|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pazi to !!! - Sobotna priloga Večera o policiji
22.12.2004 13:46:07   
kofetek2010
DOBRO JE VEDETI!!

V Sobotni prilogi je časnik Večer objavil, članek v katerem je razkril, da ima zakon, ki govori o odvzemu izpita in plačilu kazni v primeru, da voziš vinjen, naravnost fascinantno luknjo. Namreč sodnik za prekrške ti lahko sodi le na podlagi promilov izmerjenih v krvi, torej te na podlagi alkotesta ne more obtožiti ničesar. Glede na to, da pa je bilo na desettisoče ljudem oz. v 99% primerih odvzet izpit in dodeljena kazen na podlagi alkotesta s pihanjem, se nam zgleda obeta nov škandal, proti kateremu bo problem izbrisanih zgledal kot zajebancija, ker imajo sedaj vsi oškodovani pravico tožiti državo.

Povrhu vsega pa časnik v istem članku še omenja, da v okolici Maribora BAJE deluje odvetnik, ki že vrsto let piše pritožbe, do sedaj že preko 200 in naj bi bile vse uspešne, AMPAK sodišče je vse te pritožbe pustilo, da zastarajo, ker so vedeli, da imajo tožniki prav in jih niso vzeli v obravnavo v želji, da se takšna sramota ne bi obesila na velik zvon, torej se je tukaj šlo za zavestno prikrivanje.

Potem se pa človek res lahko vpraša v kakšni državi živimo, kjer 13 let noben državni pravnik ni opazil oz. ni razkril te očitne luknje in še več, nekateri sodniki pa so kljub, da so vedeli za luknjo, še naprej izdajali pravno nemočne odločbe.

Mogoče se lahko kar preimenujemo v BRS- Banana republika Slovenija.
:zmeden2::)-:zmeden2::)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.12.2004 13:52:56   
kimi
:)-:zmeden: groza res. Vam povem kaj jaz mislim sedaj, ko bo nov zakon in naj bi ne vem koliko izpitov vzeli. Jaz mislim, da bo toliko voznikov vozilo brez izpita in če bodo povzročili nesrečo...ne vem kakšna rešitev bo. Meni se zdi, da bo vse le še hujše.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2004 14:01:30   
ZARA
...mene osebno take stvari sploh ne sokirajo vec :hudicek:!!!
Itak so sami nesposobnezi na polozajih,ce je pa kdo,ki izstopa,se ga pa znebijo...al pa sluzbe ne dobi...klasika...

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2004 14:27:52   
lidia
Se strinjam z BRS, jaz imam pestre izkušnje, za diplomo s tuje univerze so mi hoteli zaračunati cca. 66.000 SIT, zato da bi mi neke tri sive glave potrdile, da je veljavna v Slo. Sem se pritožila in nič plačala. Letos sva z možijem naredila betonirane zunanje stopnice, zapufana občina LJ je poskusila srečo in mi hotela zakasirati komunalni prispevek krepko čez 60.000 SIT, tudi tukaj sen se pritožila in tudi to uspešno. Saj ne da bi se hvalila, ponazoriti želim kako ta divlja zemlja poskuša pri navadnih državljanih in to tam, kjer sploh ni upravičena. In dostkrat se tega zavedajo, ker marsikdo, al pa večina namreč pridno plača.:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2004 14:50:49   
kofetek2010
Sem pozabila pripisat, da to ni moj komentar na članek, ampak sem kopirala e-mail, ki sem ga dobila!

lp
jana73

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2004 14:53:57   
lidia
Zara,

se 100% strinjam s tabo...sposobneži že zato ne morejo dobiti službe, ker trg delovne sile v SLO ne deluje, te hitro prečitajo, če si jim nevaren...:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2004 21:14:23   
SANDY
Lejte, sama imam sedaj ta zakon pred očmi, ker ga začnemo uporabljati s 1.1.05! Kako se bo obneslo se nam ne sanja, definitivno se bomo lovili in mi in sodniki za prekrške. NA Petrolu se dobi ZAKON ZA JURJA-ZVCP novi. Ti pa napišem direkt iz zakona 129. člen ki govori o alkoholu-pod točko 3. Količina alkohola v organizmu je določena s koncentracijo krvi ali tej ustrezno koncentracijo alkohola v izdihanem zraku. točka 4-voznike se ugotavlja če so pod vplivom alkohola s sredstvi napravami ali strokovnim prergledom. Se pravi pod sredstva in naprave spada tudi alkotest.
Res je da so v zakonih napake-ponavadi je napisana domnevna kršitev za to pa ni sankcije.
TAko da vrjemi, da takih napak ne sme biti.:pujs::pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2004 8:12:04   
Trebnje
Napaka gor ali dol,vinjeni voznik ne sodijo na ceste.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?