cmokec
|
Punce lep pozdravček. Kako ste kaj. Jaz se komaj lovim, tolk mam dela v službi, čeprav moram priznati da malo pojenjuje. Doma je skoraj postarem, tamala je prehlajena, pa je pri babici na počitnicah. Drugače vse OK. Me je pa predčasno obiskala Franca, ampak sem z mislimi že tolk v praznikih, da jo opazim samo med menjavo vložkov. : :rozica: Urša 76 :rozica:, zate se vsak dan posebej z angelčki dogovarjam, kaj bi se dal narest. Drži se, bomo že kaj poštudiral. Pa javi se za en kratek kofi. :rozica: Pia73 :rozica:, upam, da slabost pojenjuje in da si že dovoliš veselje ob zanositvi. :rozica: Anitka :rozica:, še enkrat ti čestitam za rojstni dan. Za darilo smo pa tako že zmenjeni, ane. :rozica: Pika74 :rozica:, tebe sem se še posebej veselila, da prideš na LJ čvek, pa si tako hitro odšla. Sem ti imela namen čestitat, kjub temu, da nama bo uspelo šele v naslednjem letu. Občutek imam, da tako optimistične in pozitivne punce pa še ne in to je vredno pohvale. :rozica: Neni :rozica: in :rozica: Emamair :rozica:, ne bosta verjeli. Včeraj, ko sem odhajala iz službe, sem zavila še v trgovino Tuš v KR po drobnarije za kosilo. In kaj vidim. Mali vedi 1 PU in to škatel, kolikor jih je lahko stalo na polici. To mi je tako polepšalo dan, da je mami pomoje bilj vesela, kot bo Sara. Vseno bi se vama še enkrat zahvalila, da sta za igračo pogledali v vajinem kraju. Vsem želim, da bi bile skozi celo leto optimistične, zdrave, nasmejane in da bi si tako stale ob strani kot sedaj. Skratka, da bi bile vesele prijateljice. Kar se tiče nosečk, je listek pri Božičku, tako da je urejeno. Lahko nočko, cmokec
|