|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne razumem....
22.11.2007 13:36:40   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...za otroka, ...ali zdaj ali nikoli... on je prepričan, da pač potem takem nisma za skupaj...da mi ne more dat to kar jaz rabim...ali pa to noče dat...

To je povzetek. Precej jasen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.11.2007 13:39:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Oh, anonimna, saj je samo Moški. Ti so opisala pač tipičnega Moškega.

Večje resnice od resnice ni.

Jaz se pa skor ne morem strinjam s temle.. Ce si nekdo neki zeli in mu drug tega ne daje, to sploh NI ok!! Vsaj ne, ce gre za tako pomembno stvar, kot govori anonimna.. oz detece, ce se ne motim!? In ocitno ji je to pomembna stvar, ce o njej tok tuhta in razglablja... Ocitno jo to moti in to zelo, drugace nebi niti pomislila na to, da ji kaj manjka...

Ne vem no. Lahko da so tipicni moski taki... niso pa vsi. In tista ki si ne zeli imet ob sebi takega partnerja, si pac isce cimblizjega... takega, ki ji bo nudil to, kar ona sama potrebuje... oz najbolj potrebuje. Za vse tiste, ki si recete, da je to pac tipicno mosko, pa bi rekla, da vam to ni tok pomembno... ta toplina in blizina partnerja...

Ampak baguSka, ti si pa še vedno naivna. No, saj to je lepo.user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
22.11.2007 15:03:30   
Detece
ufff ste mi zdaj napisali kar nekaj stvari...ma ja itak da ga non stop opravičujem, ker si želim da ostanema skupaj...sej tega se jaz zavedam...samo da mi ni jasno zakaj pol če ni rad v moji družbi in če me nima rad itd. zakaj še z mano sploh vstraja...skupaj sva zdaj že skoraj 6 let...pred pol leta sva se skupaj preselila-sicer še stanovanje dokončujeva....trenutno sva skupaj z njegovo mamo (tudi to je omembe vredno:))...pa saj ga nisem v to silila...je možno da nekdo dela takšne korake brez da si tega želi?...ali je problem ker človek ne ve kaj bi v življenju rad????...
trenutno sem v takšnem stanju, da ne vem kaj naj si mislim...

tehnofil res je da tako reče...da pol pač nisma za skupaj...ampak načeloma pravi tudi, da vedno samo mene nekaj moti in da samo jaz nisem zadovoljna...in če pač z njim nisem zadovoljna pol že ni to to...hmmm.....to je res..on nikoli ne načne prepira...je raje tiho ker se ne rad krega...popizdim vedno samo jaz...mogoče zato ker on nima zakaj???..ali pa vse kar ga moti zadrži zase in ga to od mene potem odbija...ampak ne vem zakaj ne pove???...možnih je 1000 razlag...katera je pravilna ve pa samo on....samo kaj ko ne pove....neverjetno...

to da bi bil do otroka takšen kot do mene ne verjamem, toliko ga poznam..ima zelo rad otroke in vem da bi mu bil 100 očka...bi se pa verjetno zgodilo to, da bi se jaz počutila še bolj odrinjeno...hmmm...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.11.2007 15:30:02   
bučkabb
men se pa zdi, da si ti v nekem negotovem stanju oz. prelomnici in ne veš več kaj bi rada in kaj ne? sama si se začela spreminjati, sedaj pa iščeč napake v partnerju.
kolikor opisuješ je on skos tak. a tebe je sedaj po 6 letih veze začelo to motit? a prej te pa ni?
moški se ne spreminjajo skozi noč in mislim da ga ženska lahko prepozna po enem največ dveh letih skupnega življenja. in če si se odločila, da boš takega vzela kot je nevem zakaj bi zdaj tolk spreminjala- moških se ne da spreobrnit.
hočem ti povedat, da ga vzami takšnega kot je al pa ga pust in bejš vsran, dokler še nimata otrok.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.11.2007 15:49:01   
Detece
Potem takem ali se za naju žrtvujem samo jaz (ga sprejmem), ali pa nič???...a ni poanta v odnosu da oba nosita del bremena za uspešno zvezo???....

ja sigurno sem na prelomnici....in ne prvič v življenju in ne na najtežji prelomnici...zato imam partnerja, da mi ob strani stoji takrat ko sem jaz na prelomnici...če pa ta zataji ob takšnih trenutkih potem pa nastane problem kot je nastal....in žal mi zaradi tega...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.11.2007 15:59:16   
bučkabb
sej si si že sama odgovorila. seveda je dober odnos da se prilagajata oba.
če veš da se on ne bo prilagajal in ti tega ne boš pri njem sprejela, potem si se odločila da ni več skupne poti za vaju.

zelo lepo ti je napisala gina.
včasih preveč zakompliciramo same.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.11.2007 17:58:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Potem takem ali se za naju žrtvujem samo jaz (ga sprejmem), ali pa nič???...a ni poanta v odnosu da oba nosita del bremena za uspešno zvezo???....

