|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
19.11.2007 8:35:25   
Anonimen
No, takole je. Menstruacija mi že en teden zamuja, test kaže, da nisem noseča! user posted image
Počutim se dobro, ne zdi se mi, da bi bila menstruacija na ovinku niti se mi ne zdi, da imam znake nosečnosti, čeprav si to grozno želim!
Vprašanje je, kako dolgo se vam zdi, da bi morala še počakati predno se odpravim k zdravniku? (povem naj, da živim in delam v Ljubljani, zdravnico imam na drugem koncu Slovenije in da ni kar možno skočiti tja)
Bi me moralo kaj skrbeti? In sploh kaj menite?
Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
19.11.2007 8:45:20   
Andromeda
Če ne pride M v 3 dneh, ponovi test. Lahko, da se ti to dogaja, ker si morda preveč želiš in pričakuješ. Ja, tale tetka nas zna zelo zmesti in vrteti okrog prsta user posted image . Svetujem pa ti, da si poiščeš ginekologa v Ljubljani, je precej bolj praktično...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2007 8:46:50   
jazzz27
Dobro jutro!

Mislim, da če ti M zaustaja in če je test negativen, potem ti priporočam, da jo počakaš(M). Lahko pa, da se je test zmotu in da si kljub temu user posted image . Lahko pa je samo psiha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 8:48:35   
Anonimen
Kako pa si lahko poiščeš ginekologa v Lj?
Lahko kar zamenjaš, ali kako to gre?
Hvala

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 9:02:50   
jazzz27
mislim, da ja! Vprašaš, če te uzamejo, da bi bila njihova pacientka! seveda se prej pozanimaj kateri je dober, da ne boš na prva vrata potrkalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 15:16:16   
latka
user posted image Živjo. Moja menstruacija tudi zamuja, danes je namreč že 49 dan od zadnje menstruacije, prej sem pa imela redno na 30 dni.Testeri mi kažejo negativen rezultat, torej ne vem kaj si naj mislim.V četrtek grem k ginekologu, da mi čim prej razjasni situacijo, da lahko pridno delamo naprej na drugem otročičku!!Ali mi katera lahko kaj svetuje?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2007 15:24:06   
jazzz27
kaj dosti ne. Skupaj lahko močno upamo, da se je test motil(ti,ti!!)!! če imaš redne M na trideset dni, potem je možno, da si nosečka, lahko pa je samo psiha. Mogoče bi pa dala kri ali pa jutri ponovila še z enim testom.

Joj, kakšna vprašanja nam dela ta M!! Pa tako v dvomih nas pušča!!

veliko srečeuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2007 15:59:03   
Zoja Miša
Latka, pa sem jaz mislila, da že dolgo čakam, pa je v bistvi to moj 39 dan!
Tudi jaz imam drugače zelo redno M. Na 30 dan malo, na 32 na polno! Sedaj nič in sem v groznih dvomih.

V kolikor si tako prijazna, pa mi v petek ali četrtek sporoči na mail, kako si uredila, oz. kaj so ti dejali pri G.
Želim ti najboljše!
Hvala, tvoja sotrpinka
ZM

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2007 16:32:19   
Zoja Miša
No tako, da boste vedele kako me je pomirila moja G. Pravi, da ja, da je čisto normalno, da je pa kdaj M kar en mesec ni! Da v kolikor je pa še v drugem mesecu ne dobim in bo test še vedno negativen, potem pa naj pridem na pregled.
Ja, o.k. ona je stručko, pa bo že vedla. Dokler se jaz o.k. počutim tudi meni odgovarja.
No, pa vseeno upajmo nauser posted image .

Lep dan še naprej, ZM

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2007 19:27:51   
ajam27
MIslim, da je kriv stres in da ga moraš le "nadvladati in postaviti v kot", da ti nebo delal preglavic.user posted image
Tudi moj G pravi, da ni nič narobe, če je kakšen mesec user posted image  ni. Če pa si zelo želiš user posted image , pa je vseeno bolje, da te G pregleda in ti predpiše zdravila za sproženje le-te. Kajti če nimaš user posted image , posledično ni niti ovulacije.
Srečno!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?