|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina pri spolnih odnosih
20.11.2007 14:00:09   
Anonimen
pozdravljene!!!zanima me ima oz.jih je imela bolečine med spolnimi odnosi....bolečina se nahaja v notranjosti kot bi nekdo butal v nekaj kar boli???bolečine drugače ne občutim nap.ko namam spolnih odnosov in tudi g mi je rekla da sem zdrava!!!bolečino čutim samo pri določenih pozah!!!malo me skrbi kajti tudi midva se trudiva imeti dojenčka!!!že v naprej se zahvaljujem!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina pri spolnih odnosih
20.11.2007 14:03:50   
Anonimen
opravičujem se za slovnične napake,računalnik mi štekauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 14:28:08   
jazzz27
priporočam, da se izogibaš pozam, ki te bolijo, tako bo tudi seks bolj prijeten zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 14:38:44   
Anonimen
sprašujem če se je kateri od vas to že kdaj dogajalo ali se dogaja.....in če ste izvedele zakaj se je pojavljala bolečina?????

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2007 14:52:30   
Neža7
Jaz sem že to imela in vem, da ni prijetno. Jaz sem začutila to mogoče kakih 3x v življenju, vendar nikoli ne čutim ta bolečino več kot enkrat npr. danes bi imela spolni odnos in je bil boleč kot, da bi imela bulo tam notri, naslednji dan  bi bila popolnama normalna brez bolečin itd...
Ne vem zakaj pride do to, vendar sem zdrava in tudi ponovno delava na user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2007 15:04:40   
Goldy
Odgovor je lahko endometrioza. Se mi zdi, da se bolečine pojavijo - lahko, ni pa nujno.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 15:23:53   
Anonimen
kaj pa je to endo.....???

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2007 15:25:50   
Anonimen
kaj je to endometrioza????a je nevarno za zanositev????ali je možno da to ovira zanositev???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2007 15:31:25   
Andromeda
Endometrioza je oznaka za obolenje, ko se maternična sluznica oz. tkivo prične razraščati tudi izven maternice. Shit je, ker lahko povzroči neplodnost. Vendar pa te naj potolažim, da taka bolečina, kot jo ti opisuješ še ni nujno, da pomeni prav to bolezen. Mene tudi včasih boli v določeni pozi, (dogy style) pa ne vedno, ponavadi pred in po M, pa moje prijateljice tudi pravijo, da jih včasih boli. Ja, moja mama je bila 2 leti nazaj operirana zaradi endometrioze, njen G pa ji je rekel, da se to rado zgodi ženskam, ki nikoli niso jemale KT, da kao "varujejo" pred to nadlogo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2007 18:08:28   
Naja30
Če bi bilo karkoli narobe s tabo, bi G verjetno to videl.

Mislim, da se moraš samo izogibat določenim pozam. Mene tudi včasih kaj zaboli, kot da v nekaj butne, pa se malo prestavim in je ok.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2007 18:40:25   
ajam27
Kaj pa če ima tvoj user posted image  malce "preveliko orodje"user posted image !!
V tem primeru bo potrebno samo spremeniti pozo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2007 19:13:48   
Lorencia
Mene tudi kar dostikrat boli med odnosi. Pa sem svoh G, to omenila, da se mi zdi, kot da mi buta v nekaj in bo dobesedno predr tisto v kaj buta...

Je rekla..da je to lahko maternični vrat oz pač tam v bližini nekaj, in ker sem za njene pojme zelo suha, ni nič čudnega da me boli. Čeprav meni se ta bolečina zdi močna, da mi ni več fajn - ker me preveč boli, pa fant nima tako velikeeega...pa tudi jaz mislim, da nisem tako ozka, pa tudi mokra sem...

Tako, da ne vem kaj je to...zadnje čase me vedno sprašuje, če se "derem" ker me boli tak ali ker mi paše user posted image user posted image

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2007 8:09:52   
Neža7
A ja! še to. Če jaz pridem oralno preden ga da notri mi tudi ni prijetno za par sekude, ker so mišice ful napete, ker sem prišla.....

Veliko sreče ti zelim iz srca....user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2007 8:37:14   
afnica mala
Mene npr. boli pri user posted image  ob ovulaciji. In še to v določeni pozi. Jaz si mislim, da zato, ker je maternični vrat odprt.  Ostale dni pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.11.2007 9:41:02   
Anonimen
user posted image user posted image No tudi jaz ima bolečine ob odnosih po laparo in histero.. pej pa jih nikoli nisem imela... Od posega že pone tri mesece, pa me še kr boli v predelu maternice...
Mogoče katera pozna odgovor na to zadevo!?user posted image user posted image

Prosim za odgovor!user posted image

(odgovor članu afnica mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2007 13:27:43   
Skratek46
Končno nekaj kar mi je zelo znano-jst namreč bolečine čutim skoraj vsakič in samo na začetku spolnega odnosa-in pol se stopnjuje-dolker ne izgine...po in pred me nič ne boli. Sm šla k ginekologu in je rekel, da je z mano vse v najlepšem redu???!!!Hmmmm...
Moram še povedat...joj to tako neumno zveni-sam je res. Moj dragi je zelo obdarjen in potem časih mislim da je to posledica tega...Sam je pa res čudem občutek...kot da mam živo rano v notranjosti, na levi strani in na začetku vedno ZELO boli...
Na žalost ti pa ne morem pomagat, ker se še sama sprašujem kaj je to...
Živčna sm pa ko strela ker delava na bebici in upam,da ni kaj povezanega s tem..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 15:03:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Skratek46)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.11.2007 0:14:24   
polaris
Občasno boli tudi mene, sploh med ovulacijo. Dan kasneje pa je ponovno vse vredu. Poskusi zamenjat položaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.11.2007 10:57:31   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sprašujem če se je kateri od vas to že kdaj dogajalo ali se dogaja.....in če ste izvedele zakaj se je pojavljala bolečina?????

hmmm,kako ti naj to povem......ja predolgega ima in potem v določenih pozah buta v maternični vrat,ki je občutljiv in od tukaj bolečina
........no,pa sem povedala...user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.