|
Drugi partner,drugi otrok 16.11.2007 11:03:58
|
|
|
|
barby78
|
Ojla! Pričakujem drugega otroka,z drugim partnerjem.Imam 7-letnega sina iz prve veze,ki je trajala 9 let,potem pa naju je partner zapustil,zaradi druge,mlajše.S sinom,se drugače razumeta in ga ima rad,ker sta tudi prej bila dosti navezana drug na drugega.ampak se zgodi,da včasih noče it k njemu in se joče da bo raje doma. Z mojim novim partnerjem se dobro razume in je zelo rad z njim.Tud če npr.,jaz kam grem on raje počaka s partnerjem.Moram povedat,da se tud veseli dojenčka,ampak me skrbi kako dejansko bo,ko bom rodila.Pogovorila sva se,da ga bom imela še vedno isto rada,ampak,da bo dojenček vseeno potreboval malce več pozornosti.Pa je rekel,da razume.nočem pa delati razlik,se bom trudila,da jih bo čim manj.pa tud partner se je ponudil,da bo pomagal in mu posvečal dosti časa.resnično upam,da se zaradi dojenčka,ne bo počutil odrinjenega (čeprav je trenutno videti res srečen). Pišite tiste,ki imate podobne izkušnje.kako je kaj pri vas?kako je vaš otrok sprejel dojenčka,ipd.? se čujemo,LP
|