|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 11:13:06   
india
Prosim za nasvet, kje v MB nabaviti lepo, ne predrago ikebano za na pokopališče. Rada bi, da je nekaj posebnega, saj je v spomin Alenki in Katji:(:((:((, jutri bo namreč 1.obletnica,kar ju ni več...

Hvala in lep pozdrav:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 11:35:38   
Anonimen
Jaz osebno bi jima nesla eno lepo belo božično zvezdico.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 11:35:49   
Lenny
Jaz bi šla v cvetličarno Cvet v bivšem Merkurju, povedala približno kaj želim in postavila zgornji limit za ceno. Meni so tam ustvarili že veliko čudovitih aranžmajev za vse mogoče priložnosti, dogovorjene cene pa so se tudi vedno držali. Poskusi!
Pozdravček!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 11:45:33   
india
al bina, na njunem grobeku sta že dve božični zvezdi,...razred je pa zbral 5000 sit in bi za ta denar radi nekaj specialnega.
Hvala lenny, bom potem stopila do Merkurja in prosila za eno lepo ikebanco.
Joj, prav strah me je iti na pokopališče.:(

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 11:46:02   
malika
Pred pokopališčem na Pobrežju je ogromno tega, pa še cene so pomoje ugodnejše kot v kakšni cetličarni. Izbira pa je res orgomna.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 11:48:31   
Anonimen
Aja, nisem vedela:-(( Je pa tudi mene groza, ko sem pred dnevi spet brala o sodbi in o tem, kako je "oče" opisoval dogodke tistega dne...Groza.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 12:09:13   
reni08
Živjo,:)
al bina, kje si brala to zgodbo, rada bi jo tudi jaz prebrala.... od tega očka sicer...
Lepda n vsem

Reni

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 12:12:05   
india
Reni, bilo je tudi na Popu, predvčerajšnjim, morda je na 24ur.com, sicer pa, naj bo tam kjer je,:hudicek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 12:14:47   
Anonimen
V včerajšnjih Slovenskih novicah.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 14:54:16   
Lenny
Miška, kako si porihtala? Našla ikebano?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 17:39:48   
india
Sem, za 5000 sit čudovito, sicer je tudi šola dala dva lepa bela srčka, pa svečke, tako da....brez besed smo satali ob grobu in nemo jokali. Bele svečke, polno cvetja, 2 okrašeni mini smrečici, še neki aranžmajčki,....oni dve pa se veselo smehljata s slike na spomeniku. GROZNO, nimam besed, mojemu otroku pa nikakor ne morem dopovedat, da lahko joče, da to ni sramota, da če ji bo lažje,ko se zjoče, naj joče,....Vsak večer pomsili na njo, vsak večer se poslovi od nje.
Kako le kako bo tem otrokom v petek, ko se bodo spominjali lanskega predbožičnega jutra,ko so izvedeli grozljivo novico?
Žal mi je dekleta, da spet odpiram to bolečo temo, a preveč boli, da bi držala v sebi.
Vsako jutro se zahvalim angelom, da imam otroke ob sebi, žive, zdrave, nasmejane,...:angel::angel::angel:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   mariborčanke...ikebana
22.12.2004 20:01:06   
frutka_
...on pa pravi:" Življenje gre naprej!"...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?