natalia
|
En mesec nazaj se mož odloči da bo prodal njegovo majhno Kio. Tri tedne se ne zgodi popolnoma nič, on samo o tem govori. Potem pride z idejo, da naj mu jaz dam oglas na internet in naj ga jaz prodajam. No, jaz mu dam oglas, ampak prodajala ga ne bom. Takoj, že čez pol ure, po tistem, ko dam jaz oglas na net, ga kličem potencialni kupec. Moj mož pravi, da je to bilo prehitro in da še ni pripravljen. No, potem naslednji dan avto proda, s tem da mu kupec ne da nič are. Čez 4 dni ga moj mož kliče, se kupec ne oglasi. Konec tedna ga kupec kliče, da naredita prepis, moj mož v petek ne more, ker rabi avto čez vikend. No, potem v ponedeljek le končno vse uredita. Razen tega, da je trajalo 4 dni, da je kupec poslal kopijo nove zavarovalne police. Ves ta čas na parkirišču stoji "novi" avto, ki ga je mož kupil od prijatelja. Dokler ne dobi kopije police ga itak ne more zavarovati, prijatelj nima časa za prepis. No, v ponedeljek opravita prepis, potem moj mož dva dni čaka, da ima njegova zavarovalniška agentka čas. Včeraj sklene novo zavarovanje, danes zjutraj gre avto registrirat, in takoj pride domov, da potrebuje staro pormetno od prijatelja. Ja, jaz bi rekla, da je logično da to potrebuje, a ne? No, dobi prometno od prijatelja, gre nazaj, tam ugotovijo, da sta na občini nekaj narobe overila in morata še enkrat. Zdaj sta na poti na občino in upam, resnično upam, da bo konec te komedije. In to je bil avto ki je bil vreden 800 eurov. Ma, jaz bom umrla od smeha. Možu zdaj do smeha ni več. Še dobro, da imam jaz svoj avto in me to ne gane. On potrebuje 14 dni za nekaj, kar sem jaz uredila v pol dneva. pa kaj si nor, to pa je isto, kot da bi mojga opisovala. Moj dragi še celo probleme zna najt tam, ko jih ni...