Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakanje po gosti hrani?? 22.12.2004 19:36:35
|
|
|
|
puri
|
Mtd, to je še malo,naš je star 5 mes. in pol,pa je še vedno pokakan,skoraj vsakič,ko ga previjem:zmeden: Edino,kakšen mesec vmes, je kakal 1-krat na dan,sedaj pa nevem zakaj ima spet tako prebavo:zmeden2:? Sem mu pa že mal začela sadje dajat,samo še ne toliko,da bi bil cel obrok! Moj prvi :duda:,je imel pa iste probleme,kot tvoj!Ko sem začela z gosto hrano je zelo težko kakal,zelo se je napenjal,predno je bilo kaj,ampak sej se je pol kmal uredilo!In sigurno se bo tudi pri vama! lp:metulj:
|
|
|
|
kakanje po gosti hrani?? 22.12.2004 21:16:05
|
|
|
|
nejcko
|
Mojedva oba otročiča sta velika pokakanca - skoraj ob vsakem previjanju. Sploh velik pokakanec je bil sin, za katerega sem vedno govorila, da ima ravno črevo. Kar je pojedel, je že čez dve uri pokakal. Zdaj pa mu sledi tudi hčerka - točno veš, kaj je tisti ali prejšnji dan jedla - haha. se jim pa slej ko prej prebava uredi.
|
|
|
|
kakanje po gosti hrani?? 23.12.2004 8:18:17
|
|
|
|
jagoda
|
Pri Adamu pa je ravno obratno. Prej, ko sva se samo dojila, je kakal 5xna dan, zdaj, ko sem mu začela dajati sadje in zelenjavo pa 1xna dva dni. Blato je bolj gosto in ful se napenja, preden mu uspe kakati:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?