|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj kupit?
22.12.2004 14:14:22   
Anonimen
danes smo nakupli vse:bravo:...razen darila za moje starse:hudicek: , nismo in nismo nasli nekega uporabnega darila..v mislih smo imeli tehtnico,kavni avtomat,kos za perilo,..in nic nismo vzeli.kaj predlagate kaj od tega ali kaj druga?aja..cene smo dolocli okoli 10.000sit:muca:
HVALA:rozica:
p.s.danes sem bila na pregledu pa smo srceka poslusali9nebesa .
nina:nosecka:+bebi:duda::love:18t3d
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj kupit?
22.12.2004 14:17:56   
Anonimen
Če rabijo kaj od omenjega, potem vztrajaj in kupi pač to. Brez veze še enkrat razmišljat, za 10.000 se najde že lepo darilo. Pravzaprav za 10 jurjev lahko kupiš tehtnico IN koš za perilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj kupit?
22.12.2004 14:19:59   
malika
kot je je napisala al bina za 10 000 sit že lahko dobiš več daril ne samo eno. Drugače pa je meni všeč, pleten koš za perilo,ki jih prodajajo ribničani. Ravno te dni sem kupila enega za 4500 sit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj kupit?
22.12.2004 14:21:56   
Anonimen
Ja, malika, jaz imam tudi takega, pa čez polivinil (kako lepoooo!), ker se Tibor igra z vodo, potem pa vse notri teče...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj kupit?
22.12.2004 14:23:20   
total
Kaj pa če bi podarila darilni bon in si sami zberejo darilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj kupit?
22.12.2004 15:12:32   
cmokec
Jaz sem svojim staršek kupila celodnevno karto za kopanje v toplicah, ki vključuje tudi toplo kosilo. Naj se malo oddahneta in razvajata. Pa mamici ne bo treba kuhati. Vse skupaj me je stalo 2x 2.700 SIT = 5.400 SIT.

Lep dan,

cmokec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj kupit?
22.12.2004 18:43:20   
ronja5
V katerih toplicah pa je cena taka? A je kje na štajerskem tudi? Terme Ptuj, Fontana, 3000?

LP! :rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj kupit?
22.12.2004 18:46:38   
tinadvojčica
Dajte hitro še meni povejte ker rabim darilo za taščo in tasta!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj kupit?
22.12.2004 20:15:52   
Anonimen
sva ze kupla karte lani, pa se mi zdi malo..tak no, kot da nebi imela idej.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj kupit?
22.12.2004 20:48:59   
KATY&TIMMY
ciao!škoda ker ste tako daleč:( pri nas v Portorožu je center Wai-tai,tajske masaže9nebesa.res so božanski in vsi jih hvalijo:bravo:.prihajajo res od vse povsod:bravo:
lahko pa si ponudbo pogledaš pod:

http://www.hoteli-morje.si/

upam da sem ti vsaj idejo dala,za drugič.

lp,katja:morje::racka::morje::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj kupit?
22.12.2004 21:09:14   
Blanka77
Takšne cene za kopanje v toplicah s kosilom imajo v Laškem. Mis mo to podaril mojemu očetu za rojstni dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj kupit?
22.12.2004 22:27:01   
cmokec
Karte sem jaz dobila v Termah Snovik - Kamnik.

Dobiš sicer vrednostni bon, ker sta plačani dve storitvi.

cmokec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj kupit?
22.12.2004 23:09:12   
luna2
Mislim, da Terme Ptuj nudijo kopanje in kosilo, dobiš bone.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj kupit?
23.12.2004 16:11:11   
Anonimen
odlocli smo se in kupli tehtnico, smo vidli danes eno v sparu(je bila v aciji), pa smo nehali z nakupi:bravo:, vsaj za letos:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?