Ojoj...pa kaj še ne vidiš, da se itak ŽE žrtvuješ samo ti? Ne vidiš, da ti nosiš breme in njemu se gladko j..e?

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
22.11.2007 18:10:18   
Detece
user posted image  ja itak da to vidim...na tak način tudi to doživljam...zato pa je problem...če jaz tega nebi čutla pol nebi bilo sploh problema...bi bila srečen par in nebi pisala tega posta...vseeno pa ni enostavno ko to spoznaš...še vedno upaš in se tolažiš...sploh če še on pravi da ni tak, da me ima rad samo da...je pač moški, pač ne zna...100 tolažb najdeš če jih rabiš...pol pa bereš druge poste, poslušaš druge probleme pa si misliš, da so tvoji problemi full mali v primerjavi z drugimi...da je moj fant še zlat v primerjavi z drugimi...ker itak da ni vse samo slabo na njemu, drugač ga nebi imela rada in mi nebi bilo težko rečt mu adijo...

ja se bo treba malo v roke vzet in se odločit....

Zdaj boste pa rekli da ne vem kaj bi rada....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.11.2007 18:32:16   
Anonimen
ja, ja, zlat je! z lučjo pri belem dnevu ga lahko iščeš!
Mene to opravičevanje ful pogreje, in to zato, ker sem sama že dala skozi ISTO! in sem se slepila in ga opravičevala in da bo otrokom ful dober oče, ker je tudi sam tak, da deluje kot eni otroci, pa da ni še čas, pa da on je pač tak, pa tako vzgojen, pa mamica ima še prste vmes, ker pač živi preblizu, pa da drugi so še slabši. ja, vse to sem govorila in tudi v resnici tako mislila, dokler me ni usekalo, da živim bedno življenje, s partnerjem, ki mi je v resnici samo eno fizično breme, da imava odnos brat-sestra (ki ne komunicirata ravno najbolje) in da nikoli ne bo boljše, ker bi v zadnjih 5, 6 ali 7 letih, kolikor jih je že pač bilo, se že zdaaaaavnaj moralo kaj popravit.
in sem šla.
in potem mi je očital, da mu nisem dala "še ene možnosti". brrrhhhh, kar srh me spreleti, ko vidim na drugih (konkretno na tebi) kako sem bila naivna in kako so leta tekla.

Sicer pa mi je bilo očitno namenjeno tako, kajti zdaj sem 1000krat poplačana za vse nazaj in dobim 10000000krat več pozornosti, prijaznosti, ljubezni in spoštovanja.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
22.11.2007 19:18:28   
Detece
kaj ti pa daje garancijo da boš v novi zvezi do smrti tako srečna kot do sedaj????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.11.2007 16:19:25   
baguSka
kaj ti pa daje garancijo da boš v novi zvezi do smrti tako srečna kot do sedaj????

user posted image user posted image  ni take garancije... vedno gre lahko kaj narobe... ce vprasas mene, sem se tud iz vseh prejnsjih vez tolk naucila, da zdej cist drugac vse delam... in nekako cutim, da je najina ljubezen nepremagljiva, pa vendar se zavedam, da ni neke dozivljenjske garancije... nikoli ne vemo kaj nam zivljenje prinese...

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.11.2007 18:33:26   
Anonimen

kaj ti pa daje garancijo da boš v novi zvezi do smrti tako srečna kot do sedaj????

to je verjetno letelo name.
hja, jaz poskušam delat z najboljšim kar imam v rokah, in če je mene v tisti vezi nekdo teptal, zaničeval in ne spoštoval, to zame ni bilo najboljše že od prvega trenutka. meni pač ni bilo dovolj dobro "se sprijaznit s tem, kar imam, ker me je strah, da bo drugje še slabše". poleg tega, greš iz zveze tudi bolj bogat z izkušnjami. ne rečem, da imam garancijo, nimam je, a do zdaj sem preživela nekaj čudovitih let, imam čudovitega otroka, pričakujem drugega, prej pa nisem imela niti večernega objema, pogovora, poljuba.

