Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 19.11.2007 18:46:09
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
mi imamo zakupljeno brunarico v termah banovci. in večx vzamemo prijatelje s seboj.nazadje smo bili mi3 in še ena družinica z dve otrokoma (2leti in 4mesece). pa smo se imeli super. pomembno je samo to,da je prostor za spanje ločen od ostalih prostorov,ker ko grejo otroci spat,da ne rabite biti potem čisto tiho. pa je fajn,pade potem kakšna večerja,pa vinček, pa deci spijejo kakšno pivo. pogovor, počitek, sprehodi. vse se da.
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 19.11.2007 18:48:07
|
|
|
|
frutka_
|
Preden sva imela otroke sva zmeraj hodila s prijatelji skupaj na morje. Ko se je mali rodil enako. Običajno hodimo skupaj za 3tedne in ker smo že dobro utečena družba ni nekih prepirov. Vse je dovisno od tega ali si sami kuhate, kdo pospravlja, pomiva, hodi v trgovino...Te stvari je treba doreči vnaprej. Mi imamo tudi navado na "skupni" budget,če se tako izrazim. To pomeni, da imamo skupno denarnico iz katere jemljemo denar za pijače, kavice, trgovino, cajtnge. Odvisno kako ste navajeni. Meni je ljubše, če nas gre več. Gužva je odvisno od velikosti APP. Če imae APP za 4 in vas je 8 bo ziher gužva .
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 19.11.2007 20:50:52
|
|
|
|
lelaval
|
Zakaj pa ne? Z nami tudi velikokrat gre brat s svojo družino. Otroci se v miru igrajo, mi pa v miru čvekamo.
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 19.11.2007 20:59:48
|
|
|
|
ms15
|
Tudi jaz mislim, da bo fajn, ker se res razumemo in nismo zahtevni. Hvala,za vaše izkušnje. lp
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 19.11.2007 21:15:38
|
|
|
|
rija
|
jaz v take počitnice ne verjamem in tudi letošnje so pokazale, da imam prav. midva z dragim pač hočeva tisti teden zase, nobenega prilagajanja nekomu...sva pač egota se pa super obnesejo naključna srečanja na počitnicah, brez obveznosti....to pa ja
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 19.11.2007 21:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem absolutno proti.
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 19.11.2007 22:05:59
|
|
|
|
ms15
|
Izkušnja?! Morda bomo po vrnitvi domov vsi .
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 19.11.2007 22:49:37
|
|
|
|
lelaval
|
jaz v take počitnice ne verjamem in tudi letošnje so pokazale, da imam prav. midva z dragim pač hočeva tisti teden zase, nobenega prilagajanja nekomu...sva pač egota Rija, saj to je tudi moj moto, pravzaprav od vseh nas 4 (tamala še nima pravo, da glasuje ). Če smo skupaj s kom, je to 2, največ 3 dni. Več pa absolutno ne. In tudi na dopustu smo sami (če pa moj dela, pa sem magari jaz sama z otroci)
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 20.11.2007 10:14:03
|
|
|
|
piščanc
|
ja, če so ločene spalnice in se dobro poznate. jaz grem komot s prijateljicami iz otroštva (srednje šole). smo res podobni, nova poznanstva pa mi ne gredo tako dobro.
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 20.11.2007 10:18:08
|
|
|
|
Marogica
|
Ločeni apartmaji ja, da se lahko družina tudi malo zase "umakne". To govorim za počitnice. Če pa gre za 2,3 tudi 4 dni pa ni takšen problem.
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 20.11.2007 10:25:05
|
|
|
|
mika
|
samo enkrat smo bili v skupnem apartmaju in nikoli več, pa takrat nisva imela otroka. najbolje se je izkazalo, da sva šla na obisk za kak dan ali dva, al pa so prišli k nam na obisk. za cel dopust, pa ne. sploh sedaj ko imava pupo in je bolj ali manj prilagojen urnik njej.
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 20.11.2007 10:27:35
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz ne hvala.Srečanja ja , ostalo ne.
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 20.11.2007 11:06:23
|
|
|
|
Nika v službi
|
Praviloma nismo za take podvige. Lahko gremo skupaj, ampak v ločene apartmaje oz. hotelske sobe, pa brez kakšnih medsebojnih obveznosti - če nam zapaše, da smo skupaj - o.k., če imamo druge plane, tudi dobro. Živi svoje življenje in pusti živeti druge. To je naš moto. Pa smo sicer zelo družabni. Samo na svoj prosti čas in na svoje počitnice smo "ljubosumni".
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 20.11.2007 11:25:57
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Praviloma nismo za take podvige. Lahko gremo skupaj, ampak v ločene apartmaje oz. hotelske sobe, pa brez kakšnih medsebojnih obveznosti - če nam zapaše, da smo skupaj - o.k., če imamo druge plane, tudi dobro. Ja, se zelo zelo strinjam!
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 20.11.2007 12:48:53
|
|
|
|
Mojca20
|
Jaz sem se odločila dokončno: NEVER AGAIN !! Upam da ti to pove vse.
|
|
|
|
RE: počitnice s prijatelji? 20.11.2007 18:50:11
|
|
|
|
ms15
|
Še enkrat hvala, je rekel moj dragi, da bi blo boljše če vzamemo 2 app. Lahko pa gemo probat, pa po 3 dneh že domov
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?