Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch 19.11.2007 18:57:51
|
|
|
|
Petraa
|
Hmm,kar se tiče nošenje dvojčkov v slingu res ne vem,ker jih nimam.Se je pa moj zelo rad nosil in samo tako je spal 3 ure in več
|
|
|
|
RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch 20.11.2007 11:38:40
|
|
|
|
emaa
|
Imam enojno previjalno torbo, sem iskala tako, da lahko zataknem plenice, ker v ruzakih me moti, da je notri vse nametano. Imam pa obe roki prosti, saj jo dam na ramo tako kot torbico. Je včasih pač malo bolj nabasana, ampak gre.
|
|
|
|
RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch 23.11.2007 11:28:17
|
|
|
|
d_princess
|
Živjo! Jst sem imela kar precej časa previjalno torbo od Baby Bjorna (je tud ena, ki se da v ruzak spremenit), potem ko smo pa morali še hrano pa več oblek s sabo nosit, sem pa začela uporabljat čisto navaden ruzak, s tem, da imam v manjši torbici (ala od kozmetike) plenice in robčke, da jih takoj najdem, ko je treba. Nekaj časa sem uporabljala tudi sling - ko sem imela dva enojna vozička pa sem eno nesla v slingu, drugo pa peljala. Tudi zdaj še včasih, če grem sama z eno kam na hitro, uporabim sling. Nikoli pa nisem nosila obeh naenkrat. Lp, Mateja
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?