|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možna izvenmat.nosečnost
21.11.2007 17:34:00   
latka
user posted image Moja menstruacija zamuja že dva tedna.Prej sem imela normalno na 30 dni, sedaj pa je ni, test pa mi kaže -.Že cel čas imam znake, kot da se bo vsak čas vlilauser posted image , ampak danes pa me dokaj močno boli v spodnjem delu trebuha in je tudi ni.Nekje sem zasledila, da pri takih znakih obstaja možnost za izvenmaternično nosečnost.Ali mi lahko katera pomaga, namreč ne vem si več pojasniti situacije!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možna izvenmat.nosečnost
21.11.2007 17:34:52   
baguSka
Kaj pa ce bi sla do G?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 17:36:24   
latka
Naročena sem šele naslednji teden, zato me pa tako skrbi in iščem tolažbo ter upanje!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 17:42:37   
Naja30
Če bi šlo za IMN, bi ti test pokazal +

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 17:47:43   
baguSka
Če bi šlo za IMN, bi ti test pokazal +

no, to ni nujno.. sori, ampak je ze blo tko, da ce je IMN, da test ne pokaze +.. sice pa vcasih tud pri nosecnosti ne pokaze +.. pa je.. tko da bos mogla se mal pocakat.. vem pa, da je full tezko..

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 17:48:41   
baguSka
pri normalni zanositvi sem misnla..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 19:11:49   
alpog
Po lastnih izkušnjah (2x) - test pokaže +, UZ pa nič.
Saj bo verjetno vse OK! Veliko sreče!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 20:54:11   
tinkamiška
če te bo zelo bolelo pojdi raje k dežurnemu. jst sem imela IMN, test mi je sicer pokazal +, ampak bolečine so bile tako hude, ne znam opisat, sem prej že enkrat rodila pa je tole veliko bolj bolelo...nisem krvavela, kar je zelo neobičajno...

če so bolečine res hude pokliči in pojdi raje na pregled.

držim pesti!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 20:54:44   
Anonimen
Meni je pri izven maternični tudi test pokazal +,fešte ni bilo,bolečin tud dosti ne.ko sem šal k G sem dala kri,kjer je tudi pokazalo da sem noseča in G je bila ful v skrbeh,ker ni nikjer na UZ nič videla in se je martrala kaj videt!
Mi je dala neko tabletko,da če čez dva dni ne dobim M naj jo popijem,ker je verjetno izv.mat.nosečnost!
Hvalabogu sem naslednji dan dobila M in to s hudimi bolečinami kot še nikoli,ker zgleda,da se je vse to ščistilo.
Cel čas tele nosečnosti pa me je bolel trebuh ene dva tedna ful čudno,kot še nikoli!
jaz ti predlagam,da počaki še par dni,če bodo bolečine hude pa kar k G,magari h kakšnemu drugemu,naj ti vsaj kri pregledajo.
drži se,upam,da bo vse okuser posted image

(odgovor članu alpog)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2007 9:36:52   
mirabela
ojla,
jaz sem tudi imela IMN, test user posted image  ampak bolecine so bile res neznosne.Se sreca da sem sla ob pravem casu da mi ni pocil jajcevod (ker je otrok bil tam ), zato ce te boli in ce te je strah takoj  svoji G ali pa v dezurno da bos vedla na cem si.

drzim pesti da bo vse OK user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2007 16:24:11   
naja2
Se še jaz javim. Sem tudi imela IMN. test je bil user posted image  - tudi na krvi je bil hcg zelooo visok, G pa ni videla ničesar pri UZ. Tudi mene je neznosno zvilo v službi. v hudih bolečinah in krvavitvi sem bila že čez 2 uri na operacijski mizi. Tako kot pravi mirabela, bil je zadnji čas, da mi ni počil jajcevod. Operiral me je dr. Vogler.

p.s. ker sem imela rjav izcedek sem bila en teden prej na G urgenci, en dan pred opreracijo pa me je z UZ pogledala zelo znana G, ki je nadomeščala mojo, ker je bila na bolniški.  
jajcevoda mi niso odstranili.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?