Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 17.11.2007 21:21:56
|
|
|
|
Naja30
|
Teoretično naj bi bila O sredi cikla. Praktično pa je lahko O tudi tik pred M ali po njej. Moja prijateljica je zanosila takoj po M.
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 11:10:35
|
|
|
|
*nina*
|
pozdravljeni!sem nova članica in seveda tudi mene zanima kaj o zanositvi,saj tudi mi načrtujemo novega družinskega člana! ali ni lahko katera pove koliko ciklusov je preteklo da ste zanosile!?že v naprej se zahvaljujem
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 11:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj. Pri meni štirje, ampak sem imela potem ss .
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 11:45:15
|
|
|
|
*nina*
|
no končno mi je ena odgovorila!!!!a si prej jemala tabletke???koliko časa'''
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 11:47:08
|
|
|
|
*nina*
|
in žal mi je za tvoj dogodek????zelim ti da boš čimprej zopet zanosila in da bo takrat vse vredu!!!!
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 11:51:08
|
|
|
|
pinkec
|
Mislim, da sem narobe zastavila vprašanje. Torej, če vem, da imam pač en dan O, je potem nujno, da moram pričakovati M čez ca. 14 dni? Hvala in lp
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 11:53:23
|
|
|
|
*nina*
|
ja tako nekako ja!!!!če imas redne m
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 12:32:53
|
|
|
|
blustar
|
Nekje sem prebrala, pa se ne spomnim, kje, da O pride cca 11-13 dni po M.
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 12:35:05
|
|
|
|
murkica
|
Poglej tukaj je koledarčk za izračun O, pa boš takoj lahko videla. http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 12:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinkec Mislim, da sem narobe zastavila vprašanje. Torej, če vem, da imam pač en dan O, je potem nujno, da moram pričakovati M čez ca. 14 dni? Hvala in lp Ne. Jaz dobim M različno od 15-20 dni po O. Tudi dlje je že bilo. Naj bi bilo pa nekje normalno da dobiš M do 18 dni po O. Če je dlje ni, je velika možnost da si noseča. Pri meni je tako različno zaradi hormonskih težav.
|
|
|
|
RE: Ovulacija in menstruacija 18.11.2007 13:01:56
|
|
|
|
jazzz27
|
tudi jst se strinjam s tab karin24, zelo veliko mi pomaga psiha, da je ne dobin 14 dni, tui 20 dni po O.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Preglas v imenu?AninchyKatera "oblika" imena Martin vam je ljubša?Martin z poudarkom na A (
49%)
Martin z poudarkom na I (
51%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!