če boš tako gledala, potem sprijazni se, pač ostani z njim, nehaj pisat po forumih za nasvete, ker jih očitno ne potrebuješ. gre se za tvoje življenje in če si ti zadovoljna s tem, da si pač z nekom, samo zato, da si z nekom, potem bodi in bog ti požegnaj. jaz ti privoščim srečo, čeprav te ne poznam, ker jo pač privoščim vsakemu. ne kritiziram te, ne razumi me narobe, ampak razmisli, če je tako malo res dovolj.
jaz sem mnenja, da raje sama kot v slabi družbi. in sem pač pustila "slabo družbo", bila sama, srečala nekoga drugega, ujela sva se in od prvega poljuba dalje sem čutila spoštovanje, pravzaprav še pred prvim poljubom - ko me je sramežljivo vprašal če me lahko poljubi. komu se to zdi morda smešno, meni se ne, ker vem, da sem v njegovih rokah kot iz porcelana. zdaj sem srečna, za naprej nihče ne ve kaj se zgodi, a s tistim tam že od vsega začetka nisem bila.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
23.11.2007 18:48:42   
Detece
anonimna oprosti ampak ko berfem tvoje poste mi deluješ zelo napadalno in jezno. celo kot da je več jeze v tebi kot v meni. upam, da si tega bivšega že prebolela in da ti ni žal da si šla. brez zamere, ampak ko te berem mi prvo pade na pamet to. morda se motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.11.2007 19:09:20   
zanika
Ravnokar sem želela sama začeti podobno temo. Ko sem danes prišla iz službe domov, sem načrtovala, kaj vse bom postorila. Pa še vedno sedim kot kup nesreče za mizo, pred mano pa gora porabljenih robcev. Kar ne morem nehat jokat. user posted image

Pred dvema tednoma sem se vrnila iz najinega skupnega dopusta, ker mi je bilo dolgčas, moj pa je podaljšal še za en teden. Ne more razumeti, kako mi je bilo lahko dolgčas (vse kar je bilo tam, je bil hotel, pesek, voda in sonce ter kopica windsurferjev - jaz žal nisem mogla surfati; kraj ni turistične narave in nimaš ničesar videti; naveličala sem se ležanja na soncu od jutra do večera). Privoščila sem mu ta dopust, saj mi veliko pomeni, da se ima dobro in da uživa. Sem zelo svobodne narave in ga ne omejujem pri tem. Žal pa on ne razume tega, da bi jaz raje bila en teden doma. Pravi, da ne vidi najine skupne prihodnosti, ker imava različne želje glede dopusta.

Moje želje pa so, da bi vsaj kakšen konec tedna šla skupaj na kakšen sprehod... da bi vsaj eno soboto ali pa nedeljo preživela skupaj (brez obiskov ali pa dela)... da bi me kdaj zvečer povabil na kakšen sok... Pa pravi, da to njemu ni pomembno in da nima časa, ker mora delat.

Ne želim, da dela zato, da zasluži za moj dopust (moja plača žal ni tako visoka). Meni je dovolj samo to, da sva vsaj malo skupaj. Vedno bolj pa se mi zdi, da čakam na nekaj, kar se ne bo nikoli zgodilo. Iluzija...  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.11.2007 22:19:00   
Anonimen
Ja pa zanika, saj tam na dopustu sta bila 14 dni skupaj ... pa ti je bilo dolgčas ... ne, tebe pa res ne štekam.

(odgovor članu zanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
23.11.2007 22:39:21   
Gina
Jaz to tako razumem, on dela ali pa surfa, skratka se ima fajn, pa še njo blizu, ona bi pa preživljala čas z njim, ker ji je tisto vrednota.

Hmm, se pa strinjam spliš, iluzije so to, mislim pričakovanja do moških. Redko kateremu moškemu pomeni skupni čas veliko. No, saj so tudi taki, ampak potem moraš takega iskat, če ti to ogromno pomeni. Pa ne potem pričakovat, da bo še ogromno delal in ogromno zaslužil ali pa da ne bo imel zato hobija. Ravno tako ga bo imel. Samo da te bo hotel s sabo ves čas imeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.11.2007 22:50:58   
Anonimen
Ja, ampak vseeno, Gina, če sta bi 14 dni ponoči in podnevi skozi skupaj ... saj nonstop pa tudi ni mogel surfat. Za kakšen sok se je pa tudi našel čas.

