Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: skupna darila za sorojence? 18.11.2007 11:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem je to čisto v redu, saj vendar ne moreš vsaki svoje kupiti. Pa tudi če jo kupiš npr. starejši, a potem bo pa skozi fajt,a če se jo bo tamala dotaknila. Ja, je kar O.K. tako, pa še kakšno malenkost kupi za vsako posebej.
|
|
|
|
RE: skupna darila za sorojence? 18.11.2007 11:24:31
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko ja. Midva sva vedno kupovala vsakemu posebej (16 mesecev razlike), ker sta itak imela vsak svoje želje. Enkrat sva kupila Lego kocke, a vsakemu svojo vedro. Pa tudi za RD dobijo vsi darila, da ni kdo užaljen - slavljenec po želji, druga 2 pa nekaj manjšega.
|
|
RE: skupna darila za sorojence? 18.11.2007 11:28:32
|
|
|
|
eva1
|
Pri nam vsak dobi svoje, ampak takoj povem,d a je vse od vseh..in naj se ne kregata, ker je za vse dovolj...ne vem pri nam so itak zaenkrat še čisto drugače želje in potrebe, ampak pomoje bomo prakticirali tako da bosta dobila vsak svoje...
|
|
|
|
RE: skupna darila za sorojence? 18.11.2007 11:36:29
|
|
|
|
Gordana-3
|
razmišljam tako zaradi tega, ker moja 1,5 letna zita še ne zna povedati, kaj bi rada imela od dedka mraza, 3,5 letnica bi pa takoalitako imela vse, kar vidi v različnih reklamah. kuhinjo imata, tam tudi že kaj skupaj počneta, lego kocke tudi zlagata, sicer vsaka svoj stolp ali hiško ... v glavnem ta mala v vsem posnema ta večjo ... veliko idej za skupna darila imam, ko bosta večji, npr. trgovina s policami, artikli, "voki toki", telefon, ki ga imata potem vsaka v svoji sobici ipd.
|
|
|
|
RE: skupna darila za sorojence? 18.11.2007 12:28:01
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, je kar O.K. tako, pa še kakšno malenkost kupi za vsako posebej. Se strinjam.
|
|
RE: skupna darila za sorojence? 18.11.2007 12:58:54
|
|
|
|
Teja N
|
Ja, eno večje darilo, ki bo skupno, pa vsakemu še eno malenkost. Čeprav pri naših dveh ne vem, kako bi se skupno darilo obneslo, ker sta si stalno v laseh za igrače...
|
|
RE: skupna darila za sorojence? 18.11.2007 13:22:13
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: spacey IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, je kar O.K. tako, pa še kakšno malenkost kupi za vsako posebej. Se strinjam. Jaz se tudi strinjam. Da bosta vseeno imeli občutek, da sta še nekaj vsaka zase dobili. Drugače pa je skupno darilo super ideja, saj npr. železnica je taka igrača, da se jih več z njo lahko igra.
|
|
|
|
RE: skupna darila za sorojence? 18.11.2007 13:25:58
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: spacey IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, je kar O.K. tako, pa še kakšno malenkost kupi za vsako posebej. Se strinjam. Jaz se tudi strinjam. Da bosta vseeno imeli občutek, da sta še nekaj vsaka zase dobili. Drugače pa je skupno darilo super ideja, saj npr. železnica je taka igrača, da se jih več z njo lahko igra. Se pridružujem.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?