Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trgovina za nosečnice - LJ 16.11.2007 13:53:13
|
|
|
|
Naja31
|
V Baby centru v BTC imajo en nosečniški oddelke, v strai Ljubljani trgovina Popek zraven Magistrata, v Zari najdeš kdaj kaj za nosečnice, pa v benettonu v Nami imajo tudi nekaj nosečniških oblačil. Ni hude izbire, pa še drago.
|
|
|
|
RE: trgovina za nosečnice - LJ 16.11.2007 13:59:26
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Uf, saj je nekaj, a ne prav dosti. Benetton v Nami in Emporiumu Popek (Pri mestni hiši) Zara (nekaj malega imajo) H&M (ima za nosečnice v Celju, v Lj žal ne) Res ni hude izbire kot je napisala Naja 31 in je kr drago. Kake puloverje in tunike lahko kombiniraš z nenosečniškimi, saj je letos taka moda, hlače si pa moraš kupit...
|
|
|
|
RE: trgovina za nosečnice - LJ 16.11.2007 14:14:00
|
|
|
|
PIKICA07
|
Hvala Za beneton in zaro nisem vedla da imajo tudi nosečniške stvari. Bom šla pogledat. Res škoda da nima ljubljanski h&m tudi tega oddelka. Rabim pa glih hlače :). Sem si sicer kupla pred časom ene v kepici in ene v H&m v nemčiji amapk so že preozke. No še enkrat hvala.
|
|
|
|
RE: trgovina za nosečnice - LJ 16.11.2007 14:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače poglej pa od Leny-ja stran, oni imajo tudi hlače za nosečnice. Jaz sem jih od njih kupila. Pa drage kot žafran.....
|
|
|
|
RE: trgovina za nosečnice - LJ 16.11.2007 14:48:43
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz sem si hlace kar sama zasila. So bile en mojih prvih siviljskih projektov, tako da so bile malo cudne, ampak vseeno blazno prijetne za nosit (okrog trebuha je bil jersey, tako da ni nic tiscalo, ostalo pa lan). Aja, pa pozabila sem povedat, da so me prisle okrog 4 evre. :)
|
|
|
|
RE: trgovina za nosečnice - LJ 16.11.2007 14:49:07
|
|
|
|
san
|
Popek je zdej v btc-ju v tisti novi kocki poleg Emporiona - Diamant al kako se ji reče. Pa v hali A v btc-ju je tudi ena trgovina.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?