Ampak najbrž res misli, da se njej premalo posveča, to bo, ja. Ampak eni moški so res taki, da ne moprejo biti pri miru. Skozi akcija, akcija, akcija. Zdaj če se pa pravi trenutek zna ustavit, takrat, ko ga rabiš, potem je to lahko simpatično, če pa ga ti rabiš, on pa še kar naprej dirka ... ja, potem je pa problem. In pri takih res največkrat tako je. To so taki večni otroci. Pa že itak so Moški.user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
23.11.2007 22:59:11   
Gina
Ja, se strinjam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.11.2007 23:14:12   
zanika
Žal sva bila skupaj samo na zajtrku in večerji. Ostali čas je preživel na vodi z ostalimi v skupini. Bila sem edina, ki ne surfa in res sem si zelo želela vrniti domov.

Težava pa ni v tem. En teden tega, da sva v isti državi ne odtehta celega leta in vseh mojih želja po enem samem sprehodu ali pa povabilu na sok ob koncu tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.11.2007 0:25:12   
Majuska

te garancije nimaš nikoli user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 45
24.11.2007 7:34:05   
DaisyE
Jaz mam tud enga dedca, ki je tihe sorte, doma. Ubožček včasih sploh ne pride do besede. Pa imava tud probleme z zanositvijo, pa sem včasih tud jezna nanjga, ker se o tem, po mojem mnenju, premalo pogovarja z mano. Imam občutek, da ga bolj skrbi, kot pa to pokaže. Pol pa uporabim vse svoje prijeme in nama včasih uspe, da se fajn pomenima, pol pa vidim, da je vse v moji glavi.

Srečen par!? Midva po moje navzven delujeva tako, da bi nama 70% opazovalcev v trenutku reklo, da morava takoj narazen. Mene to ne obremenjuje. Vsak od naju ima močna in šibka področja, imava se fajn, potem se pa spet nimava fajn, ampak tako je življenje. Če dam vse skupaj na vago, hočem bit z njim in sem se za to pripravljena tudi potrudit. Če se bo pa enkrat vaga obrnila na drug konec, bo treba pa razmislit, kaj nama je storiti.

Vsi smo odrasle osebe in odrasle osebe je težko spreminjat. Če samo ti vidiš probleme, potem se v tebi nekaj dogaja. Kriza. Sem jih že nekaj dala skozi. S prejšnjim in z zdajšnjim. Ampak navadno mi nobeno teženje ni pomagalo, ker se fantom pač ni zdelo, da bi bilo kaj narobe in potem problema tudi niso reševali. Sicer sem jaz še naprej težila, ampak krizo sem pa vedno rešila le tako, da sem pri sebi ražčistila, kaj bi pravzaprav rada. Potem sem se znala tudi malo bolj jasno in mirno izražati, kadar sem se pogovarjala. Pa je šlo.

Se mi pa, Detece, tale tvoj dečko precej normalen zdi.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.11.2007 8:33:48   
Anonimen

anonimna oprosti ampak ko berfem tvoje poste mi deluješ zelo napadalno in jezno. celo kot da je več jeze v tebi kot v meni. upam, da si tega bivšega že prebolela in da ti ni žal da si šla. brez zamere, ampak ko te berem mi prvo pade na pamet to. morda se motim.

Ti ne zamerim, brez skrbiuser posted image  
"Žal" ti govorim z odprtim srcem, brez nobene jeze, le zgolj navajam dejstva. Nimam razloga, da bi bila jezna nase, na bivšega sploh ne. V bistvu se res motiš, oz. tako bom rekla - ne motiš se, izgleda da napačno interpretiraš - v tem primeru moje besede, ki res niso zlonamerne, v življenju pa (po mojem mnenju) napačno interpretiraš svojo zvezo.
Da se toliko oglašam tebi s temi mojimi odgovori je zato, ker se mi je zgodba usedla na dušo. Jaz ti ne skušam pomagat, ker za toliko pametno se res nimam. Želim ti samo podati drugi vidik v razmislek. Tvoje zgornje besede so mi samo še enkrat v dokaz, da si se spet potegnila nazaj, obtožila mene in mojo "jezo", da lahko ponovno opravičuješ svojo situacijo in moškega, s katerim si.
In res ti nočem škodovat, še najmanj pa napadat. Očitno si pomešala dobre namene (sicer ene anonimne, ki živi na drugem koncu države in kdo jo sploh pozna, a ne?) z napadalnostjo, tvojega, ki te pa napada čustveno dan za dnem, pa braniš. Saj jaz to poznam, zato mi je toliko bolj hudo, ker sem jaz podobno razmišljala. Še danes sem srečna, da sem nekega dne končno odrastla v svojem razmišljanju in svojih odločitvah.
Še enkrat srečno. Umikam se, vendar ti želim vse dobro.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?