Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 14:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
opravičujem se za slovnične napake,računalnik mi šteka
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 14:28:08
|
|
|
|
jazzz27
|
priporočam, da se izogibaš pozam, ki te bolijo, tako bo tudi seks bolj prijeten zate.
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 14:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
sprašujem če se je kateri od vas to že kdaj dogajalo ali se dogaja.....in če ste izvedele zakaj se je pojavljala bolečina?????
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 14:52:30
|
|
|
|
Neža7
|
Jaz sem že to imela in vem, da ni prijetno. Jaz sem začutila to mogoče kakih 3x v življenju, vendar nikoli ne čutim ta bolečino več kot enkrat npr. danes bi imela spolni odnos in je bil boleč kot, da bi imela bulo tam notri, naslednji dan bi bila popolnama normalna brez bolečin itd... Ne vem zakaj pride do to, vendar sem zdrava in tudi ponovno delava na
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 15:04:40
|
|
|
|
Goldy
|
Odgovor je lahko endometrioza. Se mi zdi, da se bolečine pojavijo - lahko, ni pa nujno.
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 15:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa je to endo.....???
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 15:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je to endometrioza????a je nevarno za zanositev????ali je možno da to ovira zanositev???
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 15:31:25
|
|
|
|
Andromeda
|
Endometrioza je oznaka za obolenje, ko se maternična sluznica oz. tkivo prične razraščati tudi izven maternice. Shit je, ker lahko povzroči neplodnost. Vendar pa te naj potolažim, da taka bolečina, kot jo ti opisuješ še ni nujno, da pomeni prav to bolezen. Mene tudi včasih boli v določeni pozi, (dogy style) pa ne vedno, ponavadi pred in po M, pa moje prijateljice tudi pravijo, da jih včasih boli. Ja, moja mama je bila 2 leti nazaj operirana zaradi endometrioze, njen G pa ji je rekel, da se to rado zgodi ženskam, ki nikoli niso jemale KT, da kao "varujejo" pred to nadlogo.
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 18:08:28
|
|
|
|
Naja30
|
Če bi bilo karkoli narobe s tabo, bi G verjetno to videl. Mislim, da se moraš samo izogibat določenim pozam. Mene tudi včasih kaj zaboli, kot da v nekaj butne, pa se malo prestavim in je ok.
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 18:40:25
|
|
|
|
ajam27
|
Kaj pa če ima tvoj malce "preveliko orodje" !! V tem primeru bo potrebno samo spremeniti pozo.
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 20.11.2007 19:13:48
|
|
|
|
Lorencia
|
Mene tudi kar dostikrat boli med odnosi. Pa sem svoh G, to omenila, da se mi zdi, kot da mi buta v nekaj in bo dobesedno predr tisto v kaj buta... Je rekla..da je to lahko maternični vrat oz pač tam v bližini nekaj, in ker sem za njene pojme zelo suha, ni nič čudnega da me boli. Čeprav meni se ta bolečina zdi močna, da mi ni več fajn - ker me preveč boli, pa fant nima tako velikeeega...pa tudi jaz mislim, da nisem tako ozka, pa tudi mokra sem... Tako, da ne vem kaj je to...zadnje čase me vedno sprašuje, če se "derem" ker me boli tak ali ker mi paše
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 21.11.2007 8:09:52
|
|
|
|
Neža7
|
A ja! še to. Če jaz pridem oralno preden ga da notri mi tudi ni prijetno za par sekude, ker so mišice ful napete, ker sem prišla..... Veliko sreče ti zelim iz srca....
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 21.11.2007 8:37:14
|
|
|
|
afnica mala
|
Mene npr. boli pri ob ovulaciji. In še to v določeni pozi. Jaz si mislim, da zato, ker je maternični vrat odprt. Ostale dni pa ne.
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 21.11.2007 9:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
No tudi jaz ima bolečine ob odnosih po laparo in histero.. pej pa jih nikoli nisem imela... Od posega že pone tri mesece, pa me še kr boli v predelu maternice... Mogoče katera pozna odgovor na to zadevo!? Prosim za odgovor!
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 21.11.2007 13:27:43
|
|
|
|
Skratek46
|
Končno nekaj kar mi je zelo znano-jst namreč bolečine čutim skoraj vsakič in samo na začetku spolnega odnosa-in pol se stopnjuje-dolker ne izgine...po in pred me nič ne boli. Sm šla k ginekologu in je rekel, da je z mano vse v najlepšem redu???!!!Hmmmm... Moram še povedat...joj to tako neumno zveni-sam je res. Moj dragi je zelo obdarjen in potem časih mislim da je to posledica tega...Sam je pa res čudem občutek...kot da mam živo rano v notranjosti, na levi strani in na začetku vedno ZELO boli... Na žalost ti pa ne morem pomagat, ker se še sama sprašujem kaj je to... Živčna sm pa ko strela ker delava na bebici in upam,da ni kaj povezanega s tem..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2007 15:03:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: bolečina pri spolnih odnosih 22.11.2007 0:14:24
|
|
|
|
polaris
|
Občasno boli tudi mene, sploh med ovulacijo. Dan kasneje pa je ponovno vse vredu. Poskusi zamenjat položaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.