Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pes smrdi zaradi zdravil? 17.11.2007 23:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Luna je imela v noci iz cetrtka na petek drisko (ze na vecernem sprehodu ob 20h je bila driska, potem pa se ob 22h, 3h, 5h, 8h). Zjutraj ob 7:30 je normalno pojedla zajtrk, tako kot vsak dan (ja, sem si prej prebrala, da je fino psa postit, ampak ona je ze praskala po svojem kosu z briketi, light hills), pila vodo in sla ven. Tacas sem jaz skuhala riz + pusti piscancji file na vodi in je to dobila sele ob 12h, ko sem prisla iz sole - riz se je ves napil te vode, tko da je bilo vse fino pocast, vode nisem nic stran odlivala zjutraj, ker nisem imela casa. Takrat ob 12h sem ji notri zamesala eno linex kapsulo (samo prah) in isto je dobila ob 18h za vecerjo (dojencki in otroci do dveh let lahko dobijo 3 kapsule na dan). Do tukaj vse lepo in prav, ze po prvem obroku riza je imela spet normalen drek (ok, se vedno ful mehek, ampak ni bila driska) in zvecer enako. Ko pa sem prisla potem ob 23h domov, je Luna ze mal smrdela, ampak to se je do danes zjutraj se stopnjevalo in zdaj ful smrdi. Valjala se ni nikjer in ima res ociten vonj, ki ga drugace nima. A je to zaradi vsega tega ali je kaj drugega? Da je ne kopam za brezveze Pri vetu nismo bili, ker je driska trajala samo eno noc in ker se je to uredilo z rizem, piscancem in linexom. Aja, danes je se dobila zjutraj cez brikete malo probioticnega jogurta, tako kot priporocajo. LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Pes smrdi zaradi zdravil? 18.11.2007 6:26:12
|
|
|
|
Lunca1
|
Čisto možno, tudi nam smrdi urin, če jemljemo antibiotike.
|
|
|
|
RE: Pes smrdi zaradi zdravil? 18.11.2007 11:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne smrdi zaradi tistega proti driski, ampk zato, ker ima drisko. Ali pa jo je imela, v glavnem ni še čisto O.K. Moja Miša je, kadar je z njo kaj narobe, vsa taka čudna, kot bi imela mastne lase , rečem, da je vsa pofucana, pa tudi bolj smrdi. Ampak se mi zdi, da vonj ne gre kar sam proč, da smrdi tudi še po tem, ko ni več bolana. Tako da je možno, da jo boš mogla skopat, ampak zdaj še malo počakaj. Zdaj bi verjetno tudi skopana spet začela smrdet.
|
|
|
|
RE: Pes smrdi zaradi zdravil? 18.11.2007 23:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, hvala. No saj, danes ze ne smrdi vec, ze lepo po kuzku disi .. vsaj po glavi, drugje pa ocitno tudi ni vec tako izrazitega vonja, ker je ne voham.
|
|
|
|
RE: Pes smrdi zaradi zdravil? 19.11.2007 21:08:14
|
|
|
|
* Mateja *
|
Kaj če pa bi smrdela zaradi analnih vrečic? Naš pes je ful smrdel, ko so se mu napolnile!
|
|
|
|
RE: Pes smrdi zaradi zdravil? 19.11.2007 21:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa to vem? Vet ni se nikol tega omenjal niti ji ni praznil
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?