Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 15:23:41
|
|
|
|
Anitka
|
Punce moje zlate, a veste, da ste me spravile v jok? Ob taki pozornosti, so solzice kar začele polzeti po mojih ličkah. Najlepša vam hvala in vedite, da se dobro z dobrim poplača. Hvala še enkrat in tudi ve ostanite take kot ste. Vsaki en velik poljubček:love: Anitka:metulj: P.S. A&T -Andrea, a te poznam?
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 15:29:22
|
|
|
|
baguSka
|
Anitka dokler so to solze sreče je vse odlično!!:) :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 15:33:16
|
|
|
|
cmokec
|
Ha, ha, Anitko smo razveselile :bravo::bravo::bravo: cmokec
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 15:44:18
|
|
|
|
Anitka
|
He he, definitivno so to solze sreče.;)
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 16:22:07
|
|
|
|
emaa
|
Sem šele zdej pršla do PC, pa ti bom zaželela tudi jaz vse najboljše in da otaneš taka fejst punca še naprej:bravo::bravo:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 19:58:22
|
|
|
|
GoYa
|
Anitka, še od mene polno lepih želja, predvsem pa uresnitev tiste največje. VSE NAJBOLJŠE! Lp, GoYa
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 20:16:54
|
|
|
|
Anitka
|
Emamair in GoYa tudi vama hvala! :metulj:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 20:45:08
|
|
|
|
Pia73
|
Se vidi koga imamo tu najraje!!!:bravo::bravo::bravo: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: Še enkrat ti želim vse naj, naj, naj in izpolnitev največje želje,... :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: Za v vazo pa: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: LP Pia73 :metulj: P.S.: hvala za voščilnico,... :metulj:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 21:01:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Draga Anitka!!!!! Vse nj,naj za tvoj današnji rojstni dan.Praznuj,žuroiraj saj čez dobrih devet mesecev pride k tebi novo :darilo: tvoa zelo željena :duda: lai pa :duda: pa pa najmanj :duda::duda::duda::duda:. Naj sončni žarek sreče še samo zate mnogo,mnogo let v objemu s tvojim dragim s tvojo najdražjo :duda::duda::duda:. Lp še naprej!!!!!!!!
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 21:26:12
|
|
|
|
Anitka
|
:rozica::rozica::rozica:Hvala tudi vama Pia in Mojca!:rozica::rozica::rozica: :metulj:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 23.12.2004 10:21:17
|
|
|
|
A & T
|
Anitka, po moje me poznas. Sem Sebijeva sestra (od tvojega sosolca). Lahko pogledas slike z moje poroke in sigurno me bos spoznala. Upam, da ti bo cimprej uspelo postati :nosecka:. Jaz bom jutri delala test. Cao, Andrea:kuza:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 23.12.2004 18:35:23
|
|
|
|
Anitka
|
Aha, ti si to. Seveda te poznam. Upam, da boš jutri res zagledala :modri::roza: ali +. Držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: že zdaj. Anitka:metulj:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.