|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Toli račun...
21.12.2004 12:01:08   
kimi
sem odprla v ljubljanski banki pred 22 dnevi rekli so, da me bodo v roku 3 tednov poklicali. Pa nič. Naj sama pokličem ali počakam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Toli račun...
21.12.2004 12:02:04   
dory
Pri nas je bil toli racuna za tamalga odprt v cca 1 mesecu...po tem casu sem sla jaz sama na banko po kartico...

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Toli račun...
21.12.2004 12:02:18   
kofetek2010
Kar pokliči jih, NLB pač....

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Toli račun...
21.12.2004 12:03:07   
tinka-pepa
kolikor se jaz spomnim so mene poklicali.
smo pa tudi dalgo čakali.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Toli račun...
21.12.2004 12:07:00   
BARBARA R.
kimi,butasti so.Maticu so celo rekli,da je za otroke po 3-tjem letu.Ti pojdi tja in jih nekam pošlji.

Eno kartico ti naj bi poslali,eno pa moraš it iskat.

:muca:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Toli račun...
21.12.2004 12:14:14   
kimi
sajme ne moti, da jo moram iskat pa kljkub temu zakaj ne delajo po rečenih datumih:grrr:men bodo doma vse kovance pokradl kar sem jih našparala:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Toli račun...
21.12.2004 12:17:43   
Donja
Ja tale toli... saj je fin za otroke, ampak pri nas sprejema kovance za 1, 5, 10 sit. Za 20 in 50 pa ne. Teh pa imamo kar dosti. Sem jih ravno včeraj sortirala in jih mu bom tako gor položila. Pa kovance za 1 sit ful težko sprejema, kar skozi padajo in moraš enega po tri krat v režo vreč. A imajo ti avtomati pri vas tudi take probleme?

Na kartico pa smo čakali nekje 1 mesec, po drugo pa smo šli v banko. Pridno varčevanje.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Toli račun...
21.12.2004 12:27:40   
kimi
bolj bi blo da bi šla v skb kajne?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Toli račun...
21.12.2004 13:13:26   
saba01
tudi mi smo mogli sami po kartico na banko
Lp,Sabina:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Toli račun...
21.12.2004 19:26:24   
*maja
Ja po mojem mnenju bi bilo res bolje,če bi šla v skb. Moja dva sta tudi imela Tolija, pa smo ga lepo zaprli in v Skb-ju odprli Papija. Je veliko boljše kot Toli. Prineseš kovance v banko in jih lahko prav tako položiš, pa še ne rabiš se obremenjevat ali bojo sprejeli 20 in 50, sprejmejo popolnoma vse, pa še veliko bolj prijazni so od uslužbencev Nlb-ja.

Pri nas imamo vsi račune v Skb-ju. ;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Toli račun...
21.12.2004 19:36:44   
Anonimen
Jaz sem v A banki in imava z očijem veliko manj komplikacij kot mami in une dve v NLB:zmeden:
Pa še v Abanki ti ni treba nič plačat za vodenje računa, če si osnovnošolec, dijak ali študent.
lp,:fis:

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Toli račun...
21.12.2004 21:43:55   
Pia73
Mi smo tudi zaprli Tolija in odprli Papija,....

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?