Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pekoča bolečina pri popku... :( 22.12.2004 23:11:56
|
|
|
|
spacey
|
Punce, mamice, nosečke na pomoč! Jaz ne morem več! Komaj čakam da bo konec, da končno pride tisti najlepši dan, ko bo na svet pokukal moj mali sonček. Zakaj ne morem več??? :zmeden: V tej moji prvi nosečnosti me neprestano spremljajo raznorazne tegobe, a si pravim, da tako pač mora bit in bomo že potrpeli. :zmeden: A najbolj me muči in vedno bolj je izrazita le ena: pekoča bolečina na desni strani popka...tako boli in peče, kot da bi se mi od znotraj počasi natrgovalo, trgalo, cefralo tkivo. :(( :zmeden: :(( Tako neprijetna, da ne znam opisat in ne vem kako naj si pomagam. Vsak dan je hujše in vleče se že dober mesec. Moja G pravi, da je to vse normalno, da se kaka mišica, živec razteza in da naj počivam. Ampak tudi če počivam ni nič bolje, saj me to boli oz. peče tudi na dotik kože, vendar v notranjosti. :zmeden: :( :zmeden: A mi zna katera kako pomagat, kak nasvet, bilo kaj samo, da mi bo boljše? Nisem več mogla zdržat, da ne bi tudi jaz malo pojamrala, saj me v teh dneh še posebej boli, ker večinoma skačem po nakupih, pa še s psičko po sprehodih in pol boli, boli. :zmeden: LP; Petra 9nebesa 28
|
|
|
|
Pekoča bolečina pri popku... :( 23.12.2004 8:35:09
|
|
|
|
Trebnje
|
Mene je okoli popka bolelo tisti dan,ko sem rodila.Zakaj in s čim je to povezano,pa žal ne vem.
|
|
|
|
Pekoča bolečina pri popku... :( 23.12.2004 8:38:50
|
|
|
|
lidia
|
Petra, mene tudi malo peče okrog popka, potisnilo ga je čisto ven, zdaj ko je buši fejst zrasel. Meni pomaga ognjičeva krema, ki jo imam sicer za bušija. Pri meni gre samo za pekoč občutek na površini, ker je tam koža res zelo občutljiva. Notranjih bolečin pa nimam, poskusi mogoče s kakšnimi obkladki, poskusi kateri ti bolj ustrezajo, al topli al mrzli, mogoče bo pa pomagalo. :nosecka:37t6d:modri::kava:
|
|
|
|
Pekoča bolečina pri popku... :( 25.12.2004 9:04:44
|
|
|
|
Maja K
|
Živjo Petra, tudi mene občasno zapeče, boli oz. zelo občutljiv pa je ta del pri meni že od začetka.Spraševala sem svoje prijateljice, mamice pa nobena ni vedela kaj je to niti niso poznale te bolečine, tudi ginekologinja ni nič komentirala. Jaz se samo redno mažem, v tem predelu še bolj in čakam da mine (še kakšen dan če bo kaj pred datumom (31.12.)).Ti držim pesti lp maja
|
|
|
|
Pekoča bolečina pri popku... :( 25.12.2004 19:11:29
|
|
|
|
spacey
|
Živijo! Hvala vam vsem, ki ste mi odgovorile. Naj vam povem, da mi je pomagalo že to, da sem se izpovedala in napisala mojo težavo tukaj na forumu. Res mi je odleglo in zdej je boljše. Sestra mi je pa povedala, da je ena njena prijateljica tudi imela enako težavo, tako da mi je tudi to pomagalo in zdej lažje prenašam bolećino oz. ni več tako pogosta, pa še mažem se bolj pogosto okoli popka. ;) Trkam, da tako tudi ostane. :bravo: Maja; stiskamo pesti in tačke, da bo vse ok in čimprej za vami, da se boste lahko veselo cartali. 9nebesa Lp; P 9nebesa 28t
|
|
|
|
Pekoča bolečina pri popku... :( 26.12.2004 11:35:43
|
|
|
|
mehurčica
|
Spacey, tudi mene je tako v notranjosti zbadalo, zategovalo, vleklo.:zmeden:Včasih bolj, včasih manj, včasih pa nič. ampak se ne spomnim več, koliko sem bila že kaj noseča, ko me je bolelo. Sem se probala sprostit in ne mislit na to. Ker itak ni nič za naredit. Držim pesti, da ti bo čas do poroda hitro minil, a vendar ti želim lepe trenutke s trebuščkom in malo zvezdico, ki v njem uživa.9nebesa Lp:miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?