|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fižol
17.11.2007 9:47:23   
tina104
Zanima me, če katera skuha več fižola naenkrat in ga potem zamrzne. Je potem enako dober? Mislim fižol v zrnju. Vrh glave imam teh pločevink fižola, sploh nima nekega okusa. Pa vsakič dve  uri kuhat tisto malo fižola se tudi ne splačauser posted image

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fižol
17.11.2007 11:54:33   
Balonchy
Pr nas je to delala Nona. In itak, da je ravn tko dobr...
Ponavadi je nafilala jogurtove lončke in kake manjše plastike - pol pa zviiiizzzz v zamrzovalno.

Men se ne zdi sporno, sam ravn pol leta ga ne bi imela v zamrzovalniku. user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fižol
17.11.2007 17:26:33   
NevenkaP
Ja, seveda. Vedno, kadar kje dobim dober fižol, ga skuham celo kilo, pakiram v različno emabalažo (količina glede na namen) in v skrinjo. Tudi odtaja se zelo hitro.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fižol
17.11.2007 21:45:21   
Janeja
Ja, vedno ko ga kuham, je to večja količina.

V skrinjo ga dam kar v vrečke za zamrzovanje. Pa lahko tudi več skupaj, ker potem, ko je enkrat zmrznjen, lahko samo s pestjo ali pa s kladivom za meso mal po vrečki potolčeš in se zrnje lepo loči.

Okus ima enak. Za solato ga jaz npr. kakšno urco pred kosilom dam v skledo, gor nalijem vročo vodo in se lepo otali.





(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?