|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poraščenost
17.11.2007 15:01:32   
cuma
Pozdravček vsem!

Imam eno vprašanje ...
Ker sem sama precej poraščena user posted image in se že od zgodnje pubertete "zabavam" z depilacijo, mi je jasno, da je lahko tudi moja hči bolj kosmatinka ... nisem pa pričakovala, da se bodo dlačice začele gostiti in daljšati že pri dveh letih user posted image . Tiste, ki naj bi odpadle po nekaj mesecih od poroda, so še vedno tam kjer so bile, ima pa tudi veliko novih na nogicah in rokah ... user posted image

Zanima me, če ima še kdo kosmatinko doma user posted image ? Bojim se kakega hormonskega neravnovesja...  sicer pa se bomo naslednjič pokazali P.

Vaše izkušnje?

Lp Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poraščenost
17.11.2007 15:37:20   
tinčica
ja moj malček je tud že od rojsta kosmat in sedaj pri treh letih mu tudi že temnijouser posted image  očitno bo kosmatinko po atiju- pravi bosanacuser posted image

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2007 15:50:17   
blak
No, pol bo pa kot jazuser posted image . Mama nič kosmata, oče kosmat, ampak ne pretirano, pač po prsih in zdaj na stara leta še po hrbtuuser posted image user posted image . Jaz pa tako: roke in noge precej, sramni del čisto normalno, pod pazduho pa vse skupaj tri dlake in pol. user posted image Mah, kaj čmo. Nič ko se depilirat!

Mi imamo 20m fantka in za zdaj mu ne kaže, da bi bil grozno poraščen. Bomo še vidli.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2007 19:51:50   
Anonimen
Naša Ani je imela že ob rojstvu precej puha po čelu. Pa tudi po ramah. OK, tisto po čelu je odpadlo, po ramah, rokah in nogah pa ima še zdaj toliko kocinic, da je še vzgojiteljica rekla, da toliko kocinic na punčki pa že dolgo ni videla. Ja no, kaj čmo, tudi lase ima take čudovite, goste, pa trepalnice take kot iz risanke, dolge, goste, črne user posted image  Je pa moj mož zelo lasat po celem telesu razen po glavi user posted image  Da je pa ironija popolna, je zgleda Ana poverbala kocine po njem, Matija je pa goli ptiček, kot jaz user posted image

Jaz mislim, da ko se bo začela zavedat poraščenosti in jo bo motila, bomo ukrepali. Ne bi rada videla, da bi se otroci iz nje kdaj norca delali zaradi tega.

(odgovor članu blak)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 8:01:08   
sneška_
Tudi pri meni je isto.jaz sem kosmata pa samo brzilska depilacja mi pomaga in to na mesec pa pol največ do dva.Sem začela od  zgodnje pubertete z depilacijo.Pri hčerki zdaj vidim da bo ona tudi kosmata.Ima kar precej  na noge  pa roke. Prav smili se mi. Vem kaj je čaka.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 8:09:46   
Divja vijolica
Pri nas sem jaz bolj kosmata (se mi ne vidi, ne vem zakaj, najbrž zaradi moje polti- in britja seveda user posted image ). Sin je  (3 leta) je kar precej kosmat po hrbtu in celih rokah.  Sem mislila, da bo odpadlo, pa ni . Ampak se res nič ne sekiram, ker je to najmanjša stvar in ne škoduje zdravju. user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?