjetno sami barvali.

Splišni na tleh imamo parket, tako da to ne more biti pisano. Radiatorje pa bomo tudi prebarvali, samo to bo spomladi. V stilu barv sten.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?