|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Očka dveh deklic dobil službo!!!
23.12.2004 19:47:03   
Anonimen
Se spomnite teme "Sem res pomagala"?
Nekaj dni nazaj sem pisala o stiski mlade družine, na katero se vas je kar nekaj odzvalo in pomagalo.

No, očka teh dveh deklic je bil v torek na razgovoru za službo in jo dobil!!!!:bravo::bravo::bravo:

Sem tooooook vesela, kot ne vem kaj. :sloncek:
Sicer jo je dobil samo za 2 meseca, ampak nekaj pa je, a ne? Me je popoldne klical iz pošte in tudi on ves vesel hitel pripovedovati.

Poleg tega je rekel še, da smo jih lepo prijetno presenetili, da so že danes dobili nekaj stvari od vas drage forumovke.
Zelo so veseli in kar ne morej verjet. Rekel je, da vam moram reč, naj vam Bog poplača. In da so hvaležni za vsako poslano stvar. 9nebesa
Samo prenašam njegove besede.

Uf, kar plesala bi, tok sem vesela. :sloncek::sloncek::sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
23.12.2004 19:48:25   
dory
:bravo: zacetek je in to dober...ce ne druzga da se dobi volja in upanje za naprej...drzim pesti,da se jim sreca nasmehne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2004 20:02:19   
Anonimen
Me veseli, se jim je moral pa kamen od srca malo odvaliti, a ne? Nekaj bi še vprašal. A punce pakete za to družino kar po pošti pošiljate oz. pošiljajo? Kristina!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2004 20:06:35   
Anonimen
Sicer ni omenil, ali so dobili paket, ali kuverto...res ne vem. bodo povedale tiste, ki so pošiljale.

Ja, res je bil presenečen in presrečen. Pravi da žena sploh ne dojame, da jim pomagajo ljudje, ki jih sploh ne poznajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2004 20:23:14   
ZARA
ooooo Kristina juhuhu!!!
...jst bom kr paket poslala,mam ze prpravleno...pa se eno cestitko sem zravn vrgla...

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
23.12.2004 20:51:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2004 21:02:06   
india
Kako lepo božično darilo!!!!
Vesela sem za njih!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.12.2004 7:38:12   
jagoda
SUUPEEER! To je pa zelo lepa novica. Jaz grem danes tam mimo, pa jim bom nesla neki od božička, ker so bili zelo pridni!:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::pujs::pujs::pujs::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2004 7:50:22   
jagoda
A mi lahko vsaj okvirno opišeš kak se pride do njih? Jaz grem iz Ljubljane proti Celju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.12.2004 8:45:53   
Lenny
Kako lepo!!!!!!! To je verjetno najlepše božično darilo v tem trenutku.
En vesel pozdravček tudi iz moje strani.

Splišni, jaz sem paketek poslala;

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2004 8:49:55   
Anonimen
Aha, a potem kar bolj paketke pošiljate. Ja, ampka meni bo nastal tak velik paket, ker bom še Tiborjeve premajhne stvari notri dala, pa plišaste živalice itd., da bo kar preveliko za poslat. Kristina, a voziček imajo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2004 13:19:15   
Kenny
Bravo:bravo::bravo::bravo:! Tudi jaz sem zelo vesela za njih, nekaj je že! Jaz sem kar poštno nakaznico poslala, upam ,da bodo denar dobili, ker so na pošti nekaj komplicirali, ker nisem vedela nobenega imena, ampak samo priimek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?