Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: frizura -zgoraj ; ) 20.11.2007 10:59:48
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide Ja ta od MegRyan je meni božanska frizura. Tudi s takšno sliko sem bila že pri frizerki Kaj lahko daš slikico gor? Da vidim kako zgleda frizura od meg na nekomu , ki ni meg Moja mag frizura je že zdavnaj odplula... To je bilo že nekje leto nazaj takšna ispiracija, če ne prej. Sedaj imam izpiracijo na puščanja dolgih. Mogoče bom našla kakšno slikico in jo bom dala. Grem v iskanje.
|
|
RE: frizura -zgoraj ; ) 20.11.2007 11:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen Da vidim kako zgleda frizura od meg na nekomu , ki ni meg ta je pa huda ampak mislim, da imaš ti velik možnosti, da pri tebi tako izpade, ker se ti valovijo. ah ne, nisem mislila nič "hudega", hotela sem le rečt, da meg ima obraz za meg frizuro in me zanima kako zgleda na ostalih, ki nimamao meg obraza.
|
|
|
|
RE: frizura -zgoraj ; ) 20.11.2007 11:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
žigolino hvala
|
|
|
|
RE: frizura -zgoraj ; ) 20.11.2007 13:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ti daj kar lepo samo pramena. Pa ne rdeča, tistih ne boš ven spravila, če ti ne bodo všeč. Rdeče barve se potem ne znebiš, pa se mi zdi, da loveka naredijo še bolj bledega. Kar lepo svetla pramena daj. Tako kot si rekla. Če pa si bleda, pa si kupi rdečilo za lica in debel čopič. Samo malo naneseš tega na obraz, jaz si kar po celem obrazu in deluje ful naravno, sploh se ne vidi, da si namazan. Edino malo barve si vdahneš v obraz. Imam pa jaz od Miss sporty Sun kiss (ful poveni, okoli 2 evrov), mislim da je številka 01, ampak ta je precej temna, če si bolj bele polti. Je pa bolj rjavkasta, ni rdeča in to deluje bolj naravno. Res poizkusi.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?