|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ROJSTNI DAN V VRTCU
19.11.2007 9:30:41   
JuR_ChIkA
Moj malček ima jutri 3. rojstni dan, pa ne vem kaj bi nesla v vrtec, da se otroci malo posladkajo. V mislih sem imela torto, a smo ta vikend imeli dvo dnevno praznovanje doma in spekli 3 torte-seveda vse pojedli user posted image in se mi sploh ne ljubi več "pacati".
Kaj vi nesete, za vaše malčke ko praznujejo?

Hvala za predloge, lp user posted image

Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš;
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ROJSTNI DAN V VRTCU
19.11.2007 9:40:12   
Anonimen
Pri nas lahko prinesejo samo kupljene stvari. Torta odpade zato, ker mora biti v hladilniku, v hladilnik pa ne smejo dati zaradi inšpekcije.

(odgovor članu JuR_ChIkA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2007 9:40:36   
lelaval
Ko sta bila večja v vrtcu, smo na začetku nosili torte, kasneje pa slano pecivo - tudi, če niso tisti dan pojedli, jim je ostalo in še kako prav prišlo ob popoldnevih. Pa kak sok zraven. Enkrat pa sem nesla kinder jajčke - za vsakega otroka svojo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 9:41:52   
Naty*Taja
Pri nas lahko prinesejo samo zapakirano. Ponavadi so to one kinder čokoladice in sokci v tetrapakih.

MONTIGNAC

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 9:42:13   
draganav
Mojauser posted image  je prav zdaj praznovala 2 rojstni dan. Mi smo imeli kremne rezine zapakirano vsako zase ( imajo Lumpi, Tuševe, Kinder) , potem za vsakega otroka enega Happy Hipo, mali sokec in Grisini palčke. Bili so prav navdušeni aja pa še balončke za pihat.user posted image user posted image

TAKO LEPO JE BITI MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 9:42:46   
::zaspanka::
Moja hci je v vrtcu praznovala dva tedna nazaj. V njenem vrtcu je dovoljeno prinesti le hrano z deklaracijo. Tako sem kupila roladice, smokije in sokove, za vsakega posebej pa sem dala zraven en zavitek Haribo medvedkov (pakiranih vec zavitkov v enem velikem paketu).
menda so bili otroci veseli in navduseni. Domace dobrote sem lahko torej nesla le za vzgojiteljice...
lp

ZA ZAPRTIMI OCMI NEMOGOCE SE GODI, TAM SI V SVOJI PRAVLJICI, DRICAS SE PO MAVRICI...

http://-zaspanka-.moj-album.com/

http://zaspancek.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2007 9:59:23   
puncica
Pri nas pridejo v upoštev le kupljene stvari in verjetno je tako tudi v večini vrtcev tako da s kakšnimi pecivi in tortami ne bi šlo. Smo pa nakupli unih čokoladnih roladic ko so zavite v papir pa mogoče kakšni mehki bomboni, kakšna čokolada, mogoče smoki no take bol mehke zadeve. So bili čist zadovoljni.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2007 10:11:44   
lex
pri nas pride upoštev samo sadje (zdrav vrtec) in verjemi otroci planejo nanj, še posebej zato, ker eni mogoče doma ne kupujejo toliko različnih vrst (ananas, suhe marelice, suhe slive, fige, ............). Pa jim daj zraven palčke in bodo delali sadna nabodala, pa še kakšno grozdje in mandarine, ne pozabi pa jabolk.
Torte in doma pečeno pecivo ni priporočljivo zaradi inšpekcije in ker je vse več alergij in ne moreš preverit kaj je not (mi smo meli fanta, ki ni smel mleka in pšenice, kako naj na torti preverimo kaj je res not)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2007 10:13:16   
mily
Moja je ravnokar praznovala 5 let in je nesla za vsakega enga Hipota, liziko in piškote.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2007 10:52:15   
Nika v službi
Preveri v vrtcu, kakšna je praksa. Tudi pri nas sprejmejo samo zapakirane stvari z deklaracijo.

Ko smo praznovali 2. RD, sem po nasvetu naših vzgojiteljic kupila piškote, sokove in male čokoladice za sovrtičkarje.

Balone, plastično torto in svečke imajo pa v vrtcu.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2007 10:53:09   
lelaval
Pa vprašaj v vrtcu - v vrtcu, kjer ga obiskuje naša najmlajša, prinesemo le krožničke, kakšne čepice in balončke, vse ostalo pa nabavi vrtec

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2007 11:24:00   
srki
Kaj za pit, bobi palčke, smoki, čips in kaj sladkega. Potem pa imajo ponavadi za več dni skupaj, vsakič jim malo "natresejo".  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2007 11:27:13   
Anonimen
Tiste ta male indijančke jim nesi ali pa mini rolade, lahko tudi tiste, ki so v štirikotni obliki in so zavite vsaka posebej. Meni je tisto prav primerno. Pa kakšen sok. Pa kakšnih papirnatih rojstnodnevnih kap bi bili otroci gotovo tudi ful veseli.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 11:53:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2007 12:30:53   
nana 27
Ker imamo doma alergika (k sreči ne hude oblike) in ker vem, kako hudo mora biti tistim otrokom, ki ne smejo jesti jajc, mlečnih izdelkov, sem za njegov drugi rojstni dan nesla v vrtec zapakirane otroške piškote različnih oblik, sok in še nekaj zadev za okrasitev (baloni, pisani Lumpijevi krožniki in kapice). Če bi dala torto ali kaj drugega, bi kar nekaj otrok ostalo brez "pojedine", saj imajo 4 v skupini dieto. Sploh si pa ne bi upala dat kakšnih smokijev, ki so zaradi arašidov hudo nevarni za veliko otrok pa suhega sadja tudi ne.

Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2007 13:19:33   
Pikaču
Jaz sem v vrtec prinesla piškotke Leibnitz, bobi palčke, sok, grisini-je, pa tudi majhno Tuševo rolado in eno svečko zraven, da so pihali. Aja, pa še bonbončke.
Res pa je najboljše, da povprašaš danes vzgojiteljico, kaj lahko prineseš, da se bodo malčki posladkali.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2007 13:23:12   
natasaom
najprej vprašaj vzgojiteljice,če je kakšen otroj na kaj alergičen.pa tud pri nas se ne sme nosit ddoma narejenih slaščic.
jest sem nesla sok,piškotke 2kavi za vzgojiteljice in to je to

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?