Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem takoj zanosila. Tabletke sem jemala kar nekaj let prej.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:19:26
|
|
|
|
BaByGiRl
|
hmm,...ja, jaz sem raje malo počakala z , po prenehanju jemanja tablet. Jedla sem jih par let in da je šla vsa 'svinjarija' iz mene. G mi je svetoval 3 mesece, jaz pa sem naredila malo daljšo pavzo. Posvetuj se z G, koliko je možnosti, da to škodi otročku.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jas sem takoj zanosila. Tabletke sem jemala kar nekaj let prej. Pozabila sem povedati, da sem rodila in je zdrav
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:21:30
|
|
|
|
Skratek46
|
Punce hvala-po moje se mi je zacelo prav ze mesat...moram se umirit, ker bom drugace vsakic ko dobim jokala...Res si zelim otroka tako, da sem samo se na to osredotocena-kar sploh ni v redu
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:40:48
|
|
|
|
nalepkica
|
mene tudi nekaj zanima......septembra sem prenehala jesti KT, sedaj pa sem v soboto in nedeljo vzela 2 KT, ker sva se z mojim spičla do konca in nisem želela da se karkoli naredi. zdaj mi je pa žal, da sem jih začela ponovno jesti. če jih preneham, bo to ok, ali naj spet čakam 2-3 mesece? sem neumna kura, takoj naredim tist kr ne bi smela.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46 Mene zanima ce se je kateri od vas zgodilo, da je takoj v naslednjem mesecu ko je nehala jemati tablete, zanosila Jst. Po 8ih letih jemanja Stedirila.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:44:28
|
|
|
|
nalepkica
|
takoj po prenehanju jemanja kt???? pa je blo vse ok???ker eni tok govorijo o tem, je treba da se spuca, eni pa da najbolj da takoj.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mojga Bertija - use OK. Nosečnost tut (niti bruhala, niti zatekla, niti nč), porod tut (ena ura, brez rezanja in antibolečinskih zadevščin). Edin mleka nism mela, ampak za to so pa čiki krivi, ne Stediril.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:49:20
|
|
|
|
Skratek46
|
Nalepkica...jst si sploh nisem naredila nekajmesecne pavze ker mi je ginekolog reku da mam najboljse tabletke in da to ni potrbno(jemala sem yasminelle). Ti pa se malo posvetuj...samzakaj si jih jemala???Ce prav razumem si zelis al ne?
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 17:51:33
|
|
|
|
nalepkica
|
ja, si ga. sam sva se z mojim spičla, in jz osel kakršen sem, sem kot kontra to naredila. vem, smotana sem. ne me kregat, že tko mi je ful bad. in ti 2 tabletki me žreta.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 18:01:03
|
|
|
|
Skratek46
|
Ma dej...itak da ni treba jih vec jemat.Zdej al pojes skatlico do konca...al pa nehas.Po moje nebi smelo bit hudega-sam ne se zanasat na moje besede-vseeno se posvetuj z strokovnjakom... Pa srecno ne-tezko je prenasat to cakanje...jst sporocim 5.12. ce se nama je posrecilo.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 18:04:37
|
|
|
|
nalepkica
|
držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 18:23:01
|
|
|
|
ajam27
|
Zaradi KT s samim zdravjem otroka nebi smelo biti težav. Pavzo zdravnik priporoči le zato, ker naj bi bila med samim jemanjem KT in po njem sluznica maternice stanjšana in zato je posledično zgolj možen SS. Tako je vsaj meni razložil dr. Merlo. Zato menim, da tisti 2 tabletki nista naredili nobene škode . Obilo sreče pri načrtovanju .
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 19:13:53
|
|
|
|
mammy26
|
Tudi jaz sem zanosila takoj, 22.8.2004 prenehanje tabletk, 22.9.2004 smo že vedeli za nosečnost.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 20:07:41
|
|
|
|
nalepkica
|
o hudo!!! pol obstaja upanje zame!!!!!
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 21:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je g svetoval, da takoj zanosim, ker tablete niso več kar so včasih bile. No, žal nisem, ker nisem imela O.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 21:18:25
|
|
|
|
Nevaeva
|
No jst sm tud zdajle v prvem mesecu poskušanja. tablete sem nehala jemati septembra, prvo M sem počakala, zdaj sva pa že na polno v akciji Jst bom pa sporočila rezultat po 29.11.
|
|
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 23:31:40
|
|
|
|
lelaval
|
Avgusta sem pojedla zadnjo škatlico, septembra pa sem bila že noseča. Sva rekla, če bo ta mesec, bo, če ne pa ne. Pa se je primlo. Potem pa sem vsa v strahu vprašala G, če je lahko kaj narobe, pa me je potolažil, da ne. Nosečnost je potekala brez večjih težav, porod tudi, danes pa je prava 10 -letna razvajenka. Tako, da brez skrbi.
|
|
RE: Ali je kera zanosila takoj po tabletah??? 19.11.2007 23:46:17
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajam27 Zaradi KT s samim zdravjem otroka nebi smelo biti težav. Pavzo zdravnik priporoči le zato, ker naj bi bila med samim jemanjem KT in po njem sluznica maternice stanjšana in zato je posledično zgolj možen SS. Tako je vsaj meni razložil dr. Merlo. Zato menim, da tisti 2 tabletki nista naredili nobene škode . Obilo sreče pri načrtovanju . končno en pameten odgovor, na mestu ali se oplojeno jajčece vsidra v steno maternice ali pa le-ta še ni dovolj odebeljena in se ne more oz. se prehitro odlušči- SS in ja, tudi pri meni je bil tudi pozitiven rezultat takoj po prenehanju KT in z malim je več kot vse ok
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ime?daisy87Katero ime vam je ljubše? Žana (
33%)
Zala (
67%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!