|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Resnica o pivu oz. hmelju
17.11.2007 10:54:27   
amor real
Drage moje!

Pred časom srečam kolegico v mestu in se pogovarjava o tem kako nama ne rata user posted image  in pravi ona, da je začela piti pivo vsak dan in jemati tablete sanosan, ker imajo veliko "cvetov hmelja" v sebi. To naj bi pomagalo pri rasti folikolov. Jaz se smejem in si mislim svoje. 5/11 sem dobila user posted image  in sem jemala klomifen od 3. do 7. dne po 2 tabletki. Jemljem tudi ves čas sanosan tablete, tako za štos. Prej sem tudi jemala klomifen, ampak nekih strašnih user posted image  foliklov ni bilo. Včeraj pa sem imela UZ na 12. dan in ne morem verjet pridelala sem 3 foliklle in sicer 14 mm, 16 mm in  18 mm! UAU

Punce kaj mislite vi je res HMELJ tak spodbujevalec?! Ne morem verjet res in sem zelo srečnaaaaaa, ker ponavadi je bil eden sam in najveć 8mm.

SREČNO PA VELIKO HIK PLOČEVINK NA VAŠI VSAKDANJI MIZI user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.11.2007 15:11:22 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Resnica o pivu
17.11.2007 11:01:03   
tanikaa
Če hmelj pomaga ali ne ne vem, ampak za probat pa je. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.11.2007 15:13:39 >

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RESNICA O PIVU oz. HMELJU
17.11.2007 11:18:52   
sayuri
V postopku OBMP veliko deklet pije pivo. Seveda brezalkoholno. Na MB kliniki so ga celo priporočali. Tako da...nekaj je na tem. Jst sem ga tud pila user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2007 12:37:54   
Naja30
user posted image  ampak glejte, da bo res samo eno na dan!

Jaz sem dojila svojo hčerko 11 mesecev in sem skoraj vsak dan spila kozarček piva. Zaščite nisva uporabljala, ker sva želela imeti še enega otroka. No, ratalo je po 9 mesecih. Prvič pa v 2. Tako da lahko je, ali tudi ne, kaj v tem. Kot sem že rekla, zmerno! user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.11.2007 15:12:23 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2007 14:00:22   
amor real
NAJA3 ti pa se obnašaš kot kak minister za zdravje user posted image user posted image user posted image  - zmerno, zmerno user posted image user posted image

Torej punce, nič več vabljenja na kavo, kar na pivce za živce user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.11.2007 15:11:53 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2007 20:18:42   
zorica

Jaz sem za rast foliklov jedla matični mleček kupljen prav pri čebelarju.Sicer je bil drag, a očitno res ful pomaga, saj sem na peti dan ciklusa pridelala že tri folikle 7,13 in pa 14.Jaz prisegam na to !

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2007 20:51:40   
tassi1
vsak dan sem spila en kozarec piva(union),pila sem matični mleček,tifol,maco,omega 1000 in pridelek-šesti dan injekcij in folikli-13,15,14,16,12,14,in manjši.

v prejšnjih postopkih so bili folikli tako veliki šele na 10-12 dan!!user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2007 12:39:00   
jazzz27
mi lahko katera pove, ali to deluje samo v kombinaciji z zdravili za povečano rast foliklov ali deluje tudi samodejno (meni G noče nič dat, me je samo v ambulanto za neplodnost poslal) Sem pa že jeddla K.(nazaj)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2007 12:51:56   
Abra
jazzz27, čisto prav, da ti G ne da še kakšnih drugih zdravil. Čimprej v neplodnostno ambulanto, če že imaš napotnico. Tam so strokovnjaki in ti zdravil ne predpisujejo kar tko, da vidmo, če bo pomagalo, ampak vaju bodo najprej temeljito pregledali, da vidijo, kje je problem. Šele takrat se predpisuje zdravila. Tudi Klomifen je zdravilo in ga ni dobro jemati predolgo, nujno pa je med jemanjem potrebno kontrolirati z uz. Za spontano zanositev pa je bolje, da imaš samo en folikel, saj je pri več nevarnost večplodne nosečnosti.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2007 14:03:40   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

jazzz27, čisto prav, da ti G ne da še kakšnih drugih zdravil. Čimprej v neplodnostno ambulanto, če že imaš napotnico. Tam so strokovnjaki in ti zdravil ne predpisujejo kar tko, da vidmo, če bo pomagalo, ampak vaju bodo najprej temeljito pregledali, da vidijo, kje je problem. Šele takrat se predpisuje zdravila. Tudi Klomifen je zdravilo in ga ni dobro jemati predolgo, nujno pa je med jemanjem potrebno kontrolirati z uz. Za spontano zanositev pa je bolje, da imaš samo en folikel, saj je pri več nevarnost večplodne nosečnosti.

Vem, mam mal čudnega G, tudi ko sem jedla K, me ni nič opazoval z UZ (mal se mu že EMŠO poznauser posted image ), drgač, pa sva že naročena pri Rešu. Očitno tako mora bit. Me je samo na ambulanto poslal. Sem mela že kar nekaj nevšečnosti dol.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2008 10:05:01   
amor real
user posted image  jaz verjamem, da je hmelj pomagal user posted image

najin sonček se je rodil 29.09.2008 user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2008 11:10:56   
gigi1
Čestitam user posted image  user posted image  user posted image . A si tudi pivo pila, al samo sanosan jedla?
Lupčke Tomažku user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2008 18:25:32   
amor real
samo sanosan...... user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.12.2008 10:06:18   
beba75
A mi lahko napišete kje se dobijo tbl. Sanosan.

Namreč jaz pridelam vedno samo en folikel (komaj dovolj velik) pa še to z stimulacijami.

Neposredna povezava do sporočila: 14
9.12.2008 11:51:08   
talika81
beba75, mislim, da sanosan dobiš v vsaki lekarni ...

tukaj imaš link, na katerem si lahka pogledaš, kakšen je in kakšne sestavine ima.

http://www.lek.si/slo/zdravila/brez-recepta/sanosan/

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.12.2008 11:56:06   
amor real
Res je, dobiš ga v lekarni, pa tudi v tušu, pa šparu.....

SREČNO

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.