Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali gre kdo v Ikeo - prosim? 19.11.2007 14:33:03
|
|
|
|
honey
|
Lepo lepo prosim, javite se mi (lahko na z.s.), če gre kdo slučajno v kratkem v Ikeo!!! Pred 14 dnevi smo bili in smo kupili malemu neko sedalno vrečo in nismo kupili zračne blazine za zraven, ker mi je bilo rečeno, da je vse v kompletu. Pa ni!!!!!! Potem sem se dogovarjala z Ikeo, da mi pošljejo po pošti preko njihove spletne trgovine, pa je 50 € stroškov poštnine - blazina je pa 10 € Zato lepo lepo prosim, če gre kdo v kratkem tja, da se mi javi, če bi bil pripravljen mi prinesti tisto stvar? Za dostavo in plačilo bi se pa še dogovorili! Joj, kako bi bila vesela, če se najde kakšen kandidat, da mi naredi to uslugo! Ker od mojih znancev ne gre noben, tako da enostavno nimam druge izbire, da prosim na RR.
|
|
|
|
RE: Ali gre kdo v Ikeo - prosim? 19.11.2007 15:33:09
|
|
|
|
fragola
|
Škoda jaz sem bla v soboto
|
|
|
|
RE: Ali gre kdo v Ikeo - prosim? 19.11.2007 15:44:09
|
|
|
|
maja1488
|
Mi gremo 20. decembra. Če nobenega do takrat ne dobiš mi javi, pa se bova zmenili kako pa kaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?