Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: LJ CENTER - kateri vrtec priporočate 19.11.2007 9:11:54
|
|
|
|
mamci
|
jaz ti samo toplo priproročam, da ČIMPREJ oddaš vlogo za vrtec, da ga boš kasneje zagotovo dobila. Predlagam ti tudi, da oddaš vloge v več vrtcev. V centu imaš vrtec Ledina, Dr. Franceta Prešerna,... Seveda imaš pa opcije tudi v Šiški. čau
|
|
RE: LJ CENTER - kateri vrtec priporočate 19.11.2007 10:34:45
|
|
|
|
PinkaPolonka
|
Pozdravljena, mi obiskujemo Vrtec pod gradom, Enota Stara Ljubljana. Smo neverjetno zadovoljni. Je majhen vrtec z 2-ma oddelkoma jasli in 3-mi oddelki malčkov (posledično smo manj bolani). Na primerni lokaciji za otroke. Predvsem pa z vzgojiteljicami, ki so naravnost fantastične.
|
|
|
|
RE: LJ CENTER - kateri vrtec priporočate 26.11.2007 20:46:50
|
|
|
|
blustar
|
Mi smo v vrtcu blizu tvoje službe (začetek Celovške) - v Čenči (vrtec Najdihojca) in smo tudi zadovoljni. Je na Lepodvorski. Od vrtec tu okoli mi je sigurno najboljši, ne poznam pa ostalih vrtcev. Sodelavci mojega dragega, ki imajo otroke, so Čenčo zelo pohvalili, mene je že ime pritegnilo Še leto nazaj ni bilo navala in se je kar dobil prostor, zdaj je pa precej novozgrajenih blokov in zato bo tudi več otrok. Letos se je že poznalo. Mi smo vlogo sicer oddali enkrat marca in smo dobili prostor. Ko smo začeli septembra, pa so bili v naši skupini samo 4 malčki, tako da po moje ni taka kriza. No, do pomladi jih bo nekje 12 v skupini.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
SokoviPixicomKateri sadni sok najraje pije vaš otrok? Otroški sokovi Dana (
18%)
Pingo (
55%)
Rauch (
18%)
Capri-Sonne (
0%)
Maraska (
0%)
Lumpi (
9%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!