Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece kaj ti pa daje garancijo da boš v novi zvezi do smrti tako srečna kot do sedaj???? to je verjetno letelo name. hja, jaz poskušam delat z najboljšim kar imam v rokah, in če je mene v tisti vezi nekdo teptal, zaničeval in ne spoštoval, to zame ni bilo najboljše že od prvega trenutka. meni pač ni bilo dovolj dobro "se sprijaznit s tem, kar imam, ker me je strah, da bo drugje še slabše". poleg tega, greš iz zveze tudi bolj bogat z izkušnjami. ne rečem, da imam garancijo, nimam je, a do zdaj sem preživela nekaj čudovitih let, imam čudovitega otroka, pričakujem drugega, prej pa nisem imela niti večernega objema, pogovora, poljuba. če boš tako gledala, potem sprijazni se, pač ostani z njim, nehaj pisat po forumih za nasvete, ker jih očitno ne potrebuješ. gre se za tvoje življenje in če si ti zadovoljna s tem, da si pač z nekom, samo zato, da si z nekom, potem bodi in bog ti požegnaj. jaz ti privoščim srečo, čeprav te ne poznam, ker jo pač privoščim vsakemu. ne kritiziram te, ne razumi me narobe, ampak razmisli, če je tako malo res dovolj. jaz sem mnenja, da raje sama kot v slabi družbi. in sem pač pustila "slabo družbo", bila sama, srečala nekoga drugega, ujela sva se in od prvega poljuba dalje sem čutila spoštovanje, pravzaprav še pred prvim poljubom - ko me je sramežljivo vprašal če me lahko poljubi. komu se to zdi morda smešno, meni se ne, ker vem, da sem v njegovih rokah kot iz porcelana. zdaj sem srečna, za naprej nihče ne ve kaj se zgodi, a s tistim tam že od vsega začetka nisem bila.
|