|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sony ericson
17.11.2007 18:11:42   
malecka
Imam problem in koliko so mi povedali v prodajalni, nisem edina.  6 mesecev po nakupu telefona mi je začel štrajkati. Ker je bil pod garancijo sem ga poslala nazaj in po dveh tednih dobila odgovor, da je popravila za 50 eurov. Baje je pod tipkovnico prišla voda in zaradi tega sta dve tipki  oksidirali in več niso funkcionalne. Sicer zdaj to sploh ni važno, zdaj sem sama razkopala telefon in me zanima ali lahko sama to popravim in kako. Če kdo ve, prosim naj javi.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sony ericson
18.11.2007 7:46:04   
Anonimen
Sicer imam Sony Ericsson-a K610i, ampak na srečo nimam tega problema, čeprav sem ga polila s kavo. user posted image

Kaj pa vem... obriši vse skupaj in sestavi nazaj (če še znaš user posted image ), drugače pa nimaš kaj... razen menjave tipkovnice... si pa s to svojo mehaniko pravkar uničila garancijo tudi za vse ostalo... to pa veš, a ne? user posted image

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2007 10:29:54   
malecka
Ja tud jaz imam ta telefon in vem ja, stem ko sem ga sama odprla sem uničila garancijo. Sam ta garancija mi čist nič ne poveni, je bil telefon star 2 meseca ko se je to začelo kuhati pa mi niso nič priznali. Pošljem jih v tri user posted image Sem pa jim rekla, da so mene kot stranko zgubili.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 12:51:34   
Nea_teja_
jest mam že skoz sony ericssone in sem super zadovoljna bolj kot moji doma ,ki pa imajo nokio in skoz ene problleme

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 14:52:47   
totimato
IZVIRNO SPOROČILO: malecka

Imam problem in koliko so mi povedali v prodajalni, nisem edina.  6 mesecev po nakupu telefona mi je začel štrajkati. Ker je bil pod garancijo sem ga poslala nazaj in po dveh tednih dobila odgovor, da je popravila za 50 eurov. Baje je pod tipkovnico prišla voda in zaradi tega sta dve tipki  oksidirali in več niso funkcionalne. Sicer zdaj to sploh ni važno, zdaj sem sama razkopala telefon in me zanima ali lahko sama to popravim in kako. Če kdo ve, prosim naj javi.user posted image

Hm... upam, da ga boš uspešno sestavila... Si razstavila tipkovnico? Vzameš palčko za uho, vato namočiš v špirit in nežno zdrgneš. Obrišeš z čisto vato. Obstaja tudi kontakt šprej s katerim bi lahko našpricala vato. Včasih je stal 600 sit, sedaj nevem. WD40 ne velja, s časom bo slabše. Lahko pa najprej wd nato pa špirit. Ko boš očistila se ne dotikaj s prsti. Samo po robovih.

Ko boš sestavljala... samo nežno...

lp

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 17:34:11   
Leiah
Za čiščenje tipkovnice lahko uporabiš kar alkohol (iz lekarne), vsaj moj to uporablja ko kaj razstavlja in zopet sestavlja skupaj user posted image

Lp

(odgovor članu totimato)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.