|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spet o taščah :-(
16.11.2007 12:51:28   
Anonimen
Samo je pa tvojega vačsih tudi lupčkala, ko je bil otro, pa zato ni garjav, ne? Tudi otroku ne bo nič škodilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
16.11.2007 12:52:14   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

A zakaj se ne bi odkrito pogovorila z njo? naj ti pove kaj cuti in zakaj, ti njej nazaj kaj ti cutis in zakaj in da taksni komentarji namesto da zblizujejo, oddaljujejo. Mirno, umirjeno, vnaprej se pripravi kaj bos rekla in z veliko mero potrpezljivosti - kreni. Pa bos videla ali je res kaj na tem, da meni da je ne maras, ali je problem v neki povsem drugi stvari.

Ja, to je najboljši način.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.11.2007 12:53:35   
pety78
A ti maraš svojo taščo? Jo imaš rada?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.11.2007 12:57:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Samo je pa tvojega vačsih tudi lupčkala, ko je bil otro, pa zato ni garjav, ne? Tudi otroku ne bo nič škodilo.

Saj nisem rekla, da ga ne sme ljubčkati. Le na usta ga pa res ni treba, če ne drugega že zato, da mu ne prenese bakterij iz svojih ust (zobozdravniki opozarjajo, da otroci zobno gnilobo najlažje dobijo ravno od staršev, če jim recimo obliznejo žlico ali pa dudo, ki je padla na tla).

Tista izjava o garjavosti je pa tudi na njenem zeljniku zrastla. Jaz na to niti pomislila nisem. Kot sem že rekla, me ne moti, če ga ljubčka po licih ali čelu. Velikokrat tega niti ne zregistriram.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.11.2007 13:00:26   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

pa komu sploh mar.. kaj tasca govori.. naj govori.. kar hoce.. to je njen problem..

Kar pa je tudi res...

No, ne bi se ravno strinjala...
Ker tašča okrog govori kar pač govori, na koncu je ta una ta druga smotana, čudna,... in te prizadene, pa se lahko še tako trudiš da te ne.

Primer moje mami. Moja stara mama je vedno okrog (večinoma po maši so imele kokoške zbor in po telefonu ko ni bilo nobenega doma), da moja mami nič ne dela, da cele dneve leži, pa se nič ne pritakne ne na vrtu, ne v kuhinji,... In to so pol vedeli vsi - cela dolina, da je moja mami ena lena rit. In pol so jo sodelavke provocirale, če jim prinese sadike te in te zelenjave, če jim za roj. dan la pa za kako drugo praznovanje pomaga kaj speči in je,... In pol pa le pride ena sodelavka do nje in ji pove, da so spraševale za sadike, za pecivo,... samo zato, da so videle, če sploh zna kaj narediti v kuhinji in če en bi ona skrbela za vrt tudi sadik si ne bi upala it iskat, pa še vedela ne bi katera je. Moja mami je ostala kot ukopana.
Ampak to je sam en del zgodbe, pa koliko nas je vse osrala okoli tale moja stara mama in nas še vedno. Jaz imam to srečo, da sem se priženila 90 km stran od doma, hudo mi je le za mojo mami. Sej nekaj časa še ignoriraš, ampak ko je preveč je preveč. In moj oče ji lahko stokrat kaj reče, se lahko stokrat skrega z njo, ni ji pomoči.
Ima pa tako hude izgovore, ki jih najde v sekundi, da bi se še Čeferin skril pred njo.

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.11.2007 13:02:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

A ti maraš svojo taščo? Jo imaš rada?

Ne bi mogla reči, da jo imam rada, ker v teh dveh letih, od kar jo poznam, sploh nisva vzpostavili nekega bolj globokega odnosa. Pa ne zato, ker jaz ne bi hotela, ampak zato, ker je do mene vedno blazno zadržana, na obrazu ima stalno neko masko, med naju pa postavlja zid vljudnosti. Pravzaprav me je presenetilo, da je za mojim hrbtom tako začela govoriti o meni; tega res nisem pričakovala. Iz oči v oči je do mene vedno hladno vljudna.

Pa tudi tega ne bi mogla reči, da je ne maram. Preprosto imam do nje nekako čustveno nevtralen odnos. Jo pa spoštujem, še zlasti zato, ker je mama mojega moža. Me je pa to včeraj zelo razjezilo in čutim, da če se bo zadeva nadaljevala oz. če tega ne bova razčistili, res lahko pridem do tega, da je ne bom marala. Kdo pa mara nekoga, ki se do njega hinavsko obnaša???

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.11.2007 13:08:15   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

pa komu sploh mar.. kaj tasca govori.. naj govori.. kar hoce.. to je njen problem..

Kar pa je tudi res...

Ker tašča okrog govori kar pač govori, na koncu je ta una ta druga smotana, čudna,... in te prizadene, pa se lahko še tako trudiš da te ne.

Primer moje mami. Moja stara mama je vedno okrog (večinoma po maši so imele kokoške zbor in po telefonu ko ni bilo nobenega doma), da moja mami nič ne dela, da cele dneve leži, pa se nič ne pritakne ne na vrtu, ne v kuhinji,... In to so pol vedeli vsi - cela dolina, da je moja mami ena lena rit. In pol so jo sodelavke provocirale, če jim prinese sadike te in te zelenjave, če jim za roj. dan la pa za kako drugo praznovanje pomaga kaj speči in je,... In pol pa le pride ena sodelavka do nje in ji pove, da so spraševale za sadike, za pecivo,... samo zato, da so videle, če sploh zna kaj narediti v kuhinji in če en bi ona skrbela za vrt tudi sadik si ne bi upala it iskat, pa še vedela ne bi katera je. Moja mami je ostala kot ukopana.
Ampak to je sam en del zgodbe, pa koliko nas je vse osrala okoli tale moja stara mama in nas še vedno. Jaz imam to srečo, da sem se priženila 90 km stran od doma, hudo mi je le za mojo mami. Sej nekaj časa še ignoriraš, ampak ko je preveč je preveč. In moj oče ji lahko stokrat kaj reče, se lahko stokrat skrega z njo, ni ji pomoči.
Ima pa tako hude izgovore, ki jih najde v sekundi, da bi se še Čeferin skril pred njo.

Ja, lahko je reči, da je to taščin problem. Pa vendarle to ni res tako enostavno - kaj če to začne govoriti še drugim, ne samo svojemu sinu, in tako snaho, ki ni nič kriva, očrni daleč naokrog? Zakaj že? Ker si je drznila njenega sina odpeljati z domačega ognjišča?

Strinjam se z nicnic, takih stvari ne moreš zignorirati, ker te bodo v končni fazi še vedno lahko zelo hudo prizadele.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.11.2007 13:08:23   
solatja
vprašaj partnerja, kakšno je njegovo mnenje o tem, da njegova mati tako grdo govori o svoji snahi. naj se on postavi zate, ker ji bo lahko brez večjih zamer povedal isto stvar kot ti, s tem, da imaš veliko več možnosti, da se hudo skregate, kot pa če jo najprej on opozori na to. on se mora postaviti na tvojo stran. če pa niti to ne bo zaleglo, se pa poskušaj sama z njo pogovoriti (zelo delikatno, ampak zna biti bolj učinkovito).

sicer pa je glede tašč v glavnem moj nasvet: potrpi, presliši in se ne sekiraj. če se boš z njo skregala, boš imela tudi s partnerjem težave. starejši kot so, težje se spreminjajo in več muh imajo, vendar je pomembno za vas vse, da si misliš svoje (in redno o tem jamraš svojim kolegicam, da se malo razbremeniš, ker partnerju res ne moreš vsega povedati, kar si misliš o njegovih starših). kljub vsem neumnostim, ki so jih nekateri sposobni narediti, so še vedno starši tvojega partnerja in torej v veliki meri zaslužni, da je tak, da ti je všeč. user posted image (s tem se tudi jaz velikokrat tolažim)

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.11.2007 13:11:03   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: solatja
ker partnerju res ne moreš vsega povedati, kar si misliš o njegovih starših

No, jaz vedno mojemu povem kaj si mislim o njegovih starših in on o mojih. In ne vidim razloga zakaj mu ne bi?

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.11.2007 13:12:14   
Anonimen

ker partnerju res ne moreš vsega povedati, kar si misliš o njegovih starših

No, jaz vedno mojemu povem kaj si mislim o njegovih starših in on o mojih. In ne vidim razloga zakaj mu ne bi?

Enako.

(odgovor članu nicnic)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
16.11.2007 13:12:20   
Anonimen

vprašaj partnerja, kakšno je njegovo mnenje o tem, da njegova mati tako grdo govori o svoji snahi. naj se on postavi zate, ker ji bo lahko brez večjih zamer povedal isto stvar kot ti, s tem, da imaš veliko več možnosti, da se hudo skregate, kot pa če jo najprej on opozori na to. on se mora postaviti na tvojo stran. če pa niti to ne bo zaleglo, se pa poskušaj sama z njo pogovoriti (zelo delikatno, ampak zna biti bolj učinkovito).

sicer pa je glede tašč v glavnem moj nasvet: potrpi, presliši in se ne sekiraj. če se boš z njo skregala, boš imela tudi s partnerjem težave. starejši kot so, težje se spreminjajo in več muh imajo, vendar je pomembno za vas vse, da si misliš svoje (in redno o tem jamraš svojim kolegicam, da se malo razbremeniš, ker partnerju res ne moreš vsega povedati, kar si misliš o njegovih starših). kljub vsem neumnostim, ki so jih nekateri sposobni narediti, so še vedno starši tvojega partnerja in torej v veliki meri zaslužni, da je tak, da ti je všeč. user posted image (s tem se tudi jaz velikokrat tolažim)

Moj dragi je v tem trenutku s starši sam na bojni nogi in pravzaprav sem pogosto jaz tista, ki toliko umirim strasti, da se z njima dokončno ne skrega. Onadva se pa tega itak sploh ne zavedata, to je največja ironija celotne situacije. In potem mi tašča govori, da je ne maram - ha, ha, če bi bilo to res, bi moža še podžigala, naj se z njo skrega, ne pa da ga mirim in sem ventil za njegovo napetost user posted image

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
16.11.2007 13:16:56   
tanikaa

Ne, v bistvu se vedno boljše počutim. user posted image user posted image user posted image  Samo zdi se mi, da si malo dozorel ...

Se mi zdi.. da je vsaj 80% zenskih osebkov na tem foromu vsaj enkrat ze izjavilo..da moski nikoli ne dozorijo.. ali odrastejo.. user posted image

Saj nisem nikjer napisala, da si 100% dozorel. Napisala sem MALO. In glede na tvoje zadnje odgovore ... ja, malo si zrelejši, kot pa si bil. Evo, bo tak bolj "prav" ?user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.11.2007 13:18:08   
Anonimen
Ah, spet tašče. Spet ene in iste pametne tukaj gori.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
16.11.2007 13:18:27   
solatja
o, jaz pa ne povem vsega. ker vem, da bi me prizadelo, če bi mi on iskreno povedal, in ker bi tudi njega, če bi bilo obratno. imam zelo rada svoje starše in zelo rada svojega moža, ampak na žalost to ne pomeni, da se oni tako dobro med sabo razumejo. pomembno mi je, da se znajo normalno civilizirano pogovrit, ne da bi kdorkoli ob tem trpel. to je minimum, ki ga zahtevam. na srečo smo kar daleč od njega, vendar vem, da bi me določene stvari prizadele. tako raje kdaj kaj zadržim v sebi, tako pa tudi mož. 

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 39
16.11.2007 13:22:10   
solatja
anonimna, če ste pa na bojni nogi, pa vsekakor počakaj, da se stvari malo umirijo. in dokler se ne bodo pomirili (k čemur lahko pripomoreš tako, da moža sama umirjaš), pozabi ta takšne izjave! svoje težave z njo lahko rešuješ šele potem, ko jih bo že mož (no, vsaj približno). 

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.11.2007 14:07:11   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ah, spet tašče. Spet ene in iste pametne tukaj gori.user posted image user posted image

Ah, in spet ene in iste anonimne tukaj gori.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
16.11.2007 14:11:53   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zobozdravniki opozarjajo, da otroci zobno gnilobo najlažje dobijo ravno od staršev, če jim recimo obliznejo žlico ali pa dudo, ki je padla na tla.

tok blesave izjave pa že dolgo nisem prebrala user posted image .

drugače pa, zmenite se sami

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.11.2007 14:14:43   
Anonimen

Kar pa je tudi res...

Nee.. na koncu bo tasca nasrkala.. to zdaj se ni na koncu.. Kar das, to dobis!

(odgovor članu nicnic)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
16.11.2007 22:26:14   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Jaz bi jo ob prvi priliki kušnila na usta, tak sočno.

user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?