|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ovulacijska sluz
21.11.2007 11:25:03   
nicnic
Punce, sem mislila, da po eni zanositvi iz katere sem skoraj diplomiralauser posted image , mah naredila cel doktoratuser posted image , da bom vedela že praktično vse, pa sem sedaj v druge čisto nevedna. user posted image Pa ni dolgo nazaj, ko sem delala okoli tega celo znanost.user posted image

Torej kdaj nastopi ovulacijska sluz - pred, med ali po ovulaciji? Na netu je tolk nasprotnih si informacij...user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ovulacijska sluz
21.11.2007 11:27:00   
~Biba~
jaz bi rekla da med ovulacijo..a sem le laik, brez RR doktorata user posted image

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 12:23:55   
jazzz27
tudi meni se zdi, da med ovulacijo, drugače pa mislim, da to razlaga Pušenjak...mal preber

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 12:29:52   
miskula
Kdaj pa pride do bolečina v jačnikih (mislim tisto bolečino ki je prisotna pri ovulaciji)?
Pred, med ali po ovulaciji?user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 12:34:00   
jazzz27
ko folikel poči! Potem pa jajčece potuje naprej!

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 13:18:13   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: kleja
..a sem le laik, brez RR doktorata user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 17:32:31   
ajam27
Kdaj pa pride do bolečina v jačnikih (mislim tisto bolečino ki je prisotna pri ovulaciji)?
Pred, med ali po ovulaciji?

Tu si si že sama nekako odgovorila. Ob začetku ovulacije nekatera dekleta čutijo rahlo "špikanje", ki je zelo podobno tistim "bolečinam" pred user posted image .
Ovulacijska sluz pa nastopi prav tako med ovulacijo. Ni pa več motna, temveč postane bistra in vlečljiva.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 17:38:47   
baguSka
Bolecina nastane, ko poci folikel.. Torej na zacetku ovulacije. Sluz je potem prisotna med ovulacijo.. Ko torej opazis sluz, je skrajni cas za akcijo, ce zelis otrocka. Ce jo imas oz zaznas, si lahko srecna. Mnoga dekleta je namrec ne.. Je pa fino sexat ze preden zaznas sluz, ce seveda ves kdaj to je..!?

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2007 14:55:57   
Lorencia
Da ne bom odpirala nove teme...pravite da je ta sluz prozorna, kaj pa če imaš proti koncu dnevov ( od 20 dne dalje ) kakšen dan ali dva,  bel gost izcedek - vendar ga je veliko...brez vonja, vsak mesec isto - prav čutim, ko mi pride do hlačk user posted image  . Na začetku nimam nikoli na hlačkah kakšen bel izcedek, na koncu pa vedno...se opravičujem, če je kje že bilo omenjeno - nisem zasledila.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2007 15:00:48   
Lorencia
Aha...na tej strani sem našla opis, ki mi je verjetno razjasnil kaj sem spraševala user posted image

1. Izcedek iz nožnice (cervikalna sluz) – na začetku ciklusa (takoj po koncu menstruacije) je moten, lepljiv, gost ter ga je malo, vendar s približevanjem plodnemu obdobju postaja obilnejši, se zbistri in postane vlečljiv. Zadnji dan vlečljivega izcedka je ženska najbolj plodna, takrat nastopi ovulacija. Naloga izcedka je, da olajša semenčicam prehod v maternico. Po končani ovulaciji količina ponovno upade in izcedek postane gost in lepljiv.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2007 15:55:32   
nf
Lorencia user posted image  Končno znanstveno! user posted image
Zadnji dan te vlecljive sluzi napoveduje prihajajočo ovulacijo, ki naj bi prišla v enem do max dveh dneh. In zadnji dan te vlecljive sluzi si kao najbolj ploden.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2007 16:02:02   
Anonimen
jaz sem jo pa opazila samo na wc papirju ko sem se obrisala, pa ne ful velik....tk mal???pol me je pa 4dni bolelo v jajčnikih????a je to to????

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2007 16:37:34   
nicnic
Anonimna, po mojem da ja. Ene imajo več te sluzi, ene manj, ene... res čisto različno od ženske do ženske. Pri meni opažam, da tudi vsak mesec ni enako. Včasih me okoli O boli vse spodaj, da komaj "telovadimo", včasih pa me samo malo špika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2007 19:21:26   
astrea
Stvar je res zanimiva, mene je vedno dosedaj dobesedno poplavljalo v času ovulacije. Evo ta mesec, ko pa res intenzivno user posted image , pa nič, user posted image edino včeraj malo izcedka, in dva dni špikanja. Tako, da po vsem tem, ko sem res mislila, da poznam svoje telo, ne vem nič večuser posted image . Res smo si različne, veliko pa ima pri tem opraviti tudi psiha.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2007 20:25:17   
tinkamiška
Preden sem rodila sem mela sluz vedno en dan prej ali pa na tisti dan, ko je nastopila O, kot jajčni beljak, prej je bila pa bolj vodena. Po O je spet ratala vodena in bolj belkasta(madona cela znanostuser posted image ) dokler ni prišla M.

Po porodu pa ni vedno prisotna, če je, je tako kot pred porodom, en dan prej ali ob O.

Bolečine pa tudi, ko mam O so včasih tako močne, da komaj hodim, tudi z avtom se izogibam raznim rukerjemuser posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2007 12:36:37   
nf
Astrea, če sta ful user posted image , potem je tudi verjetno, da nisi opazila te sluzi zaradi drugih primesi. Jaz tudi opažam, da kak dan po seksu sploh ni veliko te sluzi. No dejta dejta si malo spočit pa bo zihr sluz spet na svojem mestu user posted image  Sicer pa tudi ni nujno, da vsak mesec nastopi ovulacija.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2007 22:31:55   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Astrea, če sta ful user posted image , potem je tudi verjetno, da nisi opazila te sluzi zaradi drugih primesi. Jaz tudi opažam, da kak dan po seksu sploh ni veliko te sluzi. No dejta dejta si malo spočit pa bo zihr sluz spet na svojem mestu user posted image  Sicer pa tudi ni nujno, da vsak mesec nastopi ovulacija.

O, na to pa sploh nisem pomislila. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2010 10:35:20   
natasa.jurman
Živijo,

Pri meni je to z sluzjo nekam čudno,  ravno zdaj naj bi imela plodne dneve, pa opažam sluz motno...belo... a je to znak oculacije....???user posted image . Špika me nič, me pa je pred parimi dnevi, no takrat je bila sluz prozorna.

A ima katera izkušnjeuser posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2010 14:51:42   
Anonimen
Nataša: če je sluz motna - bela, po moje to ni prava sluz. Sluz mora biti prozorna in takšna, da se ti vleče med dvema prstoma - lepljiva.

Zdaj pa bi še jaz tukaj vprašala za nasvet. In sicer: moj ciklus traja od 36 - 40 dni. Sedaj sem nekje v času plodnih dni. Problem pa je v tem, da je pri meni ta ovulacijska sluz zelo očitna (to sicer ni problem), in traja že ves teden. user posted image Kako naj torej vem, kdaj je O? Sluz se sicer malo spreminja, pred par dnevi je bila čisto prozorna, včeraj se mi zdi je bila še vedno prozorna, vendar malo bolj rumenkasta vendar še vedno zelo lepljiva. No, danes je še vedno lepljiva, zraven pa še bel izcedek-kot beli tok. Se pravi, da je O mimo? Bi naj bila takrat, ko je bila sluz najbolj prozorna? Ker nekje sem pa zasledila, da bi naj bila O zadnji dan lepljivega izcedka. user posted image

Jooj, koliko sem že napisala. Upam, da razumete kaj sem mislila in prosim, da mi katera razloži. Saj slončkamo na 3 dni, samo bi rada vedela že zaradi tega, da kdaj je naj ne pričakujem.

(odgovor članu natasa.jurman)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2010 21:18:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

1. Izcedek iz nožnice (cervikalna sluz) – na začetku ciklusa (takoj po koncu menstruacije) je moten, lepljiv, gost ter ga je malo, vendar s približevanjem plodnemu obdobju postaja obilnejši, se zbistri in postane vlečljiv. Zadnji dan vlečljivega izcedka je ženska najbolj plodna, takrat nastopi ovulacija. Naloga izcedka je, da olajša semenčicam prehod v maternico. Po končani ovulaciji količina ponovno upade in izcedek postane gost in lepljiv.

Tu imaš vse napisano. Ovulacijo nakazuje vlečljiv prozoren izcedek - tak kot surov beljak. Vsi ostali izcedki, rumenkasti, belkasti in nevemkakšni niso znak ovulacije.

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.3.2010 6:58:06   
Anonimen
je mozno da med ovulacijo krvavis?
user posted image sem imela 2.3. ciklus imam na 30 dni. torej naj bi bila v casu plodnih dni. zjutraj sva s fantom user posted image , nato grem na wc ....in kri.
ce med ovulacijo 100% ni krvi...kaj bi lahko bilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.3.2010 20:20:06   
Anonimen
pozdravljeni!
vceraj sem bila mogoce malo prehitra, sem se pac ustrasila. ko sem malo pogooglala sem ugotovila da obstaja tudi ovulacijska krvavitev. meni se se vedno zdi zelo cudno. prej se mi to ni se nikoli zgodilo. a kljub temu lahko zanosim? s fantom delava na user posted image ...zelja je res velika...zato me taka krvavitev res vrze iz tira :/
je ovulacija s krvavitvijo popolnoma enaka "navadni" ovulaciji